- 24 Aralık 2024
- 58
- 20
- 3
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Ay bana da hep çyle oluyo kan vermedim kaset test yaptım hiç olmayacağını hissediyorum yani artıkTüh ya üzülmeyin. Bende geçen ay isyan ettim resmen. Ama içimden bir ses aşılama yaparken boşuna yaptırıyorsun negatif olacak dedi
İnşallah gebesinizdit ondan olmuyordurKaç çıktı sonucunuz? Benim 13. Günde 1.44 çıktı normalde bugün adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok 2-3 gündür
YarınAdet gününüz ne zaman peki
Valla hiç de ihtimal vermiyorum artıkİnşallah gebesinizdit ondan olmuyordur
Belki de olmazsınız
Yok o geciktirmez bende kullandım ve 13 gün adet oldum hemenValla hiç de ihtimal vermiyorum artıkprogestan fitil kullanmıştım o geciktiriyor olabilir mi
canım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardıMerhabalar aşılamamı 15 ocakta oldum bu benim 2.aşılamam bugün 23.gün adetim gecikti adet olacak gibiyim ama olmuyorum ilk aşılamada negatifi görünce bunda çok heveslenmedim adet olmadıkça ister istemez hevesleniyorum birkaç gün daha olmazsam test yapacağım siz kaçıncı günde test yaptınız
canım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı
Benimde 2.aşılamam 31 ocakda oldum.15 şubatta test verıcemMerhabalar aşılamamı 15 ocakta oldum bu benim 2.aşılamam bugün 23.gün adetim gecikti adet olacak gibiyim ama olmuyorum ilk aşılamada negatifi görünce bunda çok heveslenmedim adet olmadıkça ister istemez hevesleniyorum birkaç gün daha olmazsam test yapacağım siz kaçıncı günde test yaptınız
Mrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzel dedicanım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı
Mrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzelcanım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı
Bugün tekrarladım çok silik bir çizgi var ama emin olamadım mimea erken gebelik testiBi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine deaşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.
Benimde 2.aşılamam 31 ocakda oldum.15 şubatta test
canım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı
Aynı gün aşılama olmuşuz test günümüz de aynı hayırlı haberler alırız inşallah hepimizBenimde 2.aşılamam 31 ocakda oldum.15 şubatta test verıcem
Kan sonucunux ne cıktıMrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzel dedi
Normal de en gec aşılamanın 15.gunu kan testı verılıyor zaten canım sen neden vermedınkıElim bir türlü gitmedi test yapmaya hiçbir belirti de yok inşallah dediğin gibidir canım
Bende kullanıyorum 14 gün kullan 14 gün sonra teste gel demişlerdi ama pzt giderim adet zamanıma denk gelsin ikinci aşılama için git gel yorucu oluyorValla hiç de ihtimal vermiyorum artıkprogestan fitil kullanmıştım o geciktiriyor olabilir mi
Bakalım ama sanamıyorum Allah kimseye aratmasın ya uğraştırmasın insan psikolojik çok yoruluyor gerçektenBelki de olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?