- 12 Mart 2019
- 15.792
- 35.337
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
İsim | embriyo bilgisi | transfer | sonuç |
C Cloudrose | 5 gün | Ocak | transfer İptal |
| 5 gün | 22 ocak | |
| 5 gün | ocak | |
P pembeumut111 | 5 gün | Ocak | transfer İptal |
| 5 gün | 24 Ocak | |
| 3 gün | ocak | |
| 5 gün | ocak | |
A Aymelek | 5 gün | 4 ocak | |
| 3.gün | 13 Ocak | |
K Kubra Avci | 5. Gün | 6 ocak | |
| 5 gün | 23 ocak | |
| 5. Gün | Ocak | |
| 5. Gün | 9 ocak | |
| 5.gün | 14 Ocak |
| 5.gün | 2 ocak |
| 5.gün | 17 ocak |
U unknown1234 | 5. Gün | 24 ocak |
| 5. Gün | 10 ocak |
| 5. Gün | 23 ocak |
| 5. Gün | 17 ocak |
| 3. Gün | 3 ocak |
| 5.Gün | 20 ocak | |
P Patilisever | 5. Gün | 10 ocak | |
| 5. Gün | 13 ocak | |
R Rosee0 | 6.Gün | 18 ocak | |
| 5.Gün | 23 ocak | |
H Hayalinpesinden | 5.Gün | 17 ocak | |
| 5.Gün | 18 ocak | |
| 5.Gün | 24 ocak | |
| 5.Gün | 14 ocak | |
| 5.Gün | 27 ocak | |
I ideaidea | 5.gün | 23 ocak | |
N Nur s | 5.gün | 18 ocak | |
| 5.gün | 24 ocak | |
| 5. Gün | 26 ocak | |
E ebi-tugi | 5.gün |
Merhaba canm benim de donduruldu bende Ocak ta transfer olucam nasipse .Merhabalar ben geçen ay opu oldum ve embriyolarim donduruldu. Ocak ayında nakil olunacak. Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme olan Ocak ayında nakil olacak olan arkadaşlar var mı acaba
bende 17kasımda opu oldum.Merhabalar ben geçen ay opu oldum ve embriyolarim donduruldu. Ocak ayında nakil olunacak. Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme olan Ocak ayında nakil olacak olan arkadaşlar var mı acaba
Kaç tane embriyon olusmustukızlar bende inşallah Ocak ayında transfer olacağım
Benim 20 tane embriyom oldu 9 tanesi donduruldu 2 tane üç günlük transferim oldu temmuz ayında tuttu ama maalesef kalpleri durunca kürtaj oldum 7 tane 5 günlük embriyom varKaç tane embriyon olusmustu
İnşallah bu defa hiç aksilik olmadan güzel sonuçlanırBenim 20 tane embriyom oldu 9 tanesi donduruldu 2 tane üç günlük transferim oldu temmuz ayında tuttu ama maalesef kalpleri durunca kürtaj oldum 7 tane 5 günlük embriyom var
Bnm de 5.gün 2bb çok mu kötü acabaİnşallah bu defa hiç aksilik olmadan güzel sonuçlanırbenim ilk transfer olacak ve 6. Gün olduğu için biraz tedirginim ama Allah'tan ümit kesilmez
Kalite hakkında hiç fikrim yok canım bana bilgi vermediler o konuda ama 6. Gün embriyom var iki tane bilmiyorum nasıl olacak iyi mi değilmi bende tedirginimBnm de 5.gün 2bb çok mu kötü acaba
Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallahİnşallah bu defa hiç aksilik olmadan güzel sonuçlanırbenim ilk transfer olacak ve 6. Gün olduğu için biraz tedirginim ama Allah'tan ümit kesilmez
Aslında şu stresten bı kurtulsak herşey daha güzel olacak gibi elimde olmadan sürekli düşünüyorum ,Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallahBenim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
Ben ilaçları bıraktığım gün yani opudan bir hafta sonra regli oldum cok kanamam oldu ama yine normal süresinde bitti canım doktoruna danıştın mi kaç yumurta toplandı belki ondandirMerhababende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba
21 yumurta toplandı. Açıkçası aramadım da geçer diye bekledim. Bide ohss olmuştum belki onun etkisinden dolayıdır diye düşündüm.bide tedavim Bursada oldu ben tekirdağda yaşıyorum gel dese gidemem de. Eğer bitmezse burdaki eski doktoruma gidicem artık 5. Gün embriyosu daha iyi diye biliyorum benimkilerde 5. Gün embriyosu 6 tane kaldılarBen ilaçları bıraktığım gün yani opudan bir hafta sonra regli oldum cok kanamam oldu ama yine normal süresinde bitti canım doktoruna danıştın mi kaç yumurta toplandı belki ondandir
Ne zaman nakil olacaksın canım inşallah herşey yolunda gider bakalım21 yumurta toplandı. Açıkçası aramadım da geçer diye bekledim. Bide ohss olmuştum belki onun etkisinden dolayıdır diye düşündüm.bide tedavim Bursada oldu ben tekirdağda yaşıyorum gel dese gidemem de. Eğer bitmezse burdaki eski doktoruma gidicem artık 5. Gün embriyosu daha iyi diye biliyorum benimkilerde 5. Gün embriyosu 6 tane kaldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?