OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım kaç kez idrar testi yapmıştın bir de hemen çıkmış mıydı sonuç? Çok üzüldüm
İlk 5 dk da görüldü hatta eşimle birlikte yaptık iki defa yaptım iki gün arayla ikisinde de ilk 5 dk içinde çizgiyi gördük arkadaşlarıma da atmıştım sadece ben mi görüyorum diye hatta bu da ilk 5. Dakikadaki görüntüsüydü

Eklentiler

• IMG_3544.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 68
Canım evet bariz silik çizgi var acaba kimyasal gebelik mi oldu? Değerin biraz yükselip düşmüş olabilir

Canım evet bariz silik çizgi var acaba kimyasal gebelik mi oldu? Değerin biraz yükselip düşmüş olabilir
Öyle zannettim ama hiç yükselme olmamış bile 0.8 çıktı ilk transferimde kimyasal olmuştu 16.8 ile öğrenmiştik şimdi ibre yerinden oynamamış bile büyük hayal kırıklığı oldu bizim için

Softec diye bir marka son kullanma tarihi 2027 yazıyordu
Eşimde bugün oncomed diye bi marka almış. Güvenilir mi bilmiyorum. Artık idrar testlerine güvenimde kalmadı. Geçen ay bariz pozitif çıktı. Öylesine yapmıştım. Hatta çok şaşırdık eşimle beklemiyorduk. Kan verdim negatif geldi

Gerçekten şu idrar testleri insanın nasıl dengesiyle oynuyor ben ilk defa silik pozitif görmüştüm böyle çok test yaptım bu zamana kadar hatta çatlatma iğnesi de yoktu dondurulmuş embriyo olduğu için ben bu sonucu pozitif yorumladım kaç gündür rahat mutlu geziyorduk eşimle kan sonucu bizi büyük üzdü inşallah burda okuduklarım pozitif haberlerini okurum tek tek benim çikolata kisti benim gibilerin sanırım tüp bebekle bile olması imkansız

İnşallah canım öyle düşünme benim kardeşimin çikolata kisti var. 3 çocuğu var. Hepside doğal yolla ve spriral varken hamile kaldı. Vakti zamanı gelince olacaktır. Eşim senelerce bebek istemedi. Gezelim birbirimizle vakit geçirelim istedi. Sonra bir sene bebişimiz olmadı tüp bebeğe gitti süreç. Önce ona kızıyordum, istemediği için sonra iyi ki istememiş demek ki o kadar sene olmadı diye üzülecektik. 2022 de bebeğim oldu. Vakti o zamanmış. Evet çok üZücü , stresli ama Allah ol demeden olmuyor. Rabbim tez vakitte ol desin hepimize sağlıklı evlatlar versin

Softec diye bir marka son kullanma tarihi 2027 yazıyordu
Ay bende şimdi eczaneden arkadaşlar aldı getirdi iş yerine zorla yaptırdılar. 3. Dk ya bu şekilde çıktı. Softec marka. Benim prodoctorda daha belirgin silik çizgiydi ama burda da çıktı

Eklentiler

• IMG_5834.webp
    19 KB · Görüntüleme: 58
Yani dediğiniz örnekler çok daha az karşılaştığımız ekstrem örnekler ben çevrem
yani tabi söylediğiniz örnekler var elbette ama daha az hep bu tarz örnekler veriyorlar ama umudum azalıyor

Ay bende şimdi eczaneden arkadaşlar aldı getirdi iş yerine zorla yaptırdılar. 3. Dk ya bu şekilde çıktı. Softec marka. Benim prodoctorda daha belirgin silik çizgiydi ama burda da çıktı
Siz başka marka ile yapmışsınız onda görmüşsünüz bence sıkıntı etmenize gerek yok inşallah kanda da pozitif görüp rahatlar herkes

Bugün transferle beraber 7. Gün sabah adet ağrısıyla uyandım ve açıkçası çok endişelendim 1 saat kadar sürdü ya da sürmedi başına gelen yardımcı olabilecek var mı ?
Benim de bugün sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Öyle çok büyük değil ama rahatsız edici, adet olmadan önce garip bir his olur hatta bağırsaklar da biraz hareketlenir ya öyle gibi. ( gaz sancısı değil). Şimdi azaldı. İlaçlardan mı oluyor acaba diye düşünüyorum? Transferim dahil 4. Günüm

İkiside aynı markamı ?

Barmisca adet görüyor musun? Adet görüyorsan her zaman bir şansın var. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de transfer edilen kalan son embriyom. Çikolata kistinden muzdaribim uzun yıllardan beri. Çikolata kisti olan arkadaşlarımın çocukları var oysa.

Merhaba canım, tekrar test yaptınmı?

Olumsuz düşünme lütfen, bu süreçte en iyi kalitede olan yumurtalar tutmazken düşük kalitedekiler tutunuyor. Allah'ın izniyle bu seferki tutunur umarım. Pozitif düşünün stres yapmak hormonları çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…