- 26 Aralık 2023
- 46
- 6
- 6
- 25
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Devlet hastanesi tabiki canım sağlık ocağı oraya gönderir gir bak sen sonucuna bekliyorum hadiNormalde veriyorlardı evet hatırladım şimdi öyle bakıyodum bende sistemden ama bu sefer Vermediler onu bende unuttum istemeyi tüh neyse gün bitti artık çıkar sabaha kadar heraldeyoksa bascam sağlık ocağını
Hastanenin adı herneyse onu yaz yanindada labaratuvar sonuçları yaz sonra TC falan istiyo girip sonuçlari gorebilirsnDevlet hastanesi tabiki canım sağlık ocağı oraya gönderir gir bak sen sonucuna bekliyorum hadi
Benim aşılamada da doktor kan almadı ve işlem sırasında ultrasın ile de bakmadı. Ama aşılamadan bi hafta önce detaylı kan ve hormon tahlili istemiştiBende 24 ocakta yaptırdım ama ne kan alındı ne ultrasonla bakıldı kesin gereklimiydi acaba
Bakmıştım ona öyle bir sayfa açılmıyor ki Enabıza atıyor direk sayfayı ay deliricemHastanenin adı herneyse onu yaz yanindada labaratuvar sonuçları yaz sonra TC falan istiyo girip sonuçlari gorebilirsn
Yaa üzülme elde olan bişey değil biliyorum çünkü bnde cok üzüldüm ama geçiyo yani kendimi toparlayip ikinci için basliyacam bu arada progesteron kullaniyosan onu bırak adet olursun en azından ben kullanmayi bıraktım adet oldumSonucum 1.44 çıkmış malesef negatif
Üzülme diyemeyeceğim çünkü insanın elinde olmuyor üzülüyor kendimden biliyorum. Rabbimin vardır bi bildiği diyip yolumuza devam etmek zorundayız. Şükürler olsun ki tekrar deneyebilme hakkımız/hakkınız da var. Ben şu an ikinci aşılama sürecindeyim. Bir ay ara verdim ilk aşılamadan sonra. İsterseniz, ihtiyaç duyarsanız siz de öyle yapın. Bi de nacizane değerlerinize yakın zamanda baktırmadıysanız d vit, folik asit, magnezyum gibi onlara bi baktırın. Benim D vit çok çok düşüktü, yazın tatile gittim yükselsin diye. Meğersem depoda yoksa kendiliğinden yükselmezmiş o şekilde. Birkaç ay sonra tekrar test verince öğrendim ki yükselmemiş hiç neredeyse. Sonrasında hemen takviye almaya başladım, 10-15 arasındaysa değer bu yumurta kalitesini, üremeyi büyük miktarda engelliyormuş.Sonucum 1.44 çıkmış malesef negatif
Gecikmişmiydi adetiniz kaç gün oldu aşılamadan sonraSonucum 1.44 çıkmış malesef negatif
Benim bir ay önce bakmıştı inşallah çok etkilemezBenim aşılamada da doktor kan almadı ve işlem sırasında ultrasın ile de bakmadı. Ama aşılamadan bi hafta önce detaylı kan ve hormon tahlili istemti
Akmaması için en az yarım saat uzanmak gerekiyorBirde hepsi akıp gidiyor zaten
Bende progestan kullandım bırakmadan hemen adet oldum progestana bağlı değil sankiYaa üzülme elde olan bişey değil biliyorum çünkü bnde cok üzüldüm ama geçiyo yani kendimi toparlayip ikinci için basliyacam bu arada progesteron kullaniyosan onu bırak adet olursun en azından ben kullanmayi bıraktım adet oldum
umarım güzel haberlerinizi okuruz13. Gündeyim bugün kan verdim
Evet bıraktım bugünden itibaren doktor da öyle söyledi bırak adet olunca muayeneye gel dedi. Hayırlısı ne diyelim üzülmemek tabiki elde değil ama önümüze bakcazYaa üzülme elde olan bişey değil biliyorum çünkü bnde cok üzüldüm ama geçiyo yani kendimi toparlayip ikinci için basliyacam bu arada progesteron kullaniyosan onu bırak adet olursun en azından ben kullanmayi bıraktım adet oldum
Çok teşekkür ederim yazdığın şeyler için umarım ikinci denemende pozitif görürsün Rabbim nasip etsinÜzülme diyemeyeceğim çünkü insanın elinde olmuyor üzülüyor kendimden biliyorum. Rabbimin vardır bi bildiği diyip yolumuza devam etmek zorundayız. Şükürler olsun ki tekrar deneyebilme hakkımız/hakkınız da var. Ben şu an ikinci aşılama sürecindeyim. Bir ay ara verdim ilk aşılamadan sonra. İsterseniz, ihtiyaç duyarsanız siz de öyle yapın. Bi de nacizane değerlerinize yakın zamanda baktırmadıysanız d vit, folik asit, magnezyum gibi onlara bi baktırın. Benim D vit çok çok düşüktü, yazın tatile gittim yükselsin diye. Meğersem depoda yoksa kendiliğinden yükselmezmiş o şekilde. Birkaç ay sonra tekrar test verince öğrendim ki yükselmemiş hiç neredeyse. Sonrasında hemen takviye almaya başladım, 10-15 arasındaysa değer bu yumurta kalitesini, üremeyi büyük miktarda engelliyormuş.
Aşılamadan sonraki 13. Günümdü adetim de 5 ŞubatGecikmişmiydi adetiniz kaç gün oldu aşılamadan sonra
Malesef negatif canım, günü yaklaşanlar için dualarım sizinle güzel haberler alırsınız umarımumarım güzel haberlerinizi okuruz
Valla bilmiyorum ki canım doktrlar öyle söylüyorBende progestan kullandım bırakmadan hemen adet oldum progestana bağlı değil sanki
Geç döllenme ihtimali için öyle demiş olabilir. Genelde sıfır küsür çıkıyor ya eğer gebelik yoksa. Mesela şimdi baktım ilk aşılamada benim sonucum 0,47 çıkmış.Eşim Sağlık ocağında test vermişti onun sonuçlarını almaya gittiğinde benim için oradaki hemşire birkaç gün sonra tekrarlasın demiş gebelik testini yükselebilir değeri diye ihtimal var mı ki ? Takvimime göre adetim yarın yada diğer gün gözüküyor. 1.40 çıktığı için mi öyle dedi acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç. Ben yine de ihtimal vermiyorum adetimi beklicem ama merak ettim neden öyle dedi acaba
Anladım canım teşekkür ederimGeç döllenme ihtimali için öyle demiş olabilir. Genelde sıfır küsür çıkıyor ya eğer gebelik yoksa. Mesela şimdi baktım ilk aşılamada benim sonucum 0,47 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?