- 8 Ağustos 2024
- 23
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Evet aldığımız hormonların etkisi galiba
Ben özele gidiyorum benden de hiç kan istemediler eski kan değerlerinle tedaviye başladı burada okuyunca bana da mantıksız gelmeye başladı güncel değerlere bakmak gerekiyorHer gidisibde kan mi aliyor? Benden hic almadilar
Neden bakmadı sizin aşılama yapıldı değil mi inşallah güzel sonuç alırsınızİnşallah olur .benim en son 1 20mm. 1-19mm ve 2-3 adette 16 mm vardı 2 gün daha iğne yaptım sonra da bakmadı doktor
Pek ümidim yok ama hayırlısıNeden bakmadı sizin aşılama yapıldı değil mi inşallah güzel sonuç alırsınız
gerçekten aynen bu şekilde ya. ilk doktorumda üni hastanesindeydi ama o kadar ayrıntılı bilgi veriyordu ki bize her şeyi ondan öğrendim. o gidince mecbur aynı hastane başka doktora gittim ama aşılamayı yaparken bile ihtimali çok düşük tutmaz falan diyordu negatifti sonuç bu ay yine aynı hastane başka doktora gittim bu seferde doktor çok iyi okey ama bana hiç bilgi vermiyor. asistanına bir şeyler diyor ben soruyorum kaç mm olmuş diyorum evet büyümüş bi problem yok diyor neden aşılama olmayacak diyorum bi problem yok bu ay gebelik oluşabilir rahim duvarın çok iyi diyorKocaeli cnm. Devlette ilgi alaka goremiyorum maalesef ve cok kalabalik. Bu surecte insan biraz ozen istiyor sorularina cevap istiyor. Inan dr lar bana yumurtamin kac mm oldugunu bile soylemiyorlar. Asistanlar kendi aralarinda konuşurken duyuyorum
benimde ilk doktorum her gittiğimde mutlaka değerlerimi kontrol ederdi hatta en son kontrolde demir düşük çıktığı için hemen aşılamadan önce demir serum verdi damardan . bu doktor maşallah eski tahlilleri bile sormadıHer gidisibde kan mi aliyor? Benden hic almadilar
Benim aşılamanın bugün 4. Günü ama hiçbir belirtim yok. Sadece fitilden dolayı göğüs ağrım var o kadarKızlar ne durumdasınız pozitif gören veya herhangi bir belirtisi olan var mı? Ben galiba elendim. Göğüs şişliğim ve ağrısı gidiyor yavaştan adet oluyormuşum gibi bir hiss var
Kaçıncı günün canım aşılamadan sonra? 12 ocakta silik çizgi görüyorum ben
Kız bana fitil de vermedi heBenim aşılamanın bugün 4. Günü ama hiçbir belirtim yok. Sadece fitilden dolayı göğüs ağrım var o kadar
10 günü daha 2 Ocak aşılama günü 31 Ocak ise çatlatma günüKaçıncı günün canım aşılamadan sonra? 12 ocakta silik çizgi görüyorum ben
Cektigimiz cilelere deger insallah.. maddi manevi zor surec..gerçekten aynen bu şekilde ya. ilk doktorumda üni hastanesindeydi ama o kadar ayrıntılı bilgi veriyordu ki bize her şeyi ondan öğrendim. o gidince mecbur aynı hastane başka doktora gittim ama aşılamayı yaparken bile ihtimali çok düşük tutmaz falan diyordu negatifti sonuç bu ay yine aynı hastane başka doktora gittim bu seferde doktor çok iyi okey ama bana hiç bilgi vermiyor. asistanına bir şeyler diyor ben soruyorum kaç mm olmuş diyorum evet büyümüş bi problem yok diyor neden aşılama olmayacak diyorum bi problem yok bu ay gebelik oluşabilir rahim duvarın çok iyi diyortrajikomik gerçekten illallah geldi ama bulunduğum şehirde bu konuda iyi bi özel yok tamamen pes etmemek için daha fazla vakit kaybetmeden pozitifi görmek için o kadar çok kendimle cebelleşiyorum ki
Bana da ne e2 ne progesteron bakildi..benimde ilk doktorum her gittiğimde mutlaka değerlerimi kontrol ederdi hatta en son kontrolde demir düşük çıktığı için hemen aşılamadan önce demir serum verdi damardan . bu doktor maşallah eski tahlilleri bile sormadı
Hmmm anladım iğnenin etkisi devam ediyo olabilir yani10 günü daha 2 Ocak aşılama günü 31 Ocak ise çatlatma günü
Kız sen bi doktoruna sorsana ne yapıyoruz biz deKız bana fitil de vermedi he
Kaçıncı günün canım aşılamadan sonra? 12 ocakta silik çizgi görüyorum ben
Ona nasıl bakıyorlar acaba bana da bakılmadıBana da ne e2 ne progesteron bakildi..
Geçen ay çok fazla semptomlar vardı testlerde hep pozitif çıktı ama kan negatif bu ay hiç ümidim bile yok o yüzdenHmmm anladım iğnenin etkisi devam ediyo olabilir yani
Folbiol verdi bana sadece. Yok kasık ağrım dışında bir şeyim canımKız sen bi doktoruna sorsana ne yapıyoruz biz desende var mı bişeyler
Kandan bakıyolarOna nasıl bakıyorlar acaba bana da bakılmadı
Kan almalari lazim aslinda, catlatma oncesi e2 degeri, yumurtanin catlayip catlamadigini anlamasi icin de progesteron bakilir. Bakmadilar hic bende hep usg ile devam ettilerOna nasıl bakıyorlar acaba bana da bakılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?