- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Canım transfer günümüz sayılmıyorMerhaba canım, peki kaç olması gerekiyormuş progesteron 5.günde? Benim progesteron biraz yüksekti adetimin 14.gününde ve transferi iptal etmek istemişlerdiben yinede transfer olmak istemiştim şimdi transferimin 5.günümdeyim
Hmm ozaman 4.günüm bugünCanım transfer günümüz sayılmıyor
Bugün ben de ağrıyla uyandım. Sağ kasığım da değişik bi ağrı var. Sabaha karşı adet olmuşum gibi bi ağrı vardı. Şimdi sağ tarafta. İnşallah tutunmuşlardır. Ne hissedeceğimi bilmiyorum yaHmm ozaman 4.günüm bugün
Senin var mı ağrınHmm ozaman 4.günüm bugün
amin canım işaALLAH tutunmuştur bebişin sanaBugün ben de ağrıyla uyandım. Sağ kasığım da değişik bi ağrı var. Sabaha karşı adet olmuşum gibi bi ağrı vardı. Şimdi sağ tarafta. İnşallah tutunmuşlardır. Ne hissedeceğimi bilmiyorum yaAllah ım oldu sevincini yaşat ya rabbim
Aminnnn canım. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur. Bugun ben böyle ağrıyla geçireceğim sanırım. İlk transferimde de 4. Gün lekem gelmiş ağrım olmuş. O zaman 7. Gün pozitif olmuştu. İnşallah bu seferde bebişlerimin pozitif sonucunu alırımamin canım işaALLAH tutunmuştur bebişin sanadarısı bizimde başımıza benim transfer öncesinden beri var kasıl ağrısı ama dünden beri şiddetli sancı şeklnde, bel ağrımda var
AminnnnnnAminnnn canım. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur. Bugun ben böyle ağrıyla geçireceğim sanırım. İlk transferimde de 4. Gün lekem gelmiş ağrım olmuş. O zaman 7. Gün pozitif olmuştu. İnşallah bu seferde bebişlerimin pozitif sonucunu alırımrabbim hepimize oldu sevincini yaşatsın
Gerekmiyor canım . Eğer yerleştiği yer de damar varsa o zaman geliyor. Benim belim çok ağrıyor yaAminnnnnnayy ne heyecanlı bekleyişler bunlar yaaa bende bekliyorum 4 gözle lekelenmeyi ama sanırım illa leke olması gerekmiyormuş
Valla aynı ağrı bendede var hem kasık hem bel çok kötü ağrıyor, korkuyorum regl olacakmışım gibiGerekmiyor canım . Eğer yerleştiği yer de damar varsa o zaman geliyor. Benim belim çok ağrıyor ya
Evet pastakekçabuk gelin burayaa diğeri patilim bişeydi galiba
Korkma canım . İlaçlar adet olmayı önlüyor. İnşallah iyice yerleştikleri içindirValla aynı ağrı bendede var hem kasık hem bel çok kötü ağrıyor, korkuyorum regl olacakmışım gibisürekli lavaboya gidip yokluyorum
Panik yapmıştım bende, ne güzel burda kafamıza takılan soruları sorabiliyoruz fikir alışverişi yapabiliyoruz neden kapandı diye panik etmiştim eççükkCanım ben daha yeni girebildim güncelleme var diyordu karman corman birşeyler oldu neyde şükür buldum
canım ben de 6. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum ama içimden hep şunu diyorum idrarda görünmeyebilir. Burda idrarda görmeyip kanda gören o kadar gördük ki. İnşallah tutmuştur üzme kendiniKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Aminnn inşaALLAH kuzum yaaaKorkma canım . İlaçlar adet olmayı önlüyor. İnşallah iyice yerleştikleri içindir
canım ben de 6. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum ama içimden hep şunu diyorum idrarda görünmeyebilir. Burda idrarda görmeyip kanda gören o kadar gördük ki. İnşallah tutmuştur üzme kendini
Ne olur üzme kendinii idrarda çıkmamıştır büyük ihtimal çok erken çünki lütfen testi umursama sakınKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Ne olur üzme kendinii idrarda çıkmamıştır büyük ihtimal çok erken çünki lütfen testi umursama sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?