- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.261
Meyve yiyorum portakal sıkıyor eşim saolsun herşey yapıyor ama ben çok zorlanıyorum yemekle iştahım yok almiyor miğdem.Hemen hemen herşeyi denedim geçmiyor bir türlü sirkeyle bile denedim geçmiyor nasıl bir şeyse.Cok teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce baya kötüyüm çünkü tansiyonum 15 Ateşim 37 terliyorum da ama atesimde düşmüyor nasıl gecicek bilmiyorumÇok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin