kızlar herkese hayırlı sabahlar kızlar bugün yarın regle olacam sonrasında doktor kızlar BİİŞEY SORCAM AŞILAMADAN SONRA YATIP DİNLENMEK GEREKİYORMU? aşılama yaptırdıktan sonra eve gelince dinleniyoruz ama ya daha sonrasında doktora soran varmı cevap verirseniz sevinirim
belirti arama derim ben canım pek tutmuyor dediğin gibi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ama benim pek umudum yok dün moralimi bayağı bozdular sağ olsunlar, tedaviye başlamışım motivasyonum iyi olması gerekiyor bana tutmayacak boşuna niye yaptırıyorsunuz deniliyor bendede moral sıfır tabi bakalım hayırlısı canım.
haklısın aslında ....aramamak lazım ama benim göğüslerimde ve kasıklarımda şişkilik var tuhaf yani... her zaman ki adet öncesi belirtilerden daha fazla.... bu arada sadece merak ediyorum ve bende kendimi çok umutlandırmamaya çalışıyorum.. ya hayal kırıklığı olursa diye korkuyorum sonrada pozitf düşünmemiz gerektiğine inanıyorum .. canım sende öyle yap moralini bozma... belki şu anda bebeğin vardır... kan dolaşımına bile stres etki etmesine izin verme....kimsenin moralini bozmasına izin verme...herşey nasip yinede...elbette hayırlısı
ilaçların etkisi olabilir belki şişkinlikler tabiki umutlan canım olucağını düşün. belki saçma gelecek ama ben kimyasal gebelik yaşamıştım o zaman değerlerim yükseliyordu onu tutunması için konuşuyordum bile sonra bi gün yeter artık sonuçlansın ya olsun ya bitsin demiştim (kollarım şişmişti 2 günde 1 kan aldırmaktan) 2 gün sonrada değerlerim düştü ve hayal sona erdi benim stresim sıkıntım belkide onun tutmasını etkiledi bilemiyorum.
sağol bugün biraz daha iyiyim annemlerle görüştüm moral depoladım. Senin ne zaman test günün?
ben daha pazar günü yaptırdım aşılamamı....çarşambada crinon jele başladım....bu jel 15 gün sonra bitiyor 2 hafta sonra çarşamba ya jel biter ertesi günü kanda hcg den bakabilirsin dediler....nasıl geçer bu zman... ben 8 yıllık evliyim zuhale... inşallah herşey gönlümüzce olur.... yalnız sol kasığım hakikaten çok acıyor psikolojik fln değil.. yinede hayırlısı....
senin durumuna gelince inan çok üzüldüm ....önceki yaşadıklarına ama ltfn moralini bozma... odağını değiştir...sonuçta herşey bizim beynimizede bağlı senin için dua edeceğim....test günün ne zaman....???? varmı bir değişiklik...
Slm kızlar bende 3 ocakta yaptırdım 2. aşılamamı.Bu sefer hiç umudum yok.moralimde buyüzden bozuk.
doktor aşılamada şans %20 dir demişti geçen sefer tutmadığında.bunu düşününce umudum kalmıyor.
Birde anlamsız bir stres var üstümde.
Bu stresle de olulu netice görmem zor gibi geliyor..
slm bende 2 aşılama için kararsızım doktorum benden bi karar vermemi bekliyor sanırım 17 g.bi hasta olcam ya aşılama için yola cıkcaz yada tüp bebek hazırlıkları offff cok kararsızım kafayı yemek üzereyim aşılama olcam yine umutlancam günler gecmek bilmicek bi kırmızı leke yine dünya başıma yıkılcak agla zırla offffffff
kızlar bide bebek için yakı yakılıyormuş onuda denicem eger aşılama olursam adet bitimi günü ezaneden yakı alıp beline yapıştırıyormuşsun ben bu ay denedim ama yumurtlama zamanı yapıştırdım insallah etkisi olmuştur sizde araştırın isterseniz ben cevremde cok duymuştum yakıyı
Canım zuhalcim keşke dediğin gibi olsa.Şu ana kadar okadar fazla umudum kırıldıki artık umut etmek istemiyorum.Aşılamayı ilk yaptığımız günden beri kendimi kan tahlilinden alıcağım olumsuz sonuca hazırlıyorum.Ya niye bukadar kötüyüm bilmiyorum.hormonlarımda dengesiz galiba kendime söz geçiremiyorum.
