- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
Yumurta toplama sonrasi ikinci adeti geciken var mı ? 
Ağrı, sancı var regl gelemedi bir türlü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım döngünün kaçıncı günündesin ne zaman transfer olacak belli miBenmki ovulasyon akıntısı canim yumurtlama zamanı olan demekki erken oldu busefer baya.
Gelmesin isteriz gelir, gelsin diye bekleriz gelmez.. Nasıl bir döngüdür buYumurta toplama sonrasi ikinci adeti geciken var mı ?Ağrı, sancı var regl gelemedi bir türlü
Ayyy hiç sorma yaaGelmesin isteriz gelir, gelsin diye bekleriz gelmez.. Nasıl bir döngüdür bu![]()
Ben bir hafta ilaçları kullandım bitti ilaçlarım ertesi gün regli olmuştum canımAyyy hiç sorma yaa
Gelmesin diye dua etsem gelirdi erkenden
Yumurta toplama sonrasi ikinci adeti geciken var mı ?Ağrı, sancı var regl gelemedi bir türlü
Benım 3.6 ydı regl iken sordum hatta burdan kimse cevap vermedi ama 4 mm altı olmalıymış sanırım cunku kalınsa transfer hazırlığı olmaz demişlerdi ölçünce tamam başlayabılırız dediler. Senın kaçtı ölçtüler mi?Kızlar regli ikinci ya da üçüncü günü rahim kalinligo bakılan var mı kaç olmali
8nci gunundeyim canm henüz değil belliOlabilir canım döngünün kaçıncı günündesin ne zaman transfer olacak belli mi
Benim 2.gün, 5.5mm di. Kişiden kişiye çok değişiyor tabiikiKızlar regli ikinci ya da üçüncü günü rahim kalinligo bakılan var mı kaç olmali
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay 5 gün 7 1 4 Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Yapıyorum kuzum inşallah gelir bakalım :)Canım hareketler var youtube da adet söktürücü hareketler diye bence işe yarıyo sökülmesini hızlandırıyo
Yok yarın gidince soracağım ondan merak ettim canım yazarım yarınaBenım 3.6 ydı regl iken sordum hatta burdan kimse cevap vermedi ama 4 mm altı olmalıymış sanırım cunku kalınsa transfer hazırlığı olmaz demişlerdi ölçünce tamam başlayabılırız dediler. Senın kaçtı ölçtüler mi?
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya 5 gün 32 2 ocak Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
İlaçlar yapıyor bu ağrıları canmYa bişet soracağım ama bilgisi olan var mı bilmiyorum bu progestan ilacı kasıkta ağrı sızı yapıyor mu bugün 4. Gün ilaç kullanımı acayip kasıklarım sızlıyor yarın transfer olacağım sanırsınız adet öncesi ağrı gibi. Hiç yaşayan var mı
Bende korktum sanki adet olacak gibi ağrım oluyor bazenİlaçlar yapıyor bu ağrıları canm
Oluyor oluyor canm yoğun hormon ilacı alıyoruz tabi yukswliyor hormonlarBende korktum sanki adet olacak gibi ağrım oluyor bazen![]()
Evet doğru diyorsunuzOluyor oluyor canm yoğun hormon ilacı alıyoruz tabi yukswliyor hormonlar
ne ılacı kullandın canım?Ben bir hafta ilaçları kullandım bitti ilaçlarım ertesi gün regli olmuştum canım