- 12 Mart 2019
- 16.266
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.021
Vardır inşallah ya ikna etKonuşayım bi hanımla gelmeye niyeti varmıymış
Ağrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galibaAh canım ya
Bence pozitif cıkmaz sen negatife dönmüşsündür canım bayadır hastaydın çünkü.Ağrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galiba
Ağrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galiba
İlk hastaandığım günden itibaren bugün 13. Günüm. İnşallah öyle umuyorum canımBence pozitif cıkmaz sen negatife dönmüşsündür canım bayadır hastaydın çünkü.
Aa keşke bilseydim çekerdim fotograf bendeDevlet hastanesindede sonuçlar aynı gün çıkıyodu artık geç mi çıkıyomuş ki
Ben covid olduğum zaman barkodu fotoğraf çekmiştim barkod no ile bakmıştım e nabıza daha geç düşüyo sonuçlar
Aa keşke bilseydim çekerdim fotograf bendebizim hastane sanırım başka yere gönderiyor testleri orada bakılıyor diye biliyorum ama o yüzden bugün gönderseler akşama cumartesi pazar tatil zaten pazartesi bakarlardır diye düşündüm
Benimde 2.gün zaman nasıl yavaş yahu ışık hızıyla geçen zaman durduBugün 3.gün biraz daha beklerim belki 7. 8.gün yapabilirim ama eminde değilim canım
Evet canım inşallah ikimiz için burdakıler için hem hayırlı hem enerjisi bol bi topik olsunBuda aramızdaki bi çekim demekki
İnşallah burasıda o topik gibi enerjisi bol bi topik olur
Ayyyyy en korktugum sey benımde ilk 2 gun hiç zaman gecmıyor ciddenBenimde 2.gün zaman nasıl yavaş yahu ışık hızıyla geçen zaman durdu
Covid testı 1 gun içinde cıktı benım canım 6 ay once hemde transferden hemen sonra covid oldum zaten cok kotu bi transferdi hatırlamak bıle istemıyorum doktrla ilgili sıkıntılarda yaşamıştımAğrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galiba
Aklımızdaki tek şey o oldugu için geçmiyor zamanBenimde 2.gün zaman nasıl yavaş yahu ışık hızıyla geçen zaman durdu
Benım hergun aklımda bi tek o varAklımızdaki tek şey o oldugu için geçmiyor zaman
Benimde 2.gün zaman nasıl yavaş yahu ışık hızıyla geçen zaman durdu
İnşallah öyle olur bakalım olmazsada bugünkğ test pozitif çıksa bile açıklanana kadar 4 gün geçmiş olcak yaniCovid testlerinin o kdar uzun süreceğini düşünmüyorum canım ben karantinada olduğu için sonrasında haftasonuda sonuç alınır
Aa hastanedemi kaptın acaba cNım. Geçmiş olsun. Normalde evet 1 günde çıkıyor ama benim araya haftasonu girdiğinden böyle olcak sanırım.Covid testı 1 gun içinde cıktı benım canım 6 ay once hemde transferden hemen sonra covid oldum zaten cok kotu bi transferdi hatırlamak bıle istemıyorum doktrla ilgili sıkıntılarda yaşamıştım
Canım yarına cıkar test sonucun onlar garantı olsun diye demişlerdir 1 gun içinde cıkıyoİnşallah öyle olur bakalım olmazsada bugünkğ test pozitif çıksa bile açıklanana kadar 4 gün geçmiş olcak yani
Hayırlısı Olsun canım benim transferim gerçekleşti çok şükür iki emriyo koyuldu herşey yolunda denildi gün bekliyecegim artıkBen adeti bekliyorum hazırlık için daha belli değil
Benım rahımım ters ama transfer için ya da bebek tutunması için engel degıl yani kadın doktor tecrubeli degılmiş ters rahımde transferımı 40 dk yaptı içim cıktı kanadı falan, transferden sonra yattım 20 dk ayaga bı kalktım bacaklarımdan kan aktı yere kadarAa hastanedemi kaptın acaba cNım. Geçmiş olsun. Normalde evet 1 günde çıkıyor ama benim araya haftasonu girdiğinden böyle olcak sanırım.
Nasıl sıkıntı yaşamıştım
İnşallah canım bakcam sık sık enabıza bakalımCanım yarına cıkar test sonucun onlar garantı olsun diye demişlerdir 1 gun içinde cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?