Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnslalah canım ya evet çok az kaldı beklemekten yoruldum ne zaman olucak
İnş canım 🙏 seninde az kalmış hadi hayırlısıyla pozitifleri görelim canım 🌸🤲🤲

Kübra hanım şuan kalınlık kaç transfer ne zaman canım?
en son geçtigimiz cuma gittim 7.8 di şimdi kaç bilmiyorum canım 1 hafta daha geçti haftaya cuma tekrar kontrole gidicem umarım biraz daha kalınlaşmış tır.Transfer günüm 6 Ocak inşallah ♥️

Merhaba vajinadan kullanimi hic duymamistim. Doktorunuz mu o sekilde kullanmanizi istedi?
Merhaba evet bende duymamıştım ilk defa duydum doktorum söyledi ve ilk defa o şekilde kullanıyorum normalde hep günde 3 defa ağızdan alıyorum ama bu sefer bu şekilde yaptı. Rahim kalınlaştırmak içinmiş araştırdım

7 üzeri canım benim bugun 8. Gün bakalım senin daha kalınlaşır merak etme bende zor kalınlaşma oluyor yüksek doz ilaç veriyor Dr um kalınlaşma önemli tutunma için ben bu konuda çok tecrübe sahibiyim 🙋‍♀️
Evet öyleymiş önemliymiş ama diğer transferlerimde bu şekilde olmamıştı sayı da bu kadar yüksek değildi . inşallah canım 🙏♥️ O kadar yüksek kullanmıyorum şu an ama oncekilerde 4 der tane alıyordum estrofemi ve daha fazla ilaç kullanıyordum

Evet öyleymiş önemliymiş ama diğer transferlerimde bu şekilde olmamıştı sayı da bu kadar yüksek değildi . inşallah canım 🙏♥️ O kadar yüksek kullanmıyorum şu an ama oncekilerde 4 der tane alıyordum estrofemi ve daha fazla ilaç kullanıyordum
Oyyy peki yan etki yaptımı bende göğüs bölgemde uyuşma tarzı yanma gibi bişey oluyor diğer ilaçlarda mı bundan mı anlamış değilim beni çok etkiliyor yan etkiler ya Dr a sordum bişey olmaz sakin ol dedi birde karnım çok şişti şeninde öylemi çok gergin patlıcak sanki 🤦‍♀️ Allahım bu günümüzü aratmasın tabi bunada şükür 🤲

Benimde sabah 2 aç akşam 2 aç estro bide tamoksifen 1 sabah 1 akşam tok gece fitil var bide estrolu

Merhaba kızlar bende ekim ayında opu oldum. 31 yaşındayım Pcos var. 22 yumurtadan 7 tanesi döllendi ama sadece 1 tanesi 5.gün donduruldu.kalitesi de 2bb. 1 embriyo ve 2bb olduğu için biraz üzgünüm 😞 2 ocak da transfer günüm
Merhaba 2 bb orta kalite mi acaba bende tahmini 2 ocak dedi Dr um bir aksilik çıkmaz ise 🙋‍♀️

Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallah 🙏🙏 Benim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
Merhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba? 🙋‍♀️

Oyyy peki yan etki yaptımı bende göğüs bölgemde uyuşma tarzı yanma gibi bişey oluyor diğer ilaçlarda mı bundan mı anlamış değilim beni çok etkiliyor yan etkiler ya Dr a sordum bişey olmaz sakin ol dedi birde karnım çok şişti şeninde öylemi çok gergin patlıcak sanki 🤦‍♀️ Allahım bu günümüzü aratmasın tabi bunada şükür 🤲
Amin tabiki buna da şükür vala benimde göğüslerim de ağrı var uçları ağrıyor birde iğne gibi batıyor ilaçtan mi bilemedim ama onun dışında yan etki olmadı henüz vajinadan dün koymaya başladım daha İnsalalh da olmaz 🤗

Benimde sabah 2 aç akşam 2 aç estro bide tamoksifen 1 sabah 1 akşam tok gece fitil var bide estrolu
Yok onlar yok sadece estrofem sabah öğle akşam günde 3 defa imom OMEGA levantron alıyorum progestana da ayın 1 de baslicam fitil olarak gece almaya başladım 1 tane estrofemi

Merhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba? 🙋‍♀️
1 ay oldu vala ilaç kullanmalı hala 8 ulaşmadı belki bu son kontrolle ulaşır.Daha transfer olmadım inşallah Ayın 6 sında transfer olucam 2 denememi yaptırdım Tutmadı malesef 8 mm olması gerekiyormus rahim kalınlığı en fazla 5 gün emriyosu konuldu gerisini dondirmustum

1 ci denemem de tuttu fakat boş gebelik oldu 2 denemem olmadı polip vardı 3 tane küçük onları aldırdım bu 3 denemem umarım bu sefer nasip olur 🙏♥️🥰

Back
X