- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
- Konu Sahibi gamzecntrk
-
ÜZüldüm Canım sağlık olsun bi dahakine inşallah zamanı var demek kiBugün 14. Günümdü asilamada dün kanamam olmuştu gittim tahlilim yapıldı sonuç negatif
Ay hiç bilmiyorum ya bekleyebildiğim kadar bekleyecem sabredip korkuyorum test yapmaya bi tane erken gebelik testim var bende cumartesi felan yaparım herhalde.Ama hiç belirtim Yok bilmiyorum ya ofAynen canım son bir kaç gün daha sabır. ..sen ne zaman dusunuyorsun test yapmayı? Ben pazartesi kan vericem tim ama cuma mi versem acaba diyorum
Hayırlısı canım hiç belli olmaz bakarsın olur.ben o testlere pek itibar etmiyorum artık. Hafta sonuna denk gelmeseydi kan verirdim 12.gün felan ama mecbur pazartesi yi bekliceZ. Tam 14 gün oluyor.varsa vardır artık..heyecandan olcez:))Ay hiç bilmiyorum ya bekleyebildiğim kadar bekleyecem sabredip korkuyorum test yapmaya bi tane erken gebelik testim var bende cumartesi felan yaparım herhalde.Ama