- 1 Kasım 2013
- 3.163
- 2.696
- 333
Canım 6+4 te duyulmadı, iki hafta sonra çağırdı ben 7+6 da gittim biri duyuldu. İki hafta dediği de salıya denk geliyor umarım diğeri de duyulur. benimki 7+6 dan önce başladı çok eminim ama ispatlayamamKalp atışını kaç haftalıkken duydun canım? Göbekten mi duydun? Ben yarın 6+2 olcak acaba duyar mıyım ?
Olsun bir tanesinin duymuşsun Allahın izniyle stres yapma
Canım doktorun vajinalmi baktı karından mı ?Pazartesi tekrar gidecekmişim, cok zor gecirmistim zaten haftayiinşaALLAH bebişlerimiz bizimledir senindemi bu boyuttayken görünmedi? Peki beta hcg ölçtürüyormusun hala?
Vajinal bakti canimCanım doktorun vajinalmi baktı karından mı ?
Anladım canım birdahaki randevun ne zaman yol saç gördümi ? Ne dediVajinal bakti canim
Vajinal bakti canimCanım doktorun vajinalmi baktı karından mı ?
Yarin tekrar gitcem yolk ve sac gorunmezse bos gebelik olarak kabul edilirmisAnladım canım birdahaki randevun ne zaman yol saç gördümi ? Ne dedi
Allah Allah aslında artışın iyidi sanki öyle hatırlıyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlündekini nasip etsin sana canım .. yarın haber et .Vajinal bakti canim
Yarin tekrar gitcem yolk ve sac gorunmezse bos gebelik olarak kabul edilirmis
Evet hcg artisim icin güzel dendi ama baslarda hep iki kati olurken en son pazartesi (20400) cuma gunude (38100) olmustu artis biraz yavaslamis ama normalmis sonradan yavaslamasi sanirim.. aminnn ecmainn canımmm RABBİM hepimize güzel niyet ve dileklerimizi nasip etsin hepimize aminnnnAllah Allah aslında artışın iyidi sanki öyle hatırlıyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlündekini nasip etsin sana canım .. yarın haber et .
Boş gebelik nasıl oluyormuş canım ne zamana kadar devam editormuş inşallah öyle değildir sana süpriz yapıp saklanıyordurEvet hcg artisim icin güzel dendi ama baslarda hep iki kati olurken en son pazartesi (20400) cuma gunude (38100) olmustu artis biraz yavaslamis ama normalmis sonradan yavaslamasi sanirim.. aminnn ecmainn canımmm RABBİM hepimize güzel niyet ve dileklerimizi nasip etsin hepimize aminnnn
Canım rahat ol lütfen çok güzel geçecek muayeneEvet hcg artisim icin güzel dendi ama baslarda hep iki kati olurken en son pazartesi (20400) cuma gunude (38100) olmustu artis biraz yavaslamis ama normalmis sonradan yavaslamasi sanirim.. aminnn ecmainn canımmm RABBİM hepimize güzel niyet ve dileklerimizi nasip etsin hepimize aminnnn
Kese oluştu ve güzelde büyümüş dedi doktor 2 kez ultrasona girmiştim ama keselerin içini göremedi, kese boş olunca boş gebelik oluyormuş ama inşaALLAH benimledir bebişlerimBoş gebelik nasıl oluyormuş canım ne zamana kadar devam editormuş inşallah öyle değildir sana süpriz yapıp saklanıyordur
İnşaALLAH canımmmCanım rahat ol lütfen çok güzel geçecek muayene
Canım vajinal muayene etmezse duyulmazSeninki de duyulacak gibi hissediyorumduyulmazsa da sıkma canını olabiliyor
CanımAllah Allah aslında artışın iyidi sanki öyle hatırlıyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlündekini nasip etsin sana canım .. yarın haber et .
Bi kaç saat kaldı artık inşaALLAH göreceğim bugün, RABBiM nasip etsin bebişleri görmeyi ve sağ salim kucağımıza almayı aminnnCanımGulizAli çok erken gitti görememesi normal
Duyulur belki hiç belli olmazCanım vajinal muayene etmezse duyulmazbakalım hayırlısı olsun düştüm kendi derdime bebeği unuttum çok midem bulanıyor
Güzel haberlerini bekliyorumBi kaç saat kaldı artık inşaALLAH göreceğim bugün, RABBiM nasip etsin bebişleri görmeyi ve sağ salim kucağımıza almayı aminnn
Saat kaçta canım randevun ?Bi kaç saat kaldı artık inşaALLAH göreceğim bugün, RABBiM nasip etsin bebişleri görmeyi ve sağ salim kucağımıza almayı aminnn
Bekleme odasındayım heran içeri girebilirimSaat kaçta canım randevun ?
İnşallahh güzel sonuçla çıkıcaksın dualarımız seninle bebeklerin seninle canm hayırlısıyla inşallahBekleme odasındayım heran içeri girebilirimne olur dua edin kızlarrr çok korkuyorummm elim ayağım titriyo aşırı derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?