• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sizinki zaten doğal siklus ama yine destekleme yapmış. Çatlatma iğnesi ile ovulasyon oluşturuluyor ki vücut corpus luteumu yok etmesin, vücut sanıyor ki o çatlayan yumurta dölleniyor ve corpus luteum progesteron üretimine başlıyor. Doğal olmayan siklusta ise bizde corpus luteum yok, 12. haftaya kadar plasenta progesteron üretene kadar dışardan almak zorundayız.
Evet doktorum da bu tarz anlatmıştı ama ilk deneyimim olduğu için çok anlayamıyorum aşamaları,herkesin süreci farklı aslında ama merak işte soru işareti oluyor.Teşekkür ederim 💐

Bn kaset testi denedim şimdi ama negatif gösterdi doğruluk payı var mıdır sizce 5. Gün olmuş oluyor bugün sabah idrarıyla da yapmamış oldum. 🤔🤔

Cnm bence kaset testte çıkmayabilir çünkü normal gebelikte bile adet geciktikten sonra doğru sonuç veriyor diye biliyorum bence negatif değil hem🥰
Bende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip Kısmet 🥰 bekliyoruz bakalım şimdilik inşallah pozitiftir 🥰🥰

Bende öyle düşünüyorum kaset test anca normal gebeliklerde bile bi hafta geçince koyulaşıyor. Ama tabi bilemiyorum belki de doğrudur. Nasip Kısmet 🥰 bekliyoruz bakalım şimdilik inşallah pozitiftir 🥰🥰
İnşallah cnm inşallah rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın yuvamızı mübarek bir şekilde neşelendirsin hepimizin inşallah 🙏

Back
X