- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
Evet canım öyle oldu
isterseniz yaparım diyince olsun dedik bizde beklemeyelim hiç çift istesem yapcak gibiydi tek tek dondurmuş tek denemek istersiniz diye dedi ama çift istermisiniz gibide konuştu.ilkte tek deniyim istedim bende ikiz olma ihtimali ve daha riskli olcak diye biraz gözüm korktu benim eşimde 2 olsun istiyodu ama gebelikte riskleri düşündüm bilemedim yani açıkçası
Sadece estrofem ve corasprin verdi kan aldı progesteron fln bakıldı şimdilik süreç böyle estrofemi kademli artrcaz 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane 4 gün 3 sonra kontrole gitcem yeterli kalınlık oluştuysada 2 3 ocak gibi olacakmış bakalım
Kaliteleri için hepsine iyi kalite dedi bakalım önemli olan bana tutunması canım heyecanla bekliyorum

Sadece estrofem ve corasprin verdi kan aldı progesteron fln bakıldı şimdilik süreç böyle estrofemi kademli artrcaz 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane 4 gün 3 sonra kontrole gitcem yeterli kalınlık oluştuysada 2 3 ocak gibi olacakmış bakalım

Kaliteleri için hepsine iyi kalite dedi bakalım önemli olan bana tutunması canım heyecanla bekliyorum

aaa başlamışsın surece , hayırlı olsun canım..
iğne vs kullancak mıısn acaba bısey dedıler mı?
bende ıkıncı adetı beklıyorum :)
benım dr çift yapmıyor :) rısklerı var dıye yasım benımde 31 ..