Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kizlar ben de bugün opu oldum, 25 yumurta toplandi 🥰 cok fenaaa karin agrisi yasiyorum sizde de öyle oldu mu :KK43: afedersiniz lavobada bile canim yaniyor 😞
Simdi dört gözle yumurtalarin döllenme haberini bekliyorum, sizde ne zaman haber verdiler? Ilk gün arayip söylediler mi bir sey?
Merhaba ohss riskiniz var mıydı doktor vişet dedi mi acaba ondan da olabiliyormuş sanırım geçmiş olsun hayırlı sağlıklı gğzel sayıda embriyolarınız olsun inşallah 😌

Kızlar ben 3. Transferimi 2 sene önce olmuştum unutmuşum yaşadıklarımı😂
Biri bana söyleyebilir mi bu transfer adetle birlikte kaçıncı gün olunuyordu?

Merhaba ohss riskiniz var mıydı doktor vişet dedi mi acaba ondan da olabiliyormuş sanırım geçmiş olsun hayırlı sağlıklı gğzel sayıda embriyolarınız olsun inşallah 😌
Yok hic bir riskten bahsetmedi sadece cok yumurta topladik cok normal bu agrilar dedi, az önce arayip 23 yumurtanin 19unun döllendigini ögrendim 🥲❤️ suan agri sizi aklima bile gelmiyor heycandan

22 aralık transfer oldum kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım gebe miyim ? Çok silik çıktı çizgi yoksa sadece ben mi görebiliyorum siz görüyor musunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 58
Aynen doktor bunu düşünemiyomu bende anlamadım adetliyken yazdı 1 adet diye neden yazdıysa sonuçta hepte 1 içmedim 2 3 diye artarak devam ettim
Canim istedigin kadar kullan kaç tane kullandığın önemli değil yazdırırken zaten sana devletin verdiği ilaç günde bir olarak yani 3 ay kullanmaya 3 adet estrofem veriyor. Gerisi özel aliyosun.

Aynen doktor bunu düşünemiyomu bende anlamadım adetliyken yazdı 1 adet diye neden yazdıysa sonuçta hepte 1 içmedim 2 3 diye artarak devam ettim
doktorlar oyle detaylı hıc bıseyı dusunmyor valla,
dıdık dıdık sormak lazım ..
bende sglık ocagına dedım 3 adet kullancam dıye ıkı adet yazmıs .
onuda burda okuduklarımdan gormustum :KK70:
günde 1 kullanım yazınca 1 kutu verıyor sgk

Back
X