- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
Merhaba aranızda doğal siklus olacak varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın sabah yumurta toplama yaptıracağım çok heyecanlı ve gerginim
Geçen oldum kimyasal oldu vazgeçtim o yöntemden şimdi ilaçla başladımMerhaba aranızda doğal siklus olacak varmi
Hayırlısı olsun inşallah gergin zamanlarBende çok gerilmiştim ama uyutulunca bir şey anlaşılmıyo hiç gerilmeyin hayırlısı olsun
Peki kaç ml oldu rahimGeçen oldum kimyasal oldu vazgeçtim o yöntemden şimdi ilaçla başladım
15 14mm filandiPeki kaç ml oldu rahim
Ozman kimyasalın doğal siklusla alakası yokmuş ki hatta kalınlık çok iyi ya15 14mm filandi
Ben doğal siklusla başladım yarın transferim var inşallah, önceki grupta da yazışmıştık, doktorum böyle dedi, nasipMerhaba aranızda doğal siklus olacak varmi
Peki sürec nasıl ilerledi caninBen doğal siklusla başladım yarın transferim var inşallah, önceki grupta da yazışmıştık, doktorum böyle dedi, nasip![]()
Valla orası öyle canm belki bagisikliktadir diye ilacliya döndüm canmOzman kimyasalın doğal siklusla alakası yokmuş ki hatta kalınlık çok iyi ya
Canim meraba naptın hala risk var mı ?Kuzum benım ilk kanamam başladı 5 6 saat sonra belim cok agrımaya başladı ilk bi parca geldi biraz rahatlattı o bebeğin rahıme tutundugu parçaymış sanırım sonra bi agrım daha oldu ondada kese bütün olarak cıktı ve düşüğüm bitti fakat kanamam 10 gun sürdü içerde parca kalmıştı doktor ilaç verdi o ilaçlada parcaları attım ama benım 6+5 te kalbı durmuştu. İlaçları kestıkten 5 gun sonra falan mı ne olmuştu benım
Kizlar transfer oldunuz mu?Canım sende mi bu ay transfer oluyosun bende oyle2 sene oncede birlikteydık
![]()
Ay canım üzüldum çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bidaha benimde ilk öyle oldu boş gebelik 2 tutmadı zaten hiç şimdi 3 olucam insalalh 6 snda transfer olucam az kaldı heyecanlıyım hala ilk günkü gibiCanim meraba naptın hala risk var mı ?
Yumurtlama gününe kadar hiç ilaç kullanmadım, yumurtlama günü çatlatma iğnesi oldum bugünden sonraki 5. Gün transfer günü kabul ediliyor,çatlatma dan iki gün sonra progestan fitil şeklinde kullanmaya başladım yarın 5.gün olmuş oluyor, sadece eostrodil türü ilaç içmemiş oluyorsunPeki sürec nasıl ilerledi canin
Korkmayın çok basit bi operasyon. Uyutuyorlar zayen uyandığınız da da bitmiş oluyor. Çok rahat bi işlem.Kızlar yarın sabah yumurta toplama yaptıracağım çok heyecanlı ve gerginim
sizin de de yarın mı transfer hayırlısıyla inşallah.Yumurtlama gününe kadar hiç ilaç kullanmadım, yumurtlama günü çatlatma iğnesi oldum bugünden sonraki 5. Gün transfer günü kabul ediliyor,çatlatma dan iki gün sonra progestan fitil şeklinde kullanmaya başladım yarın 5.gün olmuş oluyor, sadece eostrodil türü ilaç içmemiş oluyorsun
Canım ben eski transferımde düşük yaşamıştım onu anlattım. Transfere hazırlık sürecindeyımKizlar transfer oldunuz mu?
Evet evet, İnşallah hepimiz için hayırlısıyla güzel şeyler olursizin de de yarın mı transfer hayırlısıyla inşallah.
ben adetin 2. günü başladım. adet miktarında yada süresinde bir değişiklik olmadıKızlar adetliyken yasemine baslayan var mı azaldı mı adetiniz yada bitti mi birde ilaçtan ne kadar sonra adet oldunuz