- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
pazartesi sabah transfer canım benim
3 gün sonra
Baya ilacın var hakkaten Allah kurtarsın canimİlaç baya kullanıyorum canım ya
hergün 3 tane estrofem, 1 corasprin, 1 folik asit, 3 duphaston, oksapar ve progestan dex iğne 1 tanede bide sabah akşam lutinus fitil yapıyorum
Ay çok az kalmış bide beklemek var şimdi Allah'tan ise baslicaksin sana daha iyi gelicektir eminimpazartesi sabah transfer canım benim
3 gün sonra
Totem listesi o yazdır gene de benceBende şuralarda geziyim kızlar ocakta transferimi olabilirim artık inşallah ama listeye girmicem artık totem yapıyorum
seninle ilaçlar aynı benim sadece bana corospin ve duphaston vermedi.İlaç baya kullanıyorum canım ya
hergün 3 tane estrofem, 1 corasprin, 1 folik asit, 3 duphaston, oksapar ve progestan dex iğne 1 tanede bide sabah akşam lutinus fitil yapıyorum
az kaldı canım evt.Ay çok az kalmış bide beklemek var şimdi Allah'tan ise baslicaksin sana daha iyi gelicektir eminim
evt çok az kaldıHadi bakalım az kalmış seninde canım hayırlısı olsun 5.gün embriyosumu
Sağol canım ya hemen olmaya çalış yetiş banaHadi hayirli olsun canım bi ben olamadım
Bende dahil evetİsim degissin dediğin gibi canim nasip ya olmamış kısmet öyleymiş herkes mi.hamile kalmıştı yani gruptan
Ben kullanmıştım.Kızlar serumu kullanan oldumu? Faydasıni gören bağışıklık için olan sizce etkisi varmı
Kız seninki iptal olmamışmıydıBende şuralarda geziyim kızlar ocakta transferimi olabilirim artık inşallah ama listeye girmicem artık totem yapıyorum
Ben kararsızım ya alsammi diye konusucam bakalımBen kullanmıştım.
Kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum hatta bundada isteyeceğim doktorumdan.
Boş gebelik geçirdiğimde diğer transferde doktor önermişti vücut embriyoyu atmak istiyor diye.
Serum aldığımda hamile kaldım ama başka bir şey çıktı işte
kalınlaştıkça bıraz zorlanıyor ınsan ama çubukla yine iyi, elle hiç gitmezBen daha zorlanmiyorum demekki çok kalınlaşmadi en son salı günü 10 mm di .
Rahim kalinlasinca zor gireceği hiç akliam gelmezdi sen demesen hiç duymadım
Bir zararı yok alsandaBen kararsızım ya alsammi diye konusucam bakalım
Normalde ben el ile yapıyorum. Ama bugün acayip zorlandım. Benle mi alakası oldu diye düşündüm transferimin de 4. Günü siz kalınlaşma olunca zor olur diyince bi mantıklı geldi.kalınlaştıkça bıraz zorlanıyor ınsan ama çubukla yine iyi, elle hiç gitmez
Baya ilacın var hakkaten Allah kurtarsın canim
seninle ilaçlar aynı benim sadece bana corospin ve duphaston vermedi.
duphaston transferden önce mi başladın .
evt çok az kaldı
ağustosta başladım ben eylül başı opu oldum ama hep bir aksilik transfer olamadım. şükür sona geldim
evt 5. gün 3AA tek embriyo transferi olacak
seni ne oldu
ben aşılamada kullanmıstım canım ,ılk zamanlar baya kolay oldu ama sonradan aparat ıle bıle zor ıtıyordum hemsırede gıt gıde kalınlaştıgı ıcın demıstıNormalde ben el ile yapıyorum. Ama bugün acayip zorlandım. Benle mi alakası oldu diye düşündüm transferimin de 4. Günü siz kalınlaşma olunca zor olur diyince bi mantıklı geldi.
Evet yaa öyle Oluyormuşben aşılamada kullanmıstım canım ,ılk zamanlar baya kolay oldu ama sonradan aparat ıle bıle zor ıtıyordum hemsırede gıt gıde kalınlaştıgı ıcın demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?