- 1 Kasım 2013
- 3.163
- 2.696
- 333
Ya hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindimAh duydum kızlar diğer miniğimi deay moral bozulmasın diye yazıyorum birini 7+6 birini 8+ 5 te duydum. Normal bir gebelik e göre bi tık geç. İkiz ve tüpte olabilirmiş böyle. 7+6 da birini duyduğumda diğeri için çok da olumlu konuşulmamıştı aslında. Çok şükür
İnşallahYa hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindimBen de yarın duyarım inşallah
Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah
Amin ecmainn canımmCanımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah,
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahAmin ecmainn canımmdilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn
Amin ecmainn canımmCanımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah,
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızıAmin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Evet dediğin gibi saklanmış benim yaramazlarAminnn gözün aydınn canm bak ben dedim sana süpriz yapıcaklr diyeee kalan süreçinde sağlıklıca devam etsin inşallah
Maşallah canm şimdiden başlamışlar yaramazlıklara :))) bundan sonrakii sürecinde rahatlıkla kolaylıkla devam etsin inşallahhhEvet dediğin gibi saklanmış benim yaramazlar
Amin amin maşallahAmin ecmainn canımmdilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızı7+2 olduk canım bugün
Çok tşk ederim canımAmin amin maşallahsübhanallah dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla gelsinler minnoşlar inşallah
Amin ecmain canım dilerim bütün bekleyenler kolaylıkla geçirsin ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin RABBİMMaşallah canm şimdiden başlamışlar yaramazlıklara :))) bundan sonrakii sürecinde rahatlıkla kolaylıkla devam etsin inşallahhh
abimde yengemde bu yaşın üstünde 3 yaş kız çocuğu evlat edindiler sıra geç geldi başvuru 2022 deydi yeni sonuçlandıEşim istemiyor. Çocuksuz olmayı tercih ediyor evlat edinmektense. Yalnız evlat edinme sürecini az çok biliyorum. Çok sıra var ve evlat edinilecek çocuk çok çok az. Genelde koruyucu aile olmamız öneriliyor. Ben bu tür kurumlarda bir süre çalıştım. Yaşınız ilerledikçe evlat edineceğiniz çocuğun yaşı büyüyor. Yani şöyle diyeyim: yaş 42 ise en küçük atıyorum 8 yaşında çocuk evlat edinebilirsiniz. Bebek olmaz bu kısaca. Çünkü ömrümüzle orantılı kanunda çocuk yaşı büyüyor.
Tesadüfen görmüştüm bdv konusu sanıp yorum yaptım kusura bakmayınabimde yengemde bu yaşın üstünde 3 yaş kız çocuğu evlat edindiler sıra geç geldi başvuru 2022 deydi yeni sonuçlandı
Ben örnek olarak söyledim...Belki kanunlar, yönetmelikler değişmiş de olabilir...Ancak yenidoğan verilmiyor belli yaşın üstüne onu demek istedim...abimde yengemde bu yaşın üstünde 3 yaş kız çocuğu evlat edindiler sıra geç geldi başvuru 2022 deydi yeni sonuçlandı
Merhaba yorumunuzu gördümKızlar bir derdim var.prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri
Canm bana 12 haftaya kadar devam etmemi söledilerPrednol kullananlar ne zamana kadar devam ediyorsunuz
Bırakınca herhangi bir sorun olmadı değil miCanm bana 12 haftaya kadar devam etmemi sölediler
Henüz bırakmadım canm hala kullanıyorumBırakınca herhangi bir sorun olmadı değil mi
Gebeliğin sonuna kadar kullanan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?