Ya umayisss topikler karıştı şimdi ona buna bakarken bu konuşmayı gördüm bilmiyorum ne kadar eski aralik transfer grubundanim ben pazartesi transfer olmuştum.ama dediğin gibi cuma yani yarın benden de progestron tahlili istediler yani merkezdenAksine progestan değerim çok güzeldi trasnfer günü. Progestanın önemi trasnfer sonrası 5. Günden başlar o zaman vücut daha çok salgılar ki rahim duvarına tutunsun embriyo ve devamı içinde salgılaması önemli tutunma devam etsin diye. Zaten plesenta oluştuktan sonra kendisi kadarını bebişi salgılıyor plesentada hemen oluşmuyor bir aydan başlayan süreden sonra oluşuyor önce yolk sac ardından kalp atışı sonra plesentaVe sadece bana değil her hastanaya uygulanan tedavi çeşidi burda tabi Türkiye de farklı olabilir. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve isteyen herkese nasip olur
Evet pastakekBirde patili bir isim vardı sanki ya da panlek miydibir de transferin kaçıncı gününde öğrendiniz topiğinde mi konuşuyorduk
Transferden sonra progesteron tahlili istediklerini ilk kez duydumYa umayisss topikler karıştı şimdi ona buna bakarken bu konuşmayı gördüm bilmiyorum ne kadar eski aralik transfer grubundanim ben pazartesi transfer olmuştum.ama dediğin gibi cuma yani yarın benden de progestron tahlili istediler yani merkezden
bilemiyorum her merkezin tedavi prosedür u farklı estrodiol ve progesteron tahlili istediler sabah vereceğim. Hatta yarın yarım doz ovitrelle catlatma iğnesi yapın hormonlarindan yararlanacagiz dediler.sizin nasıl geciyorTransferden sonra progesteron tahlili istediklerini ilk kez duydumneden istediler acaba? bende pazartesi 27 ocakta transfer oldum
Evet canım Kıbrıs’ta hep 5. Gün isterler transferin. Çünkü progestan bebeğin tutunmasın da en önemli hormonYa umayisss topikler karıştı şimdi ona buna bakarken bu konuşmayı gördüm bilmiyorum ne kadar eski aralik transfer grubundanim ben pazartesi transfer olmuştum.ama dediğin gibi cuma yani yarın benden de progestron tahlili istediler yani merkezden
Evet ilk deneme canm ama daha kese kalp gormedik insallah sağliklıdır. Doktor biri düsse bile digerini destekler sansın daha fazla olur deyince onu dinledik bizde iyiki dinlemisiz.Canım ilk denemeniz miydi ilk denemedemi çift koydurdunuz ben çok kararsızım nasip olursa eğer o aşamalar çiftmi tek mi karar veremiyorum
Burdayım kuzum. Etiketleme bilgisi de gelmiyorMinikbirmucizemeselesi nerdesin elöööemmaaa55 sweety pie celunn
Peki yarın yükselişte ise tuttuğunu mu gosteriyorEvet canım Kıbrıs’ta hep 5. Gün isterler transferin. Çünkü progestan bebeğin tutunmasın da en önemli hormon
Progestan değeri zaten adete yakın yükselir ama fazla değil. Ama trasnfer olduysan ve tuttuysa biraz daha yüksek olur. Önemli olan gebelik değeri kadar progestan değerinin de yüksek olması. Az olur ana yine de gebe olursan düşük tehliken olur bu yüzden iğne tedavisi başlanır ve yükseltilirPeki yarın yükselişte ise tuttuğunu mu gosteriyor
Transfer olduğum gün kalcadan progestan iğnesine basladik.birde günlük 3 kere fitili kullaniyorumProgestan değeri zaten adete yakın yükselir ama fazla değil. Ama trasnfer olduysan ve tuttuysa biraz daha yüksek olur. Önemli olan gebelik değeri kadar progestan değerinin de yüksek olması. Az olur ana yine de gebe olursan düşük tehliken olur bu yüzden iğne tedavisi başlanır ve yükseltilir
Evet yine de progestan değerine bakmaları iyi ekstra takviye gerekebilir ama sorun olmayan gebeler de 8-12 hafta arası zaten bıraktırıyorlar. Mesela benim geçen ay negatifti. 5. Gün kan vermiştim progestan 7.21 çıkmıştı beta da 0.21 di doktorum progestanın az olduğunu söyleyip 10. Gün test yapana kadar iğne kullandırdı. Ama gebe kalamadım. Gebelikte ilk kanda 20-25 arası isteniyor geneldeTransfer olduğum gün kalcadan progestan iğnesine basladik.birde günlük 3 kere fitili kullaniyorum
