İlk 5 dk da görüldü hatta eşimle birlikte yaptık iki defa yaptım iki gün arayla ikisinde de ilk 5 dk içinde çizgiyi gördük arkadaşlarıma da atmıştım sadece ben mi görüyorum diye hatta bu da ilk 5. Dakikadaki görüntüsüydüCanım kaç kez idrar testi yapmıştın bir de hemen çıkmış mıydı sonuç? Çok üzüldüm
Canım evet bariz silik çizgi var acaba kimyasal gebelik mi oldu? Değerin biraz yükselip düşmüş olabilirİlk 5 dk da görüldü hatta eşimle birlikte yaptık iki defa yaptım iki gün arayla ikisinde de ilk 5 dk içinde çizgiyi gördük arkadaşlarıma da atmıştım sadece ben mi görüyorum diye hatta bu da ilk 5. Dakikadaki görüntüsüydü
Öyle zannettim ama hiç yükselme olmamış bile 0.8 çıktı ilk transferimde kimyasal olmuştu 16.8 ile öğrenmiştik şimdi ibre yerinden oynamamış bile büyük hayal kırıklığı oldu bizim içinCanım evet bariz silik çizgi var acaba kimyasal gebelik mi oldu? Değerin biraz yükselip düşmüş olabilir
Hangi marka canımİlk 5 dk da görüldü hatta eşimle birlikte yaptık iki defa yaptım iki gün arayla ikisinde de ilk 5 dk içinde çizgiyi gördük arkadaşlarıma da atmıştım sadece ben mi görüyorum diye hatta bu da ilk 5. Dakikadaki görüntüsüydü
Softec diye bir marka son kullanma tarihi 2027 yazıyorduHangi marka canım
Eşimde bugün oncomed diye bi marka almış. Güvenilir mi bilmiyorum. Artık idrar testlerine güvenimde kalmadı. Geçen ay bariz pozitif çıktı. Öylesine yapmıştım. Hatta çok şaşırdık eşimle beklemiyorduk. Kan verdim negatif geldiSoftec diye bir marka son kullanma tarihi 2027 yazıyordu
Gerçekten şu idrar testleri insanın nasıl dengesiyle oynuyor ben ilk defa silik pozitif görmüştüm böyle çok test yaptım bu zamana kadar hatta çatlatma iğnesi de yoktu dondurulmuş embriyo olduğu için ben bu sonucu pozitif yorumladım kaç gündür rahat mutlu geziyorduk eşimle kan sonucu bizi büyük üzdü inşallah burda okuduklarım pozitif haberlerini okurum tek tek benim çikolata kisti benim gibilerin sanırım tüp bebekle bile olması imkansızEşimde bugün oncomed diye bi marka almış. Güvenilir mi bilmiyorum. Artık idrar testlerine güvenimde kalmadı. Geçen ay bariz pozitif çıktı. Öylesine yapmıştım. Hatta çok şaşırdık eşimle beklemiyorduk. Kan verdim negatif geldi
İnşallah canımGerçekten şu idrar testleri insanın nasıl dengesiyle oynuyor ben ilk defa silik pozitif görmüştüm böyle çok test yaptım bu zamana kadar hatta çatlatma iğnesi de yoktu dondurulmuş embriyo olduğu için ben bu sonucu pozitif yorumladım kaç gündür rahat mutlu geziyorduk eşimle kan sonucu bizi büyük üzdü inşallah burda okuduklarım pozitif haberlerini okurum tek tek benim çikolata kisti benim gibilerin sanırım tüp bebekle bile olması imkansız
Ay bende şimdi eczaneden arkadaşlar aldı getirdi iş yerine zorla yaptırdılar. 3. Dk ya bu şekilde çıktı. Softec marka. Benim prodoctorda daha belirgin silik çizgiydi ama burda da çıktıSoftec diye bir marka son kullanma tarihi 2027 yazıyordu