Kızlar ne olur yardım edin bana..
slm bende 2 aşılama için kararsızım doktorum benden bi karar vermemi bekliyor sanırım 17 g.bi hasta olcam ya aşılama için yola cıkcaz yada tüp bebek hazırlıkları offff cok kararsızım kafayı yemek üzereyim aşılama olcam yine umutlancam günler gecmek bilmicek bi kırmızı leke yine dünya başıma yıkılcak agla zırla offffffff
kızlar bide bebek için yakı yakılıyormuş onuda denicem eger aşılama olursam adet bitimi günü ezaneden yakı alıp beline yapıştırıyormuşsun ben bu ay denedim ama yumurtlama zamanı yapıştırdım insallah etkisi olmuştur sizde araştırın isterseniz ben cevremde cok duymuştum yakıyı
sağol duaların için canım ben dün görüşmeye gittim doktorla tam büyümemiş yumurtalarım ama yumurtalık rezervim çok iyimiş okadar iğneyle çok yumurtan oluşmuş dedi doktor ama bu yumurtaları ziyan etmeyelim tüp bebek yapalım isterseniz dedi kararsız kaldım şimdi korkuyorum ya görüşmeye gidene kadar yumurtalarım çatlarsa o zaman iptal olacak bütün emekler...
normalde çabuk geçer zaman ama şimdi bekliyorsun ya geçmek bilmez sana. crinone jel bebişinin sana tutunmasını rahim duvarının kalınlaşıp düşmemesini sağlayacak ve sonunda güzel haberler gelecek
inşallah ya... nolur hayallerimiz yıkılmasın hiçbirimizin noluurrrr....
karrın konusunda bence birkaç ayrı doktorum fikrini alsan daha ii olmazmı? yada tüp bebek için gittiğinde yumurtalarını çatlayıp çatlamamış olduğunu bilemiyorlarmı canım ona göre davranırsınız...
iptal gibi şeyle aklından geçmez en azından yazık tabi emeklere... bizim halimizden bi biz anlarız... doktorunlada ona göre konuş... ve doktorla birlikte kakr verin müdahale seçiminize...
umarı herşey gönlünce olur....moral ve güzellilk dolu günler diliyorum
inşallah ya... nolur hayallerimiz yıkılmasın hiçbirimizin noluurrrr....
karrın konusunda bence birkaç ayrı doktorum fikrini alsan daha ii olmazmı? yada tüp bebek için gittiğinde yumurtalarını çatlayıp çatlamamış olduğunu bilemiyorlarmı canım ona göre davranırsınız...
iptal gibi şeyle aklından geçmez en azından yazık tabi emeklere... bizim halimizden bi biz anlarız... doktorunlada ona göre konuş... ve doktorla birlikte kakr verin müdahale seçiminize...
umarı herşey gönlünce olur....moral ve güzellilk dolu günler diliyorum
canım şimdi doktor ilacın dozunu düşürdü tekrar yol gitmeyim diye yarın burda bakacak 4 günlük iğneye devam dedi çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor ona bakacak yarın kısmetse ama fazla yumurta oluşunca aşılama yapılırsa çoğul gebelik olma şansı varmış ve gebelik genelde düşükle sonuçlanıyormuş.
evet canım bizi anca biz anlıyoruz ve burda dertleşmek okadar iyi geliyorki bilmediklerini öğreniyorsun veya bildiklerini paylaşıyorsun.
şuanda aşılama yapılmadan iptal olmasın diye dua ediyorum yarını iple çekiyorum olumlu sonuç almak için sonrada tuttu mu, tutmadı mı diye başlarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?