Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Bende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuş

Bende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuş
Evet hemşire de o yüzden öyle söylemiş ama adet olacakmışım gibime geliyor sancım oluyor ara ara karnımda ihtimal yok o yüzden. Birde adet yaklaşınca hormonlar da yükseliyor ya ondan dolayı da bu değer çıkabiliyormuş. Anlayacağınız yine iki ihtimal var

Günaydın kızlar 2 saat önce yaptım sizce kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• IMG_9153.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
Bi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine de aşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.

Geçen ay aşılama yapıldı bu ay ara verelim dedi doktor eğer adet olursam en geç 9 şubat olmam gerekiyor adetin 3 günü tekrar iğnelere başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…