Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İlaç baya kullanıyorum canım ya

hergün 3 tane estrofem, 1 corasprin, 1 folik asit, 3 duphaston, oksapar ve progestan dex iğne 1 tanede bide sabah akşam lutinus fitil yapıyorum
seninle ilaçlar aynı benim sadece bana corospin ve duphaston vermedi.
duphaston transferden önce mi başladın .

Hadi bakalım az kalmış seninde canım hayırlısı olsun 5.gün embriyosumu
evt çok az kaldı
ağustosta başladım ben eylül başı opu oldum ama hep bir aksilik transfer olamadım. şükür sona geldim
evt 5. gün 3AA tek embriyo transferi olacak
seni ne oldu

Kızlar serumu kullanan oldumu? Faydasıni gören bağışıklık için olan sizce etkisi varmı
Ben kullanmıştım.
Kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum hatta bundada isteyeceğim doktorumdan.
Boş gebelik geçirdiğimde diğer transferde doktor önermişti vücut embriyoyu atmak istiyor diye.
Serum aldığımda hamile kaldım ama başka bir şey çıktı işte

Ben kararsızım ya alsammi diye konusucam bakalım

Benimde tek 5.gün embryosu 5bb dedi ama kalite çok değişken önemli olan tutunması bakalım canım hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun
evt çok az kaldı
ağustosta başladım ben eylül başı opu oldum ama hep bir aksilik transfer olamadım. şükür sona geldim
evt 5. gün 3AA tek embriyo transferi olacak
seni ne oldu

Normalde ben el ile yapıyorum. Ama bugün acayip zorlandım. Benle mi alakası oldu diye düşündüm transferimin de 4. Günü siz kalınlaşma olunca zor olur diyince bi mantıklı geldi.
ben aşılamada kullanmıstım canım ,ılk zamanlar baya kolay oldu ama sonradan aparat ıle bıle zor ıtıyordum hemsırede gıt gıde kalınlaştıgı ıcın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…