Baskılama yapıldığı için 3 ayı geçkin süredir adet olmuyorum bu zamana kadar sıkıntı olmuyordu ama bakalım baskılamadan sonra ilk adetimi ne zaman olucam ve nasıl devam edecek hiç bilmiyorum özelde yaptık iki denemeyi de Kayseri Acıbadem çok fazla borcumuz birikti hem maddi hem manevi de yorulduk bir daha ne zaman cesaret edip başlarım bilmiyorum transfer sürecine geçmek 1 yılımızı alıyor çünkü amh 0.49 su en son sağda hiç yumurta yok yumurta bulmak da zor oluyor umudumu kıran da buBarmisca adet görüyor musun? Adet görüyorsan her zaman bir şansın var. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de transfer edilen kalan son embriyom. Çikolata kistinden muzdaribim uzun yıllardan beri. Çikolata kisti olan arkadaşlarımın çocukları var oysa.
Benim 1.98 çıktı progesteron ama yinede yaptırdım transfer
Sizin inşallah pozitif olur da bana da ümit olursunuz o zamanBarmisca adet görüyor musun? Adet görüyorsan her zaman bir şansın var. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de transfer edilen kalan son embriyom. Çikolata kistinden muzdaribim uzun yıllardan beri. Çikolata kisti olan arkadaşlarımın çocukları var oysa.
Merhaba canım, tekrar test yaptınmı?Kızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Yok canım yapmadım henüz çok erken, korkuyorum test yapmayaYaptım balım ama negatif yine çarşamba test günüsen nasılsın nasıl oldun kaç gündür goremedim seni test yaptım mı?
Çok güzel canım sağlıkla ilerlesin masalarınaKızlar transfer sonrası 11. Günüm beta 205 çıktı . Değer iyi mi . Hiç bilgim yok.
Merhaba canım, tekrar test yaptınmı?
Yok canım yapmadım henüz çok erken, korkuyorum test yapmayasenin bıgün 10.günmüydü?
cok teşekkür ederim bilgiler için hangi merkezde yapıyorsunuz acaba ve embriyo kaliteniz nasıl özel olmazsa . Bu arada kabızlık için etkili olur mu bilmiyorum ama nescafe ve çikolata yediğimde genelde ihtiyacım geliyor benim siz de aşırıya kaçmadan deneyebilirsiniz
ALLAH razı olsun canım, dilerim hepimizin sonucu güzel olur, RABBİM hepimize o sevinci yaşatsın, aminnBugün 9. Gün benim yaptım elimde ki testler çok eskiden kalmaydi ben de öyle yaptım hep test alıp kenara atıyordum her ay bir umut sonra artık test yapmayı da bırakınca kalmışlar öylece son kullanım tarihi bile 2023 müs demek ta ozamanlar aldiklarimdan. inşaAllah senin pozitif olur canım hep duamdasiniz
Adetinin 14.günü 1.91 di dimi ama?Canımın içi hiç onu kafana takma inan ki ben geçen transferim de aynı sen gibi forumlarda okuyup strese girmiştim kesin olmadı olmayacak diye ama tutmuştu. Benim de 1.91 di bana hiç hastane de birşey de demişlerdi ben kendim görümce çok üzüldüm neden yaptılar diye çok kızdımdı nasip olsun yeter ki
Ben de çok sıkıntılıyım ondanKızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
Canım hayırlı olsun maşallah daim olsunBir de şöyle gün ışığında bakın
Ben hep sgk sız alıyorum yurtdışından geldiğim için, muayeneler falanda hep tam ücretli ödüyorumKızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
İnşallah canım benim inşallah…eğer pozitifi görür ve devamı gelirse gerçekten ümit olurum. Zor hastalardan biriyim çünkü. Yaşım da ileri buradaki herkesten…Sizin inşallah pozitif olur da bana da ümit olursunuz o zaman
günümüzde sağlıklı beslenmek de o kadar zor ki.. markete gittiğimizde her aldığımız ürün daha çok hazır, işlenmiş oluyor. Ya da hormonlu, ilaçlı…Peki siyah çay tüketilebilir mi?Ankara memorialde yaptırıyorum . 5. Gün embriyosu dondurulmuştu. Kalitesi 5bb imiş12 günlük süreç boyunca kafein tüketmem gerekiyormuş. Bitki çayı da. Ek olarak bana konserve gıda da tüketmememi söylediler. Protein ve mevsim sebzesi ağırlıklı beslenmemi istediler. Kefir ve ananas aldım bana iyi geldi, düzene girdi sindirim sistemim :) siz nerede yaptırıyorsunuz?
Hiç umutsuz olma adet görürsün inşallah. Amh değerim benimkine göre çok çok iyi. Benimki 0,01 idi bir zamanlar. Şimdi sıfır bile olabilirBaskılama yapıldığı için 3 ayı geçkin süredir adet olmuyorum bu zamana kadar sıkıntı olmuyordu ama bakalım baskılamadan sonra ilk adetimi ne zaman olucam ve nasıl devam edecek hiç bilmiyorum özelde yaptık iki denemeyi de Kayseri Acıbadem çok fazla borcumuz birikti hem maddi hem manevi de yorulduk bir daha ne zaman cesaret edip başlarım bilmiyorum transfer sürecine geçmek 1 yılımızı alıyor çünkü amh 0.49 su en son sağda hiç yumurta yok yumurta bulmak da zor oluyor umudumu kıran da bu
Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuHiç umutsuz olma adet görürsün inşallah. Amh değerim benimkine göre çok çok iyi. Benimki 0,01 idi bir zamanlar. Şimdi sıfır bile olabilirBen adet de görmüyorum artık..
Sağolasın canım inşallah kanda da görürümCanım hayırlı olsun maşallah daim olsun
Görürsün canım kesin. Sakın bat veya test gününden önce yapma. Ben öncesinde verdim teste düzensiz artınca acayip modum düşmüştü.Sağolasın canım inşallah kanda da görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?