- 10 Şubat 2024
- 961
- 1.265
- 33
İnşallah pozitif olur ve sağlıkla ilerlerBen de sizinle tamamen aynı transfer günü 22 çıktı progesteron değerim gayet yeterli dendi ama hastanede protokolü olarak fitil hep devam ediyor. Yeterli olmasa idi iğne de eklenecekti. Gerek görülmedi. inşallah sonucum da sizin gibi pozitif olur.
Ben geçen ay donmuş iğnesiz tedavi oldum günde 3 tane progestan kullanıyordum. 5. Gün kan verdim değerim düşğktü iğne başladım ama tutmadı. Şimdi yine transfer hazırlığındayım aynı şekilde devam ediyorum. Transferin 5. Günü progestan değerime göre gerekliyse iğne kullanıcam değilse zaten iğnesiz tedavi olucam. Bende ilk sizden duydum sadece taze transfere oluyor diye. Benim doktorum herkesten istiyor 5. Günü hatta Kıbrıs’ta ki tüm doktorlar aynı şekildeBen de ilk defa transferde in 5.gün sonra değere bakıldığını duyuyorum. Normalde taze transfer yaptığımda hem progestan fitil hem de transferden sonra fitil ile beraber iğne verilmişti. Ama dondurulmuş embriyo transferi eğer ilaçlı değil ise sadece fitil ile devam ediyor. İlk defa dondurulmuş embriyo transferinden 5.gün sonra bakılıp iğne verildiğini duydum. Sizin transfer fresh mi dondurulmuş mu? Bir de ilaçlı mı ilaçsız mı?
Belki sizin değeriniz düşük olduğu için böyle bir yöntem izlenmiştir. Tabi her merkezine uyguladığı şeyler farklı. Ama doğal dondurulmuş transferde benim merkezim böyle bir yol izliyor, düşük ise tabi iğne veriliyor ama değilse tekrar bakılmıyor.Ben geçen ay donmuş iğnesiz tedavi oldum günde 3 tane progestan kullanıyordum. 5. Gün kan verdim değerim düşğktü iğne başladım ama tutmadı. Şimdi yine transfer hazırlığındayım aynı şekilde devam ediyorum. Transferin 5. Günü progestan değerime göre gerekliyse iğne kullanıcam değilse zaten iğnesiz tedavi olucam. Bende ilk sizden duydum sadece taze transfere oluyor diye. Benim doktorum herkesten istiyor 5. Günü hatta Kıbrıs’ta ki tüm doktorlar aynı şekilde
Aksine progestan değerim çok güzeldi trasnfer günü. Progestanın önemi trasnfer sonrası 5. Günden başlar o zaman vücut daha çok salgılar ki rahim duvarına tutunsun embriyo ve devamı içinde salgılaması önemli tutunma devam etsin diye. Zaten plesenta oluştuktan sonra kendisi kadarını bebişi salgılıyor plesentada hemen oluşmuyor bir aydan başlayan süreden sonra oluşuyor önce yolk sac ardından kalp atışı sonra plesentaBelki sizin değeriniz düşük olduğu için böyle bir yöntem izlenmiştir. Tabi her merkezine uyguladığı şeyler farklı. Ama doğal dondurulmuş transferde benim merkezim böyle bir yol izliyor, düşük ise tabi iğne veriliyor ama değilse tekrar bakılmıyor.
Meraba canm benm sanırm biri tuttu kese görme gunünu bekliyoruz insallah kucagimiza almakda nasip olur. Iyiki 2 tane koydurmusum inaallah seninde pozitif olurMerhaba cnm bn de snnle benzer durumdayım üstelik transferim yarın. Ama bnm Dr um da aynısını söyledi tek embriyonun tutunma şansı yüzde 35 miş o yüzden biz iki embriyo ya karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun
Canım ilk denemeniz miydi ilk denemedemi çift koydurdunuz ben çok kararsızım nasip olursa eğer o aşamalar çiftmi tek mi karar veremiyorumMeraba canm benm sanırm biri tuttu kese görme gunünu bekliyoruz insallah kucagimiza almakda nasip olur. Iyiki 2 tane koydurmusum inaallah seninde pozitif olur
Ay Nolmuş buralara gerçektenGulizAli E Eylulde_gel arkadaşlar bu grubuma mı yazıyorduk mesajlarımız hep gitmiş ağız tadıyla bir sohbet ediyorduk şurda
45 sayfaydı 17 ye düşmüş Nolmuş ya bütün yazışmalar gitmiş resmenDiğer kızların ismi neydi etiketleyin
Ay evet canım ne oldu neden böyle bir şeyler yaptılar acaba45 sayfaydı 17 ye düşmüş Nolmuş ya bütün yazışmalar gitmiş resmen
Strese sokacaklar bizi, bi kuru sohbetimiz var bir daha olmasın ett kulübGulizAli E Eylulde_gel arkadaşlar bu grubuma mı yazıyorduk mesajlarımız hep gitmiş ağız tadıyla bir sohbet ediyorduk şurda
Strese sokacaklar bizi, bi kuru sohbetimiz var bir daha olmasın eyy kulüb
Ben de sizin gibi doğal transfer oldum sadece progestan fitil ve folik asit kullanıyorum. Bende hiç bir belirti olmadı göğüs ağrısı haricinde o da progestan nedeni ile sanırım ..11 ocakta transfer olan var mı?
Dikkat ediyorum da herkes ilaçlar kullanmış transfer öncesi ve sonrası, benim doğal transfer olan var mı, hiç bir ilaç kullanmadan yumurta büyünce çatlatma iğnesi kullanıp, 6 gün sonra da transfer olan? Transferden 4gün önce progestan fitil günde 2 başladım, hala günde 2 olacak şekilde devam ediyorum. İlk 24 saat çok rahattım 48 saate ilerlerken hafif karnımın alt kısmında adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var biraz da gaz ağrısı gibi.
emmaa vardı senosunuzDiğer kızların ismi neydi etiketleyin
Ay Allah razı olsunGulizAli E Eylulde_gel arkadaşlar bu grubuma mı yazıyorduk mesajlarımız hep gitmiş ağız tadıyla bir sohbet ediyorduk şurda
Minikbirmucizemeselesi nerdesin elöööemmaa vardı senosunuz
Birde patili bir isim vardı sanki ya da panlek miydiMinikbirmucizemeselesi nerdesin elöööemmaaa55 sweety pie celunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?