• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar 11 ocakta ikinci transferim yapılacak kalan son donmuş embriyoyu transfer edecekler umarım bu defa tutar 🙏 bende şu an monodoks kullanıyorum ve duphaston tablet ile birlikte progestan fitil de kullanıyorum. İçimden bir ses bu defa tutacak diyor embriyom.
Hoşgeldin canım inşallah tutar🥰

Ya tamam kabızlık için önemli evet ama duphalac içiyodum diğerlerinde ben onuda transfer günü veriyolardı.
Bu erken verdi içerisinde başka şeylerde varmış vitamin gibi bişey heralde
Bağırsaklara genel oalrak iyi aslında probiyotik bencede vitamin amaçlı vermiş inşallah sürecin su gibi aksın gecsin canim 🥰

Kızlar 11 ocakta ikinci transferim yapılacak kalan son donmuş embriyoyu transfer edecekler umarım bu defa tutar 🙏 bende şu an monodoks kullanıyorum ve duphaston tablet ile birlikte progestan fitil de kullanıyorum. İçimden bir ses bu defa tutacak diyor embriyom.
İçinden hep öyle geçsin gönlüne göre olsun 💗

2 ocakta oldum, henüz bir belirti olabilecegini düşünmüyorum. Cünkü çok yenidir belki labaratuvar sonucuyla görülebilir, fiziksel tepkimeye ihtimal veremiyorum
Ben de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi

Hanımlar bende sürekli açlık hissi var. Uzun süredir diyetteydim, sabah aksam besleniyordum, transfer olur olmaz sık acıkmalar basladi, araya bir de ögle yemekleri ekledim. İlaclar aciktirir mi ya

Ben de hiç birşey hissetmiyorum öyle ev temizliği fln yapmıyorum ama normal hayatıma devam ediyorum yemek fln ama bu arada düşünüyorum acaba tuttu mu ki diye ama hiç belirti yok sanki hiç transfer olmamışım gibi
Benim üçüncü transferim pozitifti, hic belirti yasamadim. Kese göründü kalp atisi her sey tamam yine belirti yoktu. Hamdolsun ne bulanti ne baska bi sey.

Valla şöyle diyeyim transferi yaptı 5dk dinlendirdi ve kalkıp WC ye gidebilirsin sonrada evine dedi. Hayatına devam et, yatmak psikolojik olarak yorar bunu istemiyoruz dedi, kendini çok yorma sadece dedi.Bilimsel bi veri olmadığı için şunu yap ya da yapma demem dedi 🤭
Bana doktorum transferden sonra calışanların daha cok tutunma oldugunu soyledi ama daha ne kadar yatıcam falan konuşmadık

Back
X