Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ağrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galiba
Bence pozitif cıkmaz sen negatife dönmüşsündür canım bayadır hastaydın çünkü.

Devlet hastanesindede sonuçlar aynı gün çıkıyodu artık geç mi çıkıyomuş ki
Ben covid olduğum zaman barkodu fotoğraf çekmiştim barkod no ile bakmıştım e nabıza daha geç düşüyo sonuçlar
Ağrılarım var olcak gibi. Gittim test verdim bugün sonuç pazartesi çıkarmış nasıl olcak bilmiyorum ya eğer test sonucu çıkana kadar adet olursam veya yine pozitif çıkarsam 1 ay daha beklicem galiba

Eklentiler

• 380D0B91-EFB5-4EC6-A99A-4C0354C28BCB.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
Aa keşke bilseydim çekerdim fotograf bende bizim hastane sanırım başka yere gönderiyor testleri orada bakılıyor diye biliyorum ama o yüzden bugün gönderseler akşama cumartesi pazar tatil zaten pazartesi bakarlardır diye düşündüm

Covid testlerinin o kdar uzun süreceğini düşünmüyorum canım ben karantinada olduğu için sonrasında haftasonuda sonuç alınır

Covid testı 1 gun içinde cıktı benım canım 6 ay once hemde transferden hemen sonra covid oldum zaten cok kotu bi transferdi hatırlamak bıle istemıyorum doktrla ilgili sıkıntılarda yaşamıştım

Covid testlerinin o kdar uzun süreceğini düşünmüyorum canım ben karantinada olduğu için sonrasında haftasonuda sonuç alınır
İnşallah öyle olur bakalım olmazsada bugünkğ test pozitif çıksa bile açıklanana kadar 4 gün geçmiş olcak yani

Covid testı 1 gun içinde cıktı benım canım 6 ay once hemde transferden hemen sonra covid oldum zaten cok kotu bi transferdi hatırlamak bıle istemıyorum doktrla ilgili sıkıntılarda yaşamıştım
Aa hastanedemi kaptın acaba cNım. Geçmiş olsun. Normalde evet 1 günde çıkıyor ama benim araya haftasonu girdiğinden böyle olcak sanırım.
Nasıl sıkıntı yaşamıştım

Aa hastanedemi kaptın acaba cNım. Geçmiş olsun. Normalde evet 1 günde çıkıyor ama benim araya haftasonu girdiğinden böyle olcak sanırım.
Nasıl sıkıntı yaşamıştım
Benım rahımım ters ama transfer için ya da bebek tutunması için engel degıl yani kadın doktor tecrubeli degılmiş ters rahımde transferımı 40 dk yaptı içim cıktı kanadı falan, transferden sonra yattım 20 dk ayaga bı kalktım bacaklarımdan kan aktı yere kadar doktoru işten cıkarmışlar ama olan bana ve embrıyoma oldu.. neyse zaten gecti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…