ocak anneleri bebeğinize almayı düşündüğünüz ürünler için fikir paylaşımı

02043

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
216
158
53
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.inşallah bende ocak annesi olacağım. daha erken belki ama beşik konusunda siz neler düşünüyorsunuz büyüyen beşik mi park beşik mi standart mobilya beşikler mi içinize siniyor veya puset konusunda üç tekerlekli mi almalı baston mu çift yönlü mü pahalı şeylere gerek var mı bunlar aklıma takıldı fikirlerinizi bekliyorum .Veya benim gibi çelişkiye düştüğünüz başka ürünler var mı?

meerhaba.ben asansörlü büyüyen beşik alacam inşallah... üç tekerli arabaları pek sevmiyorum.travel sistem olan ama hafif olan bir araba alacam.baston travel diyorlar. onlardan alacam.çift yönlü olması çok çok önemli degil çünkü bebek bir müddet sonra çevresini keşfetcek.yüzü sana dönükken sıkılabilir

Ben de büyüyen beşiğe sıcak bakıyorum ancak net te beğendiğim bir modelde asansörlü yazmıyordu bu bize ne gibi bir kolaylık sağlar acaba ilerde eksikliği duyulur mu? Çift yönlü bebek arabasında da sanki çocuğu rüzgardan koruması için bu özellik önemli gibi geliyor ama tabi yine de kararsızım

evet kızlar bu topik çok güzel olmuş, benim de en büyük sıkıntım yatak, benim boş odam var, ama boş değil yani orda tek kişilik baza var. orayı bebek odası yapmam için o bazayı atmam lazım. ee atmaya da kıyamıyorum içinde bir sürü eşya var, bebeğime nasipse tek yatakta istemiyorum. bi şifoniyer veya dolap olmalı, eşyaları düzenli olsun, yani orası onun odası olsun tam anlamıyla, park yatak aldık diyelim eşyalarını nereye koyucam kendi dolabıma, neyse en büyük derdimiz bu olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebek arabası da pahalı bişey istemiyorum. benim için de en büyük özelliği hafif olması

benim ikinci kizim olucagi icin cok sey almiicaz bu sefer park yatak almistim ogretmeniz gurbetteyiz her tatilde arabaya atip hetirdik yanimizda rahatettik ... bebek arabasi kraft babymax cift yonluydu oyle olmasi onemli bence benim kizim konusmaya basladiktan itibaren hep bana donuk oturmak istemisti etrafi seyretmektense konusmayi tercih ediyo kimi cocuk ... yalnizca sallanan anakucagi almak istiyorum bu sefer adi markasi tam olarak ne bilmiyorum ama arkadasimda gordum harika biseydi

evet kızlar bu topik çok güzel olmuş, benim de en büyük sıkıntım yatak, benim boş odam var, ama boş değil yani orda tek kişilik baza var. orayı bebek odası yapmam için o bazayı atmam lazım. ee atmaya da kıyamıyorum içinde bir sürü eşya var, bebeğime nasipse tek yatakta istemiyorum. bi şifoniyer veya dolap olmalı, eşyaları düzenli olsun, yani orası onun odası olsun tam anlamıyla, park yatak aldık diyelim eşyalarını nereye koyucam kendi dolabıma, neyse en büyük derdimiz bu olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebek arabası da pahalı bişey istemiyorum. benim için de en büyük özelliği hafif olması

Bence bazanı kullan ilerde illaki lazım olur.İstersen hazırladığın odaya uygun bir nevresim takımıyla falan onuda odaya dahil edebilirsin:)bebek arabası konusunda artık bende sen gibi düşünüyorum pahalı şeyler almaktan vazgeçtim. ablamın bebegi bir yaşına bastı ve kesinlikle arabaya binmeyi istemiyor pahalı bir şey alıp birde böyle sonuçlarla karşılaşmak var diyorum:)