Yani dediğiniz örnekler çok daha az karşılaştığımız ekstrem örnekler ben çevremİnşallah canımöyle düşünme benim kardeşimin çikolata kisti var. 3 çocuğu var. Hepside doğal yolla ve spriral varken hamile kaldı. Vakti zamanı gelince olacaktır. Eşim senelerce bebek istemedi. Gezelim birbirimizle vakit geçirelim istedi. Sonra bir sene bebişimiz olmadı tüp bebeğe gitti süreç. Önce ona kızıyordum, istemediği için sonra iyi ki istememiş demek ki o kadar sene olmadı diye üzülecektik. 2022 de bebeğim oldu. Vakti o zamanmış. Evet çok üZücü , stresli ama Allah ol demeden olmuyor. Rabbim tez vakitte ol desin hepimize sağlıklı evlatlar versin
yani tabi söylediğiniz örnekler var elbette ama daha az hep bu tarz örnekler veriyorlar ama umudum azalıyorİnşallah canımöyle düşünme benim kardeşimin çikolata kisti var. 3 çocuğu var. Hepside doğal yolla ve spriral varken hamile kaldı. Vakti zamanı gelince olacaktır. Eşim senelerce bebek istemedi. Gezelim birbirimizle vakit geçirelim istedi. Sonra bir sene bebişimiz olmadı tüp bebeğe gitti süreç. Önce ona kızıyordum, istemediği için sonra iyi ki istememiş demek ki o kadar sene olmadı diye üzülecektik. 2022 de bebeğim oldu. Vakti o zamanmış. Evet çok üZücü , stresli ama Allah ol demeden olmuyor. Rabbim tez vakitte ol desin hepimize sağlıklı evlatlar versin
Siz başka marka ile yapmışsınız onda görmüşsünüz bence sıkıntı etmenize gerek yok inşallah kanda da pozitif görüp rahatlar herkesAy bende şimdi eczaneden arkadaşlar aldı getirdi iş yerine zorla yaptırdılar. 3. Dk ya bu şekilde çıktı. Softec marka. Benim prodoctorda daha belirgin silik çizgiydi ama burda da çıktı
Benim de bugün sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Öyle çok büyük değil ama rahatsız edici, adet olmadan önce garip bir his olur hatta bağırsaklar da biraz hareketlenir ya öyle gibi. ( gaz sancısı değil). Şimdi azaldı. İlaçlardan mı oluyor acaba diye düşünüyorum? Transferim dahil 4. GünümBugün transferle beraber 7. Gün sabah adet ağrısıyla uyandım ve açıkçası çok endişelendim 1 saat kadar sürdü ya da sürmedi başına gelen yardımcı olabilecek var mı ?
İkiside aynı markamı ?İlk 5 dk da görüldü hatta eşimle birlikte yaptık iki defa yaptım iki gün arayla ikisinde de ilk 5 dk içinde çizgiyi gördük arkadaşlarıma da atmıştım sadece ben mi görüyorum diye hatta bu da ilk 5. Dakikadaki görüntüsüydü
Barmisca adet görüyor musun? Adet görüyorsan her zaman bir şansın var. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de transfer edilen kalan son embriyom. Çikolata kistinden muzdaribim uzun yıllardan beri. Çikolata kisti olan arkadaşlarımın çocukları var oysa.Yani bizi en üzen şey idrarda pozitif görüp kanda negatif görmek oldu biz kan verirken bu sefer oldu diye çok emindik laboratuvar mı hatalı sonuç çıkardı acaba diye bile düşündük başka da embriyom yok maalesef
Benim 1.98 çıktı progesteron ama yinede yaptırdım transferBana da taze demişti ama progestan değerim 1.5 çıkınca 1 ay sonraya erteledi maalesef. 1.2 ve aşağısı olmalı dedi.
Merhaba canım, tekrar test yaptınmı?Kızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Merhaba canım, tekrar test yaptınmı?
Evet ikisi de aynı markaydıİkiside aynı markamı ?
Olumsuz düşünme lütfen, bu süreçte en iyi kalitede olan yumurtalar tutmazken düşük kalitedekiler tutunuyor. Allah'ın izniyle bu seferki tutunur umarım.şimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?