Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım 🤗

İsimembriyo bilgisitoplanan yumurta sayısıtransfer adetinakil günüsonuç
Cloudrose5 gün42Ocak:dua:
Gelincik5 gün72Ocak:dua:
Papatyam5 gün121ocak:dua:
Hope355 gün31Ocak:dua:
Kuzey yıldızı5 gün51Ocak:dua:
Cnsub5 gün52Ocak:dua:
Mucize19965 gün61ocak:dua:
Pembeumut5 gün22Ocak:dua:
Ahsen5 gün41Ocak:dua:
LeylA84db3 gün-1ocak:dua:
Hope905 gün61ocak:dua:
Aymelek5 gün44 ocak:dua:
Pitircikhanim5 gün2Ocak:dua:
Dilberay_:dua:
Ecealya:dua:
Kübraavci:dua:
Busra99242Ocak:dua:
Liya61191Ocak:dua:
Karamel latte5 gün141ocak:dua:
Mavibirmasal3 gün2ocak:dua:
Minicivcive5 gün51Ocak:dua:
SihaymihayOcak:dua:
Smileess5 gün272Ocak:dua:

İki kez tüp bebekle hamile kalmış pozitifi görmüş biri olarak transfer olan arkadaşlarıma söylüyorum☺️
Belirtiler tutunduktan 5-6 gün sonra başlıyor herkeste olmuyor kimisinde lekelenme olur kimisinde olmaz adet sancısı gebelik süresince devam ediyor tutsa da tutmasada bu sancı hep var. Benim tutan iki gebeliğimde de sancım her daim vardı beşinci gün lekelenmem olmuştu.
Göğüsler de batma hissi, rahim de batma bıçak saplanması hissi, ayrıca suyun tadının değişmesi veya ağızdaki tat değişikliği.
Bunlar benim tutunma belirtilerim di dediğim gibi herkeste aynı olmuyor kimisinde hiç belirti olmuyor. Ama ben artık tecrübe edindiğim için tutunduğunu bu belirtileri yaşadığım an anlıyorum🤭
Yaa demekki 5. 6. Gün mü başlıyor belirti peki tabi herkeste farklıdır ama mesela 7. Gün hormon artışı oluyor mu ? Kan versek mesela.

Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım 🤗

İsimembriyo bilgisitoplanan yumurta sayısıtransfer adetinakil günüsonuç
Cloudrose5 gün42Ocak:dua:
Gelincik5 gün72Ocak:dua:
Papatyam5 gün121ocak:dua:
Hope355 gün31Ocak:dua:
Kuzey yıldızı5 gün51Ocak:dua:
Cnsub5 gün52Ocak:dua:
Mucize19965 gün61ocak:dua:
Pembeumut5 gün22Ocak:dua:
Ahsen5 gün41Ocak:dua:
LeylA84db3 gün-1ocak:dua:
Hope905 gün61ocak:dua:
Aymelek5 gün44 ocak:dua:
Pitircikhanim5 gün2Ocak:dua:
Dilberay_:dua:
Ecealya:dua:
Kübraavci:dua:
Busra99242Ocak:dua:
Liya61191Ocak:dua:
Karamel latte5 gün141ocak:dua:
Mavibirmasal3 gün2ocak:dua:
Minicivcive5 gün51Ocak:dua:
SihaymihayOcak:dua:
Smileess5 gün272Ocak:dua:

Merhaba ☺️ benim de 4 tane 5. Gün embriyom var🍾 şimdi ilaç kullanıyorum ayın 18 i gibi transfer olacakmış inş 11 inde kontrole gitcem bakalım. Hadi hepsi tutsun inşallah 🙏🏻

iki sorum var. Kaç yumurta transfer edileceğine siz mi karar verdiniz doktor mu? transferden kaç gün sonra test yapılıyor bilen var mı? Bu benim ilk denemem 😊

Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya 😌😌

transferden sonra dinlenmek mi gerekiyormuş? Ona göre annemleri falan çağırayım bari 🙃 Yola çıkılıyor mu arabayla acaba? Ayy transfer sonrası neler oluyor hiç bilmiyorum sorayım bari doktora

Merhaba ☺️ benim de 4 tane 5. Gün embriyom var🍾 şimdi ilaç kullanıyorum ayın 18 i gibi transfer olacakmış inş 11 inde kontrole gitcem bakalım. Hadi hepsi tutsun inşallah 🙏🏻

iki sorum var. Kaç yumurta transfer edileceğine siz mi karar verdiniz doktor mu? transferden kaç gün sonra test yapılıyor bilen var mı? Bu benim ilk denemem 😊
Yumurta değil oluşan embriyo transfer edilcek canim. Evet kendinde tercih ediyorsun bazı doktorlar yasal değil filan diyor ama ben istediğim zaman 2 istediğim zaman 1 oldum yani doktorunla alakalı biraz da.

😂😂 ya zaten ilk 2 gun belirti arıyodum ben 😂😂 şansımada tam 2. Gun 3 kere sag kasığıma kramp girmişti şiddetli dedim tamam oldu bu iş hiç testlerle ugrasma 😂
Test yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabır 😄

Test yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabır 😄
Bende hiç test yapmadım bu sefer yapsam mı dıyorum eşim kızıyo eşimden gizli yapsam bi de pozitiftir negatif cıkar idrara gecmez eşimede soylemeden edemem ben test yaptım negatif cıktı dıye al başına belayı😂 kaçıncı gunden başlıyosun test yapmaya?

Bende hiç test yapmadım bu sefer yapsam mı dıyorum eşim kızıyo eşimden gizli yapsam bi de pozitiftir negatif cıkar idrara gecmez eşimede soylemeden edemem ben test yaptım negatif cıktı dıye al başına belayı😂 kaçıncı gunden başlıyosun test yapmaya?
5.gunde kurtlaniyorum🤭🤭

Back
X