Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bu sefer bende mi başlasam acaba bi degısıklık yapıp😂 cıkıyo mu 5. Gunde ki bi de dediğin gibi test bozuksa varsa yok cıkarıyosa aklıma hep o gelıyo😂😂
Valla ben hiç öyle şeyler düşünmeden yaptım 😂
Gecenin 4 ünde gözüm bile zor gördü o silik çizgiyi.
Bide şu var herkeste 5. Gün çıkmayabiliyor bende çıkıyo😂

Valla ben hiç öyle şeyler düşünmeden yaptım 😂
Gecenin 4 ünde gözüm bile zor gördü o silik çizgiyi.
Bide şu var herkeste 5. Gün çıkmayabiliyor bende çıkıyo😂
Ya benım şansıma varsada cıkmaz sonra onu dert ederım bozuguda bana gelir 😂😂 kız gecenın 4unde herkes uyur sende test derdıne mi düştün 😂😂 demekki rahımın alıcılığı fazla canım hemen kapıyo embrıyoyu

Ya benım şansıma varsada cıkmaz sonra onu dert ederım bozuguda bana gelir 😂😂 kız gecenın 4unde herkes uyur sende test derdıne mi düştün 😂😂 demekki rahımın alıcılığı fazla canım hemen kapıyo embrıyoyu
Canım ben o süreçte uyuyamıyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamadığım için😂 ilk idrarla yapıldığı için gece uyanıp yaptım 😂😂

Canım ben o süreçte uyuyamıyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamadığım için😂 ilk idrarla yapıldığı için gece uyanıp yaptım 😂😂
Bende var ya 12 saat uyuyodum o transferımde 😂 ama bunda bende gece gezerım artık😅😬 doktorum hamıle kalabılıyosun bu iyi bişey demişti bazı rahımler guzel emb olsa bıle kabul etmıyomuş düşük yapsam bıle vay be demiştim kendıme 🤣 bakalım bu sefer senınde genetık taramalı benımde inşallah olur🤲

Bende var ya 12 saat uyuyodum o transferımde 😂 ama bunda bende gece gezerım artık😅😬 doktorum hamıle kalabılıyosun bu iyi bişey demişti bazı rahımler guzel emb olsa bıle kabul etmıyomuş düşük yapsam bıle vay be demiştim kendıme 🤣 bakalım bu sefer senınde genetık taramalı benımde inşallah olur🤲
Ay inşallah kuzum ya🥰
Umudum daha yüksek bunda nedense genetikli diye

Benimde 2 sene oldu yapmayalı hiç gecikmelerde yapmazdım aslnda yapasım geldi.
5 dakkada çıkmayınca çöpe attım sonra baktım pozitif ama inanmak istemedim diğerini yaptım negatif.
Hala inanmıyorum çünkü hemen cıkmadı diye test bozuk olsa böylemi olur bide o var ne biliyim ya😂
Yarına kadar bekleyeceğim bakalım
AA pozitiftir belki ya 🙈

Back
X