- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.001
Yani hamıle kaldım sonucta ugurlu geldi ya gelmez miAhahahah yaa ne olduuu
Sana da uğurlu gelmemişti benim topik dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hamıle kaldım sonucta ugurlu geldi ya gelmez miAhahahah yaa ne olduuu
Sana da uğurlu gelmemişti benim topik dimi![]()
benim iğneleri transfere 6 gün kala başlattı. belki transfer günü duphaston verir +olarak.5 gün önce fln başladım canım transfer günüde iğneler eklendi
Aynen benımde başıma geldi canım hatta panik yapmıştım ne oldu boyle diyeben aşılamada kullanmıstım canım ,ılk zamanlar baya kolay oldu ama sonradan aparat ıle bıle zor ıtıyordum hemsırede gıt gıde kalınlaştıgı ıcın demıstı
Yeni topic mi acılsın diye konuşma oldu da kuzumKız ne açıyorsunuz ben anlamadım tam![]()
sanki hamile kalıp sağlıkla doğursam tüm yüküm gidecek gibi hissediyorum.Benimde tek 5.gün embryosu 5bb dedi ama kalite çok değişken önemli olan tutunması bakalım canım hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun![]()
Ayyyy aynı benım düşünce sanki bu işim bitince hayatta herşey guzel gelecek tüm yüklerimden kurtulcakmışım gibiyimsanki hamile kalıp sağlıkla doğursam tüm yüküm gidecek gibi hissediyorum.
bizle olmayı tercih etsinler bebişler inşallah
Konu sahibinin bu ay transferi olamayacakmış galıba ilgilenir mi bılemedım
sanırım çoğumuzun düşüncesi bu.Ayyyy aynı benım düşünce sanki bu işim bitince hayatta herşey guzel gelecek tüm yüklerimden kurtulcakmışım gibiyimeski hayatımda ne sacma seylere canımı sıkıyomuşum yenı hayatımda(tüp bebek süreciyle başladı
) hiç bişeyi takmamaya karar verdım resmen
![]()
benim iğneleri transfere 6 gün kala başlattı. belki transfer günü duphaston verir +olarak.
sanki hamile kalıp sağlıkla doğursam tüm yüküm gidecek gibi hissediyorum.
bizle olmayı tercih etsinler bebişler inşallah
benimde denemeye başlayalı 3 yıl olacak dile kolyaOlabilir canım doktora göre değişiyo
Bende yaşam amacım gibi oldu 2 yılı olacak artık bu süreç artık pozitifi görüp ilerlemek çok istiyorum
Allah bütün isteyenlere nasip etsin bekletmeden![]()
Ahahah benim topiğimi benden cok savunuyor görüyomusunYani hamıle kaldım sonucta ugurlu geldi ya gelmez midüşük oldu ama olsun sonucta ilk hedefi o topikte tamamladım bende yeri ayrı
doktorum hamıle kaldıgını gormek bıle guzel bazı rahımlere ne koyarsak koyalım tutmuyo demişti.. en azından hamıle kalabıldıgımı gordum ben o topikte o yuzden laf soyletmem
![]()
Yok yok kaç aydır listelere giriyorum boş boş kalıyorum öyleTotem listesi o yazdır gene de bence![]()
E negatife dönersem adette bu aralar olursam ocağı ucundan yakalıyorum yineKız seninki iptal olmamışmıydı![]()
Evet inşallah biter bu sefer canımsanırım çoğumuzun düşüncesi bu.
çünkü mental olarak yorucu yıpratıcı bir yol.
benimde denemeye başlayalı 3 yıl olacak dile kolya
3 yıldır bunun için uğraşıyorum
3 defa aşılama denedik olmadı
yaş 28 i geçti
senin yaş kaç
Evet savunuyorum cunku gercekten guzeldi hatta hemen tanıdım seni o yuzdenAhahah benim topiğimi benden cok savunuyor görüyomusun
Ben bazen girip okuyorum cok güzel günlermiş![]()
Konuşayım bi hanımla gelmeye niyeti varmıymışSağol canım ya hemen olmaya çalış yetiş bana![]()
Ah canım yaE negatife dönersem adette bu aralar olursam ocağı ucundan yakalıyorum yine![]()
Buda aramızdaki bi çekim demekkiEvet savunuyorum cunku gercekten guzeldi hatta hemen tanıdım seni o yuzdendüşün ben düşükten sonra kapattım hesabımı ve bi daha hiç girmedim kk yeni hesap actım 7 8 ay once acınca sana denk geldim işte