Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba bende ocak ayında transfer olacağım. İlk transferim kasım ayında oldu pozitifi gördük ama malesef kese boş olduğu için düşük yaptım. Şimdi 2. Tarnsferimi bekliyorum 5. Gün emriyosu 2 adet transfer edilecek. İnş bu sefer herşey yolumda gidecek inanıyorum🙏🏻
Kaydettim canım hayırlısı ile 🤗

Bende transfer için gittiğimde duyuyorum hala menopur yazıyolar bulunamıyo ilaç ben tedavinin yarısında bulamıyorum dedim eczaneleri ara bulursun dediler izmirdeki ilaçları ben bitirdim resmen
Muadil vermk istemiyolar bende bunu anlamıyorum zaten süreç zor ilaç aramak daha da zor
biliyorum bende bunu soruyorum piyasada olmayan ılacı yazmalarını anlamıyorum..
aynı seyden bahsedıyoruz..

Bende transfer için gittiğimde duyuyorum hala menopur yazıyolar bulunamıyo ilaç ben tedavinin yarısında bulamıyorum dedim eczaneleri ara bulursun dediler izmirdeki ilaçları ben bitirdim resmen
Muadil vermk istemiyolar bende bunu anlamıyorum zaten süreç zor ilaç aramak daha da zor
çok zor oluyor yaa,
ya da mudılını cıkarın yanı heryere dagıtın..
Allah yardımcımız olsun gercekten

Selamlar bende ocagin ilk haftasi transfer olacagım estrofem ilacina basladim. Bu ikinci denemem ilki hicbir sorun olmamasına rağmen negatifti bu sefer olur ins 🙏
Hayırlısı olsun estrofem nasıl gidiyor sizde ilaçlar yan etki yaptımı? Bu benim ilk transferim değil ama her seferinde hep yan etki yaşıyorum bende göğüs bölgemde biraz ağrı ve yanma tarzı allahım çok fena bişey oluyor dayanıcaz artık 🤲

Bnm de 5.gün 2bb çok mu kötü acaba🙁

Benim 3 ü olarak netleşti canım hayırlısı olsun 🌸🤲
Hadi hayırlısı olsun çarşamba günü kontolum var kalınlaşma ya bakılıyor bende o sorun var yüksek dozda ilaç veriyor Dr oda beni mafediyor sizde oluyormu yan etkiler sanki ateş yanıyor göğsümde boğazıma kadar çıkıyor acıma tarzında resmen 🤦‍♀️ bu ilk de değil benim denemem alışamıyorum bu yan etkilere

Ben adetten beri estrofem ve corasprin kullandım bitek çrş akşmı başlıyorum lutinus duphaston vs bugün 13.gündü benim kalınlık 7.9 çıktı ama ölçüye bakmadı pek görüntüyü beğendi ölçmedi bile hatta hemşire kalınlığı yazmadık diyince ölçtü
İnş seninde iyi duruma gelmiştir canım ek ilaçlar bana napcak bende onu düşünüyorum açıkçası
Hadi hayırlısı olsun çarşamba günü kontolum var kalınlaşma ya bakılıyor bende o sorun var yüksek dozda ilaç veriyor Dr oda beni mafediyor sizde oluyormu yan etkiler sanki ateş yanıyor göğsümde boğazıma kadar çıkıyor acıma tarzında resmen 🤦‍♀️ bu ilk de değil benim denemem alışamıyorum bu yan etkilere

Ben adetten beri estrofem ve corasprin kullandım bitek çrş akşmı başlıyorum lutinus duphaston vs bugün 13.gündü benim kalınlık 7.9 çıktı ama ölçüye bakmadı pek görüntüyü beğendi ölçmedi bile hatta hemşire kalınlığı yazmadık diyince ölçtü
İnş seninde iyi duruma gelmiştir canım ek ilaçlar bana napcak bende onu düşünüyorum açıkçası

Rabbim hakkınız da hayırlısını nasip etsin hepimize güç kuvvet versin allahım 🤲

Hayırlısı olsun estrofem nasıl gidiyor sizde ilaçlar yan etki yaptımı? Bu benim ilk transferim değil ama her seferinde hep yan etki yaşıyorum bende göğüs bölgemde biraz ağrı ve yanma tarzı allahım çok fena bişey oluyor dayanıcaz artık 🤲
Evet ayni sekilde bendede gogusde hassasiyet oluyor yan etki olarak 31 inde 12 gun oluyor kontrole gidecegim senin ne zaman kontrol 😊

Evet ayni sekilde bendede gogusde hassasiyet oluyor yan etki olarak 31 inde 12 gun oluyor kontrole gidecegim senin ne zaman kontrol 😊
Benim çarşamba günü bakalım neler bekliyor bizi bu yan etkiler olmasa çok rahatım ama bunlar olunca panik oluyorum zaten panik atak vardı ilaç kullandım ara verdim tedavi için.

Merhaba benim de dondurulmuş transferım ocak 7sinde.🙏🏻Bu cuma rahim kalınlığı için kontrole gidicem.Hepimizin gönlüne göre olsun🌸
Benim bu 3 transferim olucak .1 aydır rahim kalınlığı için konrrole gidiyorum şu anda 7.8 oldu son kontrolüm ayın 5 de olucak 6 sında da tarnsfer için gün aldık hayırlısıyla 🌸Amin inşallah ♥️ Rabbim hayırlısını nasip eder

Back
X