Sağolasın canım test inşallah yanıltmamıştırHayırlı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun. Testin markası sağlamsa maşallah diyelim. Sağlıkla ilerlesin inşallahBir de şöyle gün ışığında bakın
Canım dün eczaneden aldım erken gebelik testi verir misiniz dedim awox diye bir marka verdi 50 tl idi. Sağolasın canım inşallahHayırlı olsun. Testin markası sağlamsa maşallah diyelim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Kııızzzz ne hayaleti bariz gözüküyor buuuuArkadaşlar 5. Günüm bir çılgınlık yapıp test yaptım şimdi. Orda ki hayalet çizgi gerçekten hayalet mi sizler görebiliyor musunuz. 8. 9. Dkk da belli belirsiz bu çizgiyi gördüm ve fotoğraf çektim.
Amin canım benim hepimizin süreci güzel ilerler inşallah
Kız ciddenKııızzzz ne hayaleti bariz gözüküyor buuuu
Bir de şöyle gün ışığında bakın
Hayırlı olsun. Testin markası sağlamsa maşallah diyelim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
[/QUOTE
Son tarihi 2023 olan testler doğru çalışır mı. Gerçi niye çalışmasın olsa gösterirdi dimi
Çok teşekkür ederim canım benim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahHayırlı uğurlu olsun canım bariz var sağlıkla kucağına almak nasip olsun
7 erken. Bence 9. gün yapmaya başla. 5 günlükse embriyon aslında yapadabilirsin :)Bugün kanını ver canım. Artık keseyi bekleme zamanı. Benim bugün 7. Günüm ama test konusunda kararsızım. Transferden mi salı ya da Çarşamba doğrusu çıkacak gibi geliyor
Sağlık olsun. Rabbimin var bir bildiği. Üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan.Maalesef negatif dendi
zaten yarın kan gününnnn değil mi???Kız ciddeno zaman oley oley
Yani bizi en üzen şey idrarda pozitif görüp kanda negatif görmek oldu biz kan verirken bu sefer oldu diye çok emindik laboratuvar mı hatalı sonuç çıkardı acaba diye bile düşündük başka da embriyom yok maalesefSağlık olsun. Rabbimin var bir bildiği. Üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan.
Hayır canım bugün 5. Günüm daha var kan günümezaten yarın kan gününnnn değil mi???
Canım kaç kez idrar testi yapmıştın bir de hemen çıkmış mıydı sonuç? Çok üzüldümYani bizi en üzen şey idrarda pozitif görüp kanda negatif görmek oldu biz kan verirken bu sefer oldu diye çok emindik laboratuvar mı hatalı sonuç çıkardı acaba diye bile düşündük başka da embriyom yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?