Bence bazanı kullan ilerde illaki lazım olur.İstersen hazırladığın odaya uygun bir nevresim takımıyla falan onuda odaya dahil edebilirsin:)bebek arabası konusunda artık bende sen gibi düşünüyorum pahalı şeyler almaktan vazgeçtim. ablamın bebegi bir yaşına bastı ve kesinlikle arabaya binmeyi istemiyor pahalı bir şey alıp birde böyle sonuçlarla karşılaşmak var diyorum:)
sığmaz ki canım o zaman, odam küçük, sığsa bile sıkış tepiş olur

sığmaz ki canım o zaman, odam küçük, sığsa bile sıkış tepiş olur

Haklısın o zaman bir şeylerden vazgeçmen gerekebilir:(ama evin durumunu en iyi sen bildiğin için bir çözüm bulursunuz inşallah

bende ikinci bebeğim olduğu için tecrübelerimi paylaşim.oğlumun beşiğini dolabını atmadık boş odamız vardı orda sakladık gün gelir bebişimiz olur diye isabet oldu lila olduğu için kızımdada kullanıcam.bzimde oda sıkıntımız var oğlumun odası küçük kendi oda takımı var zaten bebeğin beşiğini ve dolabını sıkıştırmk istemiyorum.kendi yatak odam geniş ama oğlum kardeşim benle yatıcak diyor böyle tuhaf bir kararsızlık zaman göstercek.
ben oğlumda pahalı olmasın iş görsün hafif olsun diye ucuz araba aldım oğlumda şansa kilolu bi bebek oldu bir yıl zor idare etti bizi baston puset aldık o da 1 yıl dayandı o yüzden araştırıp her yönüyle iyi bi araba almak lazım.

arkadaşlar bebek yağları losyon vs. bunlar doğumdan önce gerekli mi hangi markaları tercih etmek gerek içlerinde bir dünya madde var ne olduklarını da bilemiyoruz

park beşik alanlar veya almayı düşünenler çocuk iki yaşından sonra bu beşiklerde yatamıyor sanırım sonrasında bebek için ne kullanılıyor tekrar mobilya beşik mi baza mı

arkadaşlar bebek yağları losyon vs. bunlar doğumdan önce gerekli mi hangi markaları tercih etmek gerek içlerinde bir dünya madde var ne olduklarını da bilemiyoruz
önceden almanda fayda var.bebebkler için bitkise kremlerde oluyo ama ben komili bebe kullandım oğluma bebe yağı şampuan.
park beşik alanlar veya almayı düşünenler çocuk iki yaşından sonra bu beşiklerde yatamıyor sanırım sonrasında bebek için ne kullanılıyor tekrar mobilya beşik mi baza mı

park yatak kullanmadık biz pek fikrim yok ama bebeğe göre değişiyo sanırım bu.bazı bebekler hareketli oluyo beşiğe tırmanıp atlıyolar aşağı.benim oğlumda bu yolla içeri dışarı oyun yapıyodu biz mobilya beşiğin ön barını çıkartıp kullandık bi süre baktık olmuyo normal yatağa geçtik oda takımı aldık.yani çocuğa göre park yatakta olsa mobilyada olsa zaman belirliyo

Merhaba, bebek bakımı için kullanılan tüm ürünlerde içinde parabeni Sls, sentetik içeren şeylerden kaçınmak gerekiyor. Piyasadaki tanınmış bütün markalarda malasef bulunuyor. Ben butik bebe sitesinde gezinirken EARTH FRİENDLY BABY" isimli bir markaya denk geldik. Aşağıda bir link gönderiyorum bakman için...Orjina sitesine de baktık, içime sindi. Şimdiden şampuan, sabun, masaj yağı ve psişik kremi aldım bile..Gelmesini bekliyorum.
"http://earthfriendlyurunleri.blogspot.com/2013/02/earth-friendly-baby-urunleri.html"

Merhaba, bebek bakımı için kullanılan tüm ürünlerde içinde parabeni Sls, sentetik içeren şeylerden kaçınmak gerekiyor. Piyasadaki tanınmış bütün markalarda malasef bulunuyor. Ben butik bebe sitesinde gezinirken EARTH FRİENDLY BABY" isimli bir markaya denk geldik. Aşağıda bir link gönderiyorum bakman için...Orjina sitesine de baktık, içime sindi. Şimdiden şampuan, sabun, masaj yağı ve psişik kremi aldım bile..Gelmesini bekliyorum.
"http://earthfriendlyurunleri.blogspot.com/2013/02/earth-friendly-baby-urunleri.html"

canım link için teşekkürler bende bakayım. beni de bu kimyasal maddeler tedirgin ediyordu zaten çok sağol

Back
X