Tutmazsa yaşadığınız bu olumsuzluklardan olmayacak merak etmeyin. Her şey çok güzel olup da olumsuz da olabilir, bütün aksilikler bir araya gelip pozitif bir sonuç da alabilirsiniz. Biyolojik bir transfer var şu an sizde psikolojik şeylere bağlamayın. Kendinize iyi bakın, transfer oldunuz tüm bunların içinde en değerli şey o gerisini boşverin. Ha bir de böyle zor zamanlar için eşinizle birbirinize kötü anılar bırakmayın. Otel, kal geçhanımlar pozitif görüşlerinize ihtiyacım var. Bugün transferim oldu. Ancak çok stresli ve gergindim çünkü kalan tek embriyom idi. Hastane süreci de konforlu geçmedi, eşimle tartıştık bir de. Sizce tutmazsa benim yüzümden mi olur? Biraz eşime de söylendim kötü bir otel ayarladı, umursamaz diye. Oradan çıktı tartışma zaten. Dinlenmem gerekirken ben hala uyuyamıyorum bu saat oldu. Sabah 5 ten beri de ayaktayım ( şehir dışından geliyorum). Hastanedeki hemşireler de gerdi beni yok acele et yok şöyle böyle. Hiç destek değillerdi. Giyinirken bile bir anda elime önlük getirip acele et dediler daha ne olduğunu anlamadan..
Merhaba canım, peki kaç olması gerekiyormuş progesteron 5.günde? Benim progesteron biraz yüksekti adetimin 14.gününde ve transferi iptal etmek istemişlerdiEvet canım Kıbrıs’ta hep 5. Gün isterler transferin. Çünkü progestan bebeğin tutunmasın da en önemli hormon
Ben günlük oksapar iğnesi yapıyorum ve 3 günde bir proluton iğnesi yaptırıyorum hastanede, benim progesteron zaten yüksekti transfer öncesi sanırım o yüzden istemediler ama şimdi tereddütteyim acaba kendim yaptırsammı kan aldırıp?bilemiyorum her merkezin tedavi prosedür u farklı estrodiol ve progesteron tahlili istediler sabah vereceğim. Hatta yarın yarım doz ovitrelle catlatma iğnesi yapın hormonlarindan yararlanacagiz dediler.sizin nasıl geciyor
Her hastanın tedavi süreci farklıdır kişiye özel merkezinizin isteği dışında bisey yapmayın benceBen günlük oksapar iğnesi yapıyorum ve 3 günde bir proluton iğnesi yaptırıyorum hastanede, benim progesteron zaten yüksekti transfer öncesi sanırım o yüzden istemediler ama şimdi tereddütteyim acaba kendim yaptırsammı kan aldırıp?
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz içim rahatladı. Kullanılan ilaçlar da gergin ve stresli yapıyor galiba. Yazdıklarınız çok doğru duygusal yaklaşmıyorlar artık. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Buradaki bütün anne adaylarının hepsi sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci yaşarlar inşallahTutmazsa yaşadığınız bu olumsuzluklardan olmayacak merak etmeyin. Her şey çok güzel olup da olumsuz da olabilir, bütün aksilikler bir araya gelip pozitif bir sonuç da alabilirsiniz. Biyolojik bir transfer var şu an sizde psikolojik şeylere bağlamayın. Kendinize iyi bakın, transfer oldunuz tüm bunların içinde en değerli şey o gerisini boşverin. Ha bir de böyle zor zamanlar için eşinizle birbirinize kötü anılar bırakmayın. Otel, kal geç
Bu arada ben tüp bebek tedavi merkezlerinde duyguları ile yaklaşan kimseyi görmüyorum artık. 8 yıl önce oğlum için olduğum süreç bambaşkaydı. Şu an rant pr ve para mevzusundan başka bir şey değil. Bizleri anlamaları sa mümkün değil maalesef.
Canım transfer günü benden de kan aldılar progestan için transfer sonrası hatta. Baktım 40 çıkmış değerimBen günlük oksapar iğnesi yapıyorum ve 3 günde bir proluton iğnesi yaptırıyorum hastanede, benim progesteron zaten yüksekti transfer öncesi sanırım o yüzden istemediler ama şimdi tereddütteyim acaba kendim yaptırsammı kan aldırıp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?