OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

İnşallah İnşallah pozitif olur ve sağlıkla ilerler

Ben geçen ay donmuş iğnesiz tedavi oldum günde 3 tane progestan kullanıyordum. 5. Gün kan verdim değerim düşğktü iğne başladım ama tutmadı. Şimdi yine transfer hazırlığındayım aynı şekilde devam ediyorum. Transferin 5. Günü progestan değerime göre gerekliyse iğne kullanıcam değilse zaten iğnesiz tedavi olucam. Bende ilk sizden duydum sadece taze transfere oluyor diye. Benim doktorum herkesten istiyor 5. Günü hatta Kıbrıs’ta ki tüm doktorlar aynı şekilde

Belki sizin değeriniz düşük olduğu için böyle bir yöntem izlenmiştir. Tabi her merkezine uyguladığı şeyler farklı. Ama doğal dondurulmuş transferde benim merkezim böyle bir yol izliyor, düşük ise tabi iğne veriliyor ama değilse tekrar bakılmıyor.

Aksine progestan değerim çok güzeldi trasnfer günü. Progestanın önemi trasnfer sonrası 5. Günden başlar o zaman vücut daha çok salgılar ki rahim duvarına tutunsun embriyo ve devamı içinde salgılaması önemli tutunma devam etsin diye. Zaten plesenta oluştuktan sonra kendisi kadarını bebişi salgılıyor plesentada hemen oluşmuyor bir aydan başlayan süreden sonra oluşuyor önce yolk sac ardından kalp atışı sonra plesenta Ve sadece bana değil her hastanaya uygulanan tedavi çeşidi burda tabi Türkiye de farklı olabilir. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve isteyen herkese nasip olur

Ben de temmuzda dondurmuştum embsiyolarımı. Bugün transfer tedavisine başladık hadi hayırlısı

Meraba canm benm sanırm biri tuttu kese görme gunünu bekliyoruz insallah kucagimiza almakda nasip olur. Iyiki 2 tane koydurmusum inaallah seninde pozitif olur

Ben de sizin gibi doğal transfer oldum sadece progestan fitil ve folik asit kullanıyorum. Bende hiç bir belirti olmadı göğüs ağrısı haricinde o da progestan nedeni ile sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…