merhaba arkadaşlar. ben de ocak ayının 1 inde ilk aşılamamı yaptırdım. aşılama yaptırdığım zamana kadar herşey normal diyen doktorum aşılama yaptırdığım gün sperm sayısı düşük ihtimal az dedi. bu nedenle pek ümitli değilim. ama tabi Allahtan ümit kesilmez. ayın 14 ünde sonuç alacağız.
Bende bugun daha taze 2.asılamamı yaptım ınsallah olur bu sefer rabbım kımseyı bu yolda bırakmasın..
geçmiş olsun zuhale... umudunu kesme ltfn vardır herşeyde bir hayır....sonra tekrar denersin kendini ii hazırla yalnız...başka dr larında önerilerini almayı unutma sakın....inşallahh hepimizde anne olacağız...
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum ecem. iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın.
sağol hayatım ben iyiyim teşekkür ederim sende iyisin inş
tüüüühh ya canım benim zor çok zor canım allah sabır versin dua et bende aşılama olucam hasret pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek allah hepimize yardım etsin inş
maalesef bende dün aşılamanın 14. günü acı son ile karşılaştım maalesef regl gördüm.... 1 ay dinlenmeden sonra 2. aşılama yapacağız....bunda da bir hayır olduğunu düşünmek istiyorum((((((((((((((((((
merhaba arkadaşlar ben bugün dr gittim ve yumurtam hala büyümemiş ben de iğneye devam edicem çok zor buişler ne yapacağım şimdi çok moralim bozukkkk[/QU
Canım bu süreci nekadar az stresle atlatırsan sonuç okadar iyi oluyor.yumurtalar iyi cevap veriyor belki sonuçta pozitif oluyor.Stres bu illetin en büyük düşmanı.Nasıl stres yapılmaz onu ben beceremiyorum.Ama dua ile sabır dilemekten başka çare yok.
Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın.Sana sabır versin.
Merhaba kızlar bende 3 ocakta aşılama yaptırmıştım.Aşılamanın 15. günü adet oldum.Çok ümütlenmemiştim bu 2. aşılamam olduğu için ama yinede sarsıldım.Hatta tedaviye devam et hemen tüp bebeğe gidelim diyen kayınvalideme patladım.öyle bir sinir boşalması yaşadımki hala kendimde değilim hayalet gibi dolaşıyorum.Elbet geçicek bu hal ama şuan çökmüş durumdayım.Zaten adet olunca sıkıntı beni bırakmıyodu birde bu düşünceler zıvanadan çıktım.Biraz yazmak iyi gelir dedim ama şuan kimseler yok..
Düzelicek böyle kalmıycak biz çok ama çok güçlüyüz.Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yük yüklemezmiş.Dua ile Ona yönelmek en güzeli.Daha öncede yazdığım gibi bu günler ileride özleyeceğimiz günler.çocuk çok zor bir sorumluluk.AHHH Birde çevredekiler bizi halimize koysa hiç zoruma gitmiycek.Dünya bir misafirhane ister çocuklu ister çocuksuz geçip gidiyor ömür.Bense üzüldüğüme ağladığıma yanıyorum..
Rabbim bakara suresinde diyorki; Sizi mallarınızla canlarınızla evlatlarınızla imtihan edeceğiz.Sabredenler kurtuluşa erecektir.
Bu da bizim imtihanımız.RABBİM NEOLUR BİZE SABIR VER.BİZİ KURTULUŞA ERENLERDEN EYLE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?