Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA AŞILAMA YAPTIRAN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
53
38
Merhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptıranlar neler yaşıyorsunuz bekleyiş nasıl gidiyor birlikte bekleyelim.Ben 23 Ocakta yaptırdım'eşimde yada bende bi sorun yok şükür ama yaşım 31 olduğu için acele ediyoruz.9 ay önce bi düşük yaşadım'beklemek çok zor Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Bende 17 ocakta yaptirdim aşılamamı 14. Gün gel dedi doktorum çarşamba günü gideceğim 2 buçuk yıllık evliyim umarım bebişim vardır buna çok ihtiyacım var gerçekten eşimi de afrine gönderdim bize çok büyük moral olacak

Allah yardimciniz olsun canim insallah esine surpriz yaparsın moral olur esine .

Canım Allah kavuştursun inşallah Rabbim askerlerimize zeval vermesin.Belki yerleşme kanamasıdır sıkma hemen canını.Hayırlısı olsun inşallah

Ben varim kizlar..22 ocakta yaptırdım aşılama..beklemedeyim.günler gecmiyo sanki
Ay benden 1 gün önce yaptırmışsın sende Rabbim nasip eder inşallah hepimize,Hiç sorma çok uzun zaman geçti gibi geliyor ama öyle olmuyor maalesef 'Ne gibi belirtilerin var canım bişeyler hissediyor Musun

Ay benden 1 gün önce yaptırmışsın sende Rabbim nasip eder inşallah hepimize,Hiç sorma çok uzun zaman geçti gibi geliyor ama öyle olmuyor maalesef 'Ne gibi belirtilerin var canım bişeyler hissediyor Musun
Valla canım psikolojik midir bilmem.belirti demeye de korkuyorum.kasiklarimda değişik ağrılar var.ayak üstü olduğumda özellikle.ki sadece yemek yapiyorum ve mutfağı toparliyorum başka is mis yapmiyorum nolur nolmaz diye...bide asilamadan hemen sonra başladı göğüslerim aşırı hassas. Çok jlkorkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan oyüzden bunları pek dusunmemeye çalışıyorum. Bide aferdersin özel bölgemde sizi hissediyorum sanki...sende varmı belirti?

Çok iyi anlıyorum seni heveslenirim diye bende hiç dinlemiyorum kendimi'bende çok korkuyorum Canım ben normal ev işlerine devam ediyorum ilk gün yattım sadece,Benim göğüslerimde hiç bişey yok'afedersin sadece sarı akıntım oluyor nedense.ara ara kasıklarımda batma oluyor o kadar.Gögüslerin belki gebelik habercisidir.İnşallah Rabbim nasip eder ikimizide.İlk aşılaman mı canım .Benim ilk aysefeytum

Benim ikinci canım. Ve biraz önce pembe lekelenmem oldu.çok heyecanlandım suan.acaba yerleşme kanaması mi?
Ya bir hafta önceden adet olmam inşallah. Hafifte ağrım var.aşılamanin 9.günü oluyor. gamzecntrk

Bence yerleşme kanaması canım tam bu aralar olur lekenme hadi inşallah ya.Yat dinlen canım.Progestan verdi mi sana doktorun aysefeytum

Yaa inşallah canım..kesildi zaten biraz daha umutlandim..doktorum vermedi progestan amma gidip yazdirmsam mi diyorum?.sen kulliyormüsun onu?
İnşallah Canım evet ben kullanıyorum aşılmadan bir gün sonra başla demişti.Yok sen kullanma Belki düzeni bozar bi aksilik olur çünkü onu başlama tarihini doktor ayarlıyor ilacın tam bitimi regl gününe geliyor.Beklemekten helak olduk Hayırlısı inşallah Canım aysefeytum

Bugün 14. Günümdü asilamada dün kanamam olmuştu gittim tahlilim yapıldı sonuç negatif

Aynen canım son bir kaç gün daha sabır. ..sen ne zaman dusunuyorsun test yapmayı? Ben pazartesi kan vericem tim ama cuma mi versem acaba diyorum

slm kızlaar kendinde sorun olmayıp eşinde sorun olnlar eşinizin tam olarak ssorunu neydi aşılama yapmak için ne gerkli acaba bn de sorun yok ama eşimin tahlilinde sıkıntı çıktı tüp bebekten önce aşılama olsa iyi olur inşallah gerek kalmaz bilenler yardım edbilir mi

Canım benim eşimde sperm sayisi hareketlerde ve morfolojide sorun vardı tedavi gördü tedaviye olumlu yanıt verdi bi ara her şeyi çok.guzel düzelmişti sonra ilaçları bırakınca bi kaç ayda geri düştü onun için onun için asilama yaptirdik ama yukarda da yazdım bugün sonucumu aldım negatif Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

benim eşimde ilaç kullandı keçi boynuzuözü yedi bol bol ama sonuçlar aynu sperm hareketliiği ve mrfoloji sorunu var aşılamaya razıyım valla bir de kızım va 4 buck yasında ama ikincisi gelmiyor 2 yıldır acaba belli bir sayı var mı aşılama için yani değerleri şu kadar olmalı falan...

Onu çok net bilmiyorum ama eşimin 16milyondu asilama yapıldığında doktor yeterli dedi zaten sperm çeşitli işlemlerden geçiriliyor ve canlı hareketi ve morfolojisi iyi olan sitemler gönderiliyor bende 2 buçuk yıllık evliyim nasip olmadi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…