- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.061
Amin inşallah canımHadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımHadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallah![]()
Allah utandırmasın hadi bakalım hayırlısı inşallahKızlaaar adet oldum sonunda
Yarın başlıyoruz ilaçlara![]()
Aynen. Domuz gribi benzeri çoğalmış. Dikkat etmek lazım.İnşallah canım. Gercekten herkes hasta ve artık test yapılmıyor genellikle bence yine çok arttı bu illet
Evet canım uzak olsunlar hepimizdenAynen. Domuz gribi benzeri çoğalmış. Dikkat etmek lazım.![]()
He bugün oldun transferini maşallah sağlıkla tutunsun sana güzel haberler verCanim meraba hayirlisi olsun bugün bana transfer yapıldı iki tane koyuldu 13 gün sonra test yapicam ignelere basladim
Olmazsın canım 3. Günde başlanıyorO değilde şimdi ben cumartesi adet olmuş olsam pazar doktor çalışmıyor pazartesine geç mi kalmış olurum acaba merak ettim
Ozaman sevmiyorsun demektirKitap okuyunca bana daha cok sinir basıyo![]()
Evet canım çok şükür bugün oldu bitti artık gününü heyecanla bekliyoruzHe bugün oldun transferini maşallah sağlıkla tutunsun sana güzel haberler ver![]()
Amin inşallah canımBebiş sımsıkı tutunsun canım hayırlısıyla![]()
Canim meraba aparatin ismi ne nasıl oluyor ?canım lıtunus bende asılamada kullandım,
apartı sıcak su ıle yıkayıp kullanıyordum..
zaten suan apartla kolay rahım kalınlaştıkça onunla bıle zorlanıyor ınsan elle hiç ileri itilmez bir süre sonra sanırım ..
Canim meraba aparatin ismi ne nasıl oluyor ?
Canım litunus fitilin içinden çıkıyor plastik bir aparatCanim meraba aparatin ismi ne nasıl oluyor ?
evde test yapmayı düşünüyor musun yoksa kana kadar bekleyecek misin canım
Kaç gün sonra yapılması gerekiyorNasıl yani testte daha erken mi çıkacak sonuç![]()
7 8 gün evde bakılıyor canım çıkma ihtimali varKaç gün sonra yapılması gerekiyor
Hım anladım canım bende ayri satılıyor sandimCanım kutudan çıkıyo o ayrıca alınmıyo
Anladım canımCanım litunus fitilin içinden çıkıyor plastik bir aparat
Seni sormalı sen nasılsın napiyosunNapıyosunuz kader arkadaşlarım![]()
Bende iyi cok şükür ne yapayımSeni sormalı sen nasılsın napiyosun![]()