İlk sefer de pozitif oldu çok şükür bilgisinden de ilgisinden de çok memnun kaldım.dondurulan embriyo kalitem 2bb idi hatta öğrenince moralim bozulmuştu.sonra transfer günü bu durumu sordum şimdi biz onu çözeceğiz ve 3 saat sonra transfer olacaksın geliştireceğiz tekrar dedi transferden yarım saat önce odasına çağırdı ve kalitesinin 4aa ya yükseldiğini söyledi.transfer esnasında bir sürü onay alıyorlar senden kamerayla da izliyorsun laboratuvarı.kısa sürüyor zaten işlem.Bnm için en ilginç olanı transfer oldum hiç yatırmadan kaldırdılar masadan sıkıyordum kendimi hatta hayır rahat bırak yürü ister yolculuk yap ister uçağa bin o düşecek yerde değil dedi ben hemen kalktım yürüdüm üzerimi giyindim WC ye gittim doktor rahat olunca ben de çok rahattım hatta hemen çıkınca eşim iptal oldu sanmış

Çok şükür pozitif oldu 7.gün minik lekelenmem olmuştu 8.gün kan vermemi istedi Murat bey.kendinden emin bir doktor şimdi 13 haftalık olduk bir oğlumuz olacak Allah izin verirse

Zaten transferden önce ilaç listesi veriyorlar şöyle demiştim listeyi alınca bu kadar ilaca bu çocuk tutmazsa bilemiyorum artık demiştim

Önlem alıyor doktor yani.benim serüvenim bu şekilde oldu çok memnun kaldık şükürler olsun.