• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Salgın var gelmeyin diye bahane bulamaz mı eşiniz. Hastalıkla yalan olmaz hani siz hasta olduğunuzu felan söylemeyin de. Hani böyle çevre kötü salgın var size de bulaşır felan Allah muhafaza diye konuşsa mesela covidden daha kötüymüş felan siye en azından bi kaç hafta daha ertelenebilirse 🤔
Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..🤨😬😄

Ya tam olarak ne olduğunu söylemem işte canım eşime transferi iptal edelim diyorum oda kızıyor bu sefer. Yani tam transfer olcam gelicekler ve 10 gün kalırlar düşünsene hizmet vs mecbur olucak iğne var sürekli gidip gelme olucak yani çok saçma oldu bu durum strese girdim şuan bı suru.. off eşimde sanki benm ailem geliyormus gibi bana kızıyor hayır benim suçum ne yani..
Stres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girme

Stres yok stres Nooo... Transfer ertelemekte mantıklı aslında, Geldiklerinde daha çok strese gireceksen eğer. Bilemedim canım Allah kolaylaştırsın şimdiden strese girme
Benm herif iptal edersem yüzüme bakmaz 😂😂 ne olucaksa olsun nabalim yan gelip yatmak yok bize demekki tutmassa suçlu kişi eşim olucak 😂😂

Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben
Yani bilmiyorum her ailenin iletişimi farklıdır ama eşiniz ikna edebilirse gözlerini hastalıkla salgınla korkutup 😣 Yani bence de iğne işi zor bide hizmet etmesi çok zor tam tersi onlar etmesi laızm onlar da anlamazlar bide 3 kişinin yükü yemesi içmesi çok sıkıntı. Eşiniz biraz bastırsın şuanda işim yoğun felan dese 🙄

Bugün yine konuştuk hava kötü 2 vesait nasıl degisceksiniz zor olucak filan diye yok kararlilar 3 kişi gelicekler. Gelmeyin nasil diyelim hayır tamam süreci de geçtim sürekli iğne vurulmaya etmeye bahane nasıl turetcem ben bilmiyorum yılan hikayesine döndü benm iş gene..🤨😬😄
Saklarsan öyle olur işte 😂😂

Yani bilmiyorum her ailenin iletişimi farklıdır ama eşiniz ikna edebilirse gözlerini hastalıkla salgınla korkutup 😣 Yani bence de iğne işi zor bide hizmet etmesi çok zor tam tersi onlar etmesi laızm onlar da anlamazlar bide 3 kişinin yükü yemesi içmesi çok sıkıntı. Eşiniz biraz bastırsın şuanda işim yoğun felan dese 🙄
Yok canım o şekilde hicbir şekilde bahane sökmez bize. Ayarlamış onlar eşimin eniştesi getircekmiş. Bide bunların misafirleri olucak bana gelen tek onla kalsa neysede..

Süreci biliyorlar mı? Ben hastanede tanıdıklara hatta kendi aileme hormon tedavisi görüyorum demiştim aşılama yaptırdığım zaman, değerlerimi düzenleme aşaması demiştim.

Back
X