OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Hmm ozaman 4.günüm bugün
Bugün ben de ağrıyla uyandım. Sağ kasığım da değişik bi ağrı var. Sabaha karşı adet olmuşum gibi bi ağrı vardı. Şimdi sağ tarafta. İnşallah tutunmuşlardır. Ne hissedeceğimi bilmiyorum yaAllah ım oldu sevincini yaşat ya rabbim

amin canım işaALLAH tutunmuştur bebişin sana darısı bizimde başımıza benim transfer öncesinden beri var kasıl ağrısı ama dünden beri şiddetli sancı şeklnde, bel ağrımda var

amin canım işaALLAH tutunmuştur bebişin sana darısı bizimde başımıza benim transfer öncesinden beri var kasıl ağrısı ama dünden beri şiddetli sancı şeklnde, bel ağrımda var
Aminnnn canım. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur. Bugun ben böyle ağrıyla geçireceğim sanırım. İlk transferimde de 4. Gün lekem gelmiş ağrım olmuş. O zaman 7. Gün pozitif olmuştu. İnşallah bu seferde bebişlerimin pozitif sonucunu alırımrabbim hepimize oldu sevincini yaşatsın

Bi yandan da cinsiyetlerini merak ediyorum. İnşallah iki si de tutunmuştur. Oğlumu sağ tarafımda hissetmiştim . Bakalım bu sefer nasıl olacak

Aminnnnnn ayy ne heyecanlı bekleyişler bunlar yaaa bende bekliyorum 4 gözle lekelenmeyi ama sanırım illa leke olması gerekmiyormuş

Kızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef

Canım ben daha yeni girebildim güncelleme var diyordu karman corman birşeyler oldu neyde şükür buldum
Panik yapmıştım bende, ne güzel burda kafamıza takılan soruları sorabiliyoruz fikir alışverişi yapabiliyoruz neden kapandı diye panik etmiştim eççükk

canım ben de 6. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum ama içimden hep şunu diyorum idrarda görünmeyebilir. Burda idrarda görmeyip kanda gören o kadar gördük ki. İnşallah tutmuştur üzme kendini

canım ben de 6. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum ama içimden hep şunu diyorum idrarda görünmeyebilir. Burda idrarda görmeyip kanda gören o kadar gördük ki. İnşallah tutmuştur üzme kendini

inşaAllah canım ama hiç öyle gibi halim de yok ne ağrı ne sancı dün bugün çok rahat vücudum Allah'tan umudumu kesmiyorum ama içime tutmadı hissi yerleşti iyice

Ne olur üzme kendinii idrarda çıkmamıştır büyük ihtimal çok erken çünki lütfen testi umursama sakın

Arkadaşlarım merhaba, ikinci tüp bebek denemem. 2 adet 4.gün embriyosu aldım. Geçen cuma aldım bugün yani transfer gününü dahil edersek 8. gün beta değerim 11.3 geldi ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak istiyorum ben çok üzgünüm açıkçası. Böyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…