Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ahahahah yaa ne olduuu😂😂
Sana da uğurlu gelmemişti benim topik dimi😂
Yani hamıle kaldım sonucta ugurlu geldi ya gelmez mi😂 düşük oldu ama olsun sonucta ilk hedefi o topikte tamamladım bende yeri ayrı❤️ doktorum hamıle kaldıgını gormek bıle guzel bazı rahımlere ne koyarsak koyalım tutmuyo demişti.. en azından hamıle kalabıldıgımı gordum ben o topikte o yuzden laf soyletmem😂

Benimde tek 5.gün embryosu 5bb dedi ama kalite çok değişken önemli olan tutunması bakalım canım hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun 🙏☺️
sanki hamile kalıp sağlıkla doğursam tüm yüküm gidecek gibi hissediyorum.
bizle olmayı tercih etsinler bebişler inşallah

Ayyyy aynı benım düşünce sanki bu işim bitince hayatta herşey guzel gelecek tüm yüklerimden kurtulcakmışım gibiyim 😃 eski hayatımda ne sacma seylere canımı sıkıyomuşum yenı hayatımda(tüp bebek süreciyle başladı😂) hiç bişeyi takmamaya karar verdım resmen😂

Ayyyy aynı benım düşünce sanki bu işim bitince hayatta herşey guzel gelecek tüm yüklerimden kurtulcakmışım gibiyim 😃 eski hayatımda ne sacma seylere canımı sıkıyomuşum yenı hayatımda(tüp bebek süreciyle başladı😂) hiç bişeyi takmamaya karar verdım resmen😂
sanırım çoğumuzun düşüncesi bu.
çünkü mental olarak yorucu yıpratıcı bir yol.

Olabilir canım doktora göre değişiyo
Bende yaşam amacım gibi oldu 2 yılı olacak artık bu süreç artık pozitifi görüp ilerlemek çok istiyorum
Allah bütün isteyenlere nasip etsin bekletmeden 🙏
benim iğneleri transfere 6 gün kala başlattı. belki transfer günü duphaston verir +olarak.

Olabilir canım doktora göre değişiyo
Bende yaşam amacım gibi oldu 2 yılı olacak artık bu süreç artık pozitifi görüp ilerlemek çok istiyorum
Allah bütün isteyenlere nasip etsin bekletmeden 🙏
benimde denemeye başlayalı 3 yıl olacak dile kolya
3 yıldır bunun için uğraşıyorum
3 defa aşılama denedik olmadı
yaş 28 i geçti
senin yaş kaç

Yani hamıle kaldım sonucta ugurlu geldi ya gelmez mi😂 düşük oldu ama olsun sonucta ilk hedefi o topikte tamamladım bende yeri ayrı❤️ doktorum hamıle kaldıgını gormek bıle guzel bazı rahımlere ne koyarsak koyalım tutmuyo demişti.. en azından hamıle kalabıldıgımı gordum ben o topikte o yuzden laf soyletmem😂
Ahahah benim topiğimi benden cok savunuyor görüyomusun😂😂
Ben bazen girip okuyorum cok güzel günlermiş🥹

Benim tedavi olarak ilk ama mayısta 2 yıl olcak çocuk isteme sürecinin içindeyim yani inş ilk seferdede pozitifi görücez 🤲☺️
benimde denemeye başlayalı 3 yıl olacak dile kolya
3 yıldır bunun için uğraşıyorum
3 defa aşılama denedik olmadı
yaş 28 i geçti
senin yaş kaç

Ahahah benim topiğimi benden cok savunuyor görüyomusun😂😂
Ben bazen girip okuyorum cok güzel günlermiş🥹
Evet savunuyorum cunku gercekten guzeldi hatta hemen tanıdım seni o yuzden🥰😂 düşün ben düşükten sonra kapattım hesabımı ve bi daha hiç girmedim kk yeni hesap actım 7 8 ay once acınca sana denk geldim işte

Evet savunuyorum cunku gercekten guzeldi hatta hemen tanıdım seni o yuzden🥰😂 düşün ben düşükten sonra kapattım hesabımı ve bi daha hiç girmedim kk yeni hesap actım 7 8 ay once acınca sana denk geldim işte
Buda aramızdaki bi çekim demekki🥰
İnşallah burasıda o topik gibi enerjisi bol bi topik olur🙂

Back
X