• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hahaha yok ya bence yalana gerek yok çok uzun kalmazlarsa bırak gelsinler ve kendini kötü hossediyorsan bilemem de en azından aradan çıkar rahatsızım hastayım dersin
Transferden sonra strese gircek arkadaş ya birde dinlenmesi gereken dönemde çok yorulacaksa diye şeyttim ama tabi bir bahane 😬🤷🏼‍♀️

Uzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyin
Dedim onuda ama yok biz daha mı onemsizi dedi 😂
Hahaha yok ya bence yalana gerek yok çok uzun kalmazlarsa bırak gelsinler ve kendini kötü hossediyorsan bilemem de en azından aradan çıkar rahatsızım hastayım dersin

Uzaktan arkadaşlarımız gelecek 10 gün kadar onlar gidincede siz gelirsiniz diyin

Korona olduk gelmeyin diyin 😬
Yok canm gelicekler 10 gün iş güç esirgemeden geçiricem süreci kısmet böyle artık yapicak birşey yok bu bahaneler daha işlemez benm kaynanam kafaya gelmeyi koyduysa gelir.
Eşimle biraz gerilicez bu konuda çünkü ben iş yapinca yapma diyecek filan kapişmali 😂

5.gün öğrenen baya var aslında ama çıkmama ihtimalide var tabi 7.gün fln yapılabilir
Bi belirtin var mı ya bende pek bişey yok gibi çok arada kasık ağrısı oluyo ama ilaçlardan bence karnım iğnelerden acıyo zaten başkada bişey yok bende
Şu an ne iğnesi kullanıyorsun cnm benim hastanede proluton yapıldı sadece kalçadan pztesi yapılacak birde

Yok canm gelicekler 10 gün iş güç esirgemeden geçiricem süreci kısmet böyle artık yapicak birşey yok bu bahaneler daha işlemez benm kaynanam kafaya gelmeyi koyduysa gelir.
O zaman keşke biz gidiyoruz deseydiniz 😀 önceden planladık falan
Ama geçmiş artık
Daha ben yalanını yarın söyleyeceğim bakalım nasıl ilerleyecek

Bende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar. 🥰
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh 🥰
Benimde sadece progestan fitil ve folik asit var başka vermedi bilemedim

O zaman keşke biz gidiyoruz deseydiniz 😀 önceden planladık falan
Ama geçmiş artık
Daha ben yalanını yarın söyleyeceğim bakalım nasıl ilerleyecek
Düştüğümuz hallere bak vallahi hiç sevmiyorum böyle durumları yok yere yalan söylemeyi ama buna mecbur ketum olgun bir kaynanam olsa bende mecbur kalmasam.
Seninkiler biraz daha sana ayak uyduruyor:))

O zaman akışına bırak canım kendini faZla yormadan dikkat ederek devam et. Bakarsın böylesi daha iyi geçer günler transferi düşünmeden 🥰

Bilmiyorum canm olumsuz olursa eşime bı tık suç atabilrim ama o stresle 😂😂
Yok yok hiç olumsuzu düşünmeyelim sen ilk 3 gün dikkat etmeye bak sadece sonra rutine devam edersin çok ağır iş yapmadan. Birşey olmaz Allahın izniyle ☺️

Yok yok hiç olumsuzu düşünmeyelim sen ilk 3 gün dikkat etmeye bak sadece sonra rutine devam edersin çok ağır iş yapmadan. Birşey olmaz Allahın izniyle ☺️
Misafir gelicekse ben ve ağırdan almak çok zor bı durum:) inşallah ilk 3 günüme denk gelmez bari. Rahim kalınlığı istediği gibi çıkmadı bise pazartesi belli olcak transfer olcakmiyim bide o var canm zaten bakalım kısmet

Bende çok ilaç kullanmadım transfer için dediğiniz gibi doğal siklus denilen bi yöntemle hazırladılar. İşte doğal şekilde yumurtalar büyüdü benimde çatlatma iğnesi oldum sadece transfer gününe kadar prednol ve bi antibiyotik ve progeteron için iğne fitil kullandım transfer
Sonrası da sadece progesteron için iğne ve fitil kaldı bide folik asit işte o kadar. 🥰
Dediğiniz gibi rabbim ol derse olur hepiöiz
İçin hayırlısı hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli tutunmalar gebelikler nasip etsin inşaalllahh 🥰
Amin canim.anbiyotik ne verdi

Back
X