Ocak ayında aşılama yaptıracaklar gelin burda buluşalım!

merhaba arkadaşlar. ben de ocak ayının 1 inde ilk aşılamamı yaptırdım. aşılama yaptırdığım zamana kadar herşey normal diyen doktorum aşılama yaptırdığım gün sperm sayısı düşük ihtimal az dedi. bu nedenle pek ümitli değilim. ama tabi Allahtan ümit kesilmez. ayın 14 ünde sonuç alacağız.

amin canım umarım herşey yolunda gider benim gerçi hep sıkıntılı oluyor mutlaka bi problem çıkıyor ama iyi sonuçlansında sıkıntı çekmeye razıyım. ananas kürünü araştırdım aşılama için yapıldığı günüden itibaren 5 gün diyor sonra zararı varmış düşüğe neden oluyormuş hatta hamileliğin son aylarında fazla yersen erken doğum oluyormuş. Deneme bence allah korusun ama bide tutmaz ananas yüzündenmi diye düşünürsün keşke yemeseydim dersin sonra jel nasıl olsa onun tutmasını sağlıyor o görevi yapıyor. istersen doktoruna sor kullan problem yok derse kullan canım.

Merhaba kızlar ben bugün biraz daha sakinim.aşılamanın 6. günü. benim göğüslerim aşırı ağrıyor gece uyandıracak derecede..
Sizlerde de böyle sıkıntılar varmı?

canım aşılması tutan kişiler gögüslerinde şişlik olduğunu, kasıklarında batma olduğunu, hatta şeyinde bıcak saplama gibi ağrı olduğunu söyleyenler var ama tutmayan yada kimyasal gebelik olanlardada bu yaşanabiliyor. umarım senin tutmuştur ve güzel haberlerini alırız.

ümidini yitirme çok az kalmış ilk sonuç alacaklardan birisin galiba inşallah sizlerin hamile haberlerinizle bizde umut dolarız.

Merhaba kızlar ben bugün biraz daha sakinim.aşılamanın 6. günü. benim göğüslerim aşırı ağrıyor gece uyandıracak derecede..
Sizlerde de böyle sıkıntılar varmı?

slm meltem....
benimde benimde aşılamanın 7. günü bu arada aynı şikayetler bendede vardı çoğ ağrı oluyordu ama dünden beri biraz hafifledi hatta bugün normal bile diyebilirim ..umarım seninde gitgide azalır... inşallah hayallerimize kavuşuruz cnm... ağrılar ne şekilde olursa olsun diyorum artık...

arkadaşlar benimde ilk aşılamam böyle şikayetler olmuştu hatta felaket bel agrılarım oldu hasta olana kadar dr söyledigimde kasık agrılarının olmasının cok iyi oldugunun bunun nedeninin kalanların acık oldugunun sperlerin ulaşması sonucu basınc sonucu oluştugunu söyledi umut vericiymiş ama ben sadece umutlanmakla kalmıştım o ayrı mesele insallah hayırlı haberlerinizi alırız ve arkadaşlar benin tavsiyem streste yapmayım ben yaptım pisikolojim altüst oldu yıprandıgımla kaldım ve ne kadar sakin olunursa başarı sansı o kadar artıyormuş bence bu dönem yanlız kalmamaya calısım ve bu konudan oldukca uzak durun ve kimseye anlatmayım bide onlar beyninizi yormasın

Arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katılıyorum. inşallah bu ay içinde bende aşılama olacağım. şu an iğneye başladım.stres yapmadan duramıyorum. bir tesellii....

arkadaşlar.. stres ve düşünce hormonları çok etkiler ne kadar düşünürsen çocuk o kadar gecikir derlerdi de inanamazdım..

ama gerçekten öyleymiş..

ben aralık ayında 2 aşılamamı oldum.. birincisinde o kadar ümitliydim ki.. kendime dikkat ettim. iyi beslendim, kendimi yormadım ama malesef ilk aşılamam tutmadı.

tabi bu benim için büyük yıkım oldu..

2. aşılama için çok düşündüm.. eşimle karar verdik aşılamaları yaptıralım tüp bebek raporunu alabiliriz dedik.

19 aralıkta ikinci aşılamam yapıldı.ama ben kendime hiç dikkt etmedim.. olmayacak biliyorum dedim.. ağır kaldırdım, deli gibi temizlik yaptım.. hatta merak edip kan testi bile yaptırmadım...

aşılamamın 8.-9. gününden itibaren inanılmaz ağrılarım oldu.. tabi ben adet olmayı bekledim.. aşılamamın 16 günü oldu, ben hala adet olmamışım.. ben hormon ilaçları dengemi bozdu adet olamıyorum sanarken, meğer meleğim bana merhaba demiş bile..

hamile kalınması zor olan prolaktin yüksekliği ve endometrioma ile gebe kalabildim..
Allahım o kadar büyük ki ol deyince oluyor işte.. sadece gönülden inanın v doğru zamanı bekleyin... En hayırlı zamanı rabbim biliyor.

İnşallah Yüce Rabbim en kısa zamanda isteyen herkesi evlat sahibi yapar..

Son düzenleme:

AMİNNN Senin adına çok sevindim. Allah yavrunu sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı da nasip eder inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına

yazını okurken okadar umutlandım ki anlatamam çok sevindim senin için allah bizlerede nasip eder inşallah...

tebrikler ne kadar güzel... muradına ermişsin gözün aydın....bundan sonrası içinde kolaylıklar diliyorum ve darısı bizlerin başına diyorum....duana aminn diyorum.....

Canım çok ama çok sevindim senin adına senin haleti ruhiyen bu sefer bendede var geçen sefer yürürken bile dikkat ediyodum.şimdi ne olursa yapıyorum.Belki iyi olur ama ümitlenmek ve sonunda kaybetmek çok yıpratıcı.
Rabbim bebeşini hayırlarla kucağına almayı nasip etsin.Bizlerede hayırlısını nasip etsin.

Bende bugun daha taze 2.asılamamı yaptım ınsallah olur bu sefer rabbım kımseyı bu yolda bırakmasın..

Tume arkadasım bebegın hayırlı ugurlu olsun ınsallah bızlerede ugur getırırsın. Benımde bu ay 2.asılmam agrıların dısında sende ne gıbı belırtıler oldu acaba???

Meltem2327 ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız arkadasım....

Canım inş. bebişini kucağına alırsın.benimde bugün sanki azaldı ağrılarım.sen kan tahlilini ne zaman yapıcan.Ben bu sefer gitmeyi pek düşnmüyorum.Adetimi bekliycem.o stresi kaldıramam bidaha.
Ben şuna inanıyorum bu çok zor bir imtihan ve geçmek çok meşakkatli.Olmazsada Amenna dicem her şey Rabbimden geliyor ..Ben kendimi buna hazırlıyorum.Olursada sürpriz olucak.BU süreçteki herkese tavsiyem bu.
muhabbetle

slm kızlar tume arkadaşım allah kucagına almayı nasip etsin sen ize hepimize umut oldun herkes siknsin kendine gelsin stresli degiliz bu sefer herşey iyi olucak rabbimin isteğiyle ben dün dr gittim ve yumurtama baktı daha küçük ama ben dün iğneye başladım ilkine göre ilacın dozu yükseldi bakalım 1hafta iğne devam edecez pazartesi dr gidicem tekrar ALLAHIM NOLUUURRR İSTEYEN DİLEYEN ÇOCUK DİYE AĞLAYAN İNSANLARIN VE SANA EL AÇIP YALVARAN İNSANLARIN KALBİNDEKİNİ VER PEYGAMBER EFENDİMİZ OGÜZEL İSMİ BAŞI İÇİN ALLAHIM NE OLUR EMEĞİMİZİ BOŞA ÇIKARMA

yüce Rabbim gerçekten "OL" dese oluveriyor...diğer ihtimali yok bile...

canım tebrik ediyorum...gebeliğinin tadını eşinle ve sevdiklerinde doya doya çıkarıp bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı ve ömrünü sağlıkla görmeyi diliyorum...

ben de ocak ayında aşılama yaptıracak olanlardanım...ilk aşılamam...
geçen ay olacaktı ama kist oluşmuş şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum...

yıllardır bebek için uğraşırken doğum kontrol hapı kullanmak bana çok komik geldi...

direkt tüp bebek mikroenjeksiyon ya da adı herneyse ondan istiyoruz ama onlar için aşılamalar gerekiyormuş...ilk aşılamadan çokta umudum yok...

benim anlamadığım neden 3. aşılamaaya ilk aşılamadan daha fazla şans yüzdesi veriyorlar??
bu konuda bir bilgisi oln varsa paylaşırsa sevinirim...

tez zamanda bebeklerinize kavuşun

sormayı unuttuğum ve aslında daha çok merak ettiğim diğer şey de 1. aşılamaa olumsuz olursa 2. aşılama için kaç ay bekliyoruz???

şimdiden milyonlarca kez teşekkürler

masal bende 2 gun once 2.asılamamı yaptırdım. Malum 1. asılamam tutmadı bız hıc beklemedık eger kıst falan yoksa bır sorun yoksa ara vermeden yapabılırsın.. Insallah hepımızın tutar...

çok moralim bozuk tedavim sonlandı olmadı doktor yumurtalarım çok fazla oluyor diye dozu düşürdü bu seferde tam olgunlağa ulaşmadı başlamadan hayaller sona erdi ben anne olmak istiyordum

çok moralim bozuk tedavim sonlandı olmadı doktor yumurtalarım çok fazla oluyor diye dozu düşürdü bu seferde tam olgunlağa ulaşmadı başlamadan hayaller sona erdi ben anne olmak istiyordum

geçmiş olsun zuhale... umudunu kesme ltfn vardır herşeyde bir hayır....sonra tekrar denersin kendini ii hazırla yalnız...başka dr larında önerilerini almayı unutma sakın....inşallahh hepimizde anne olacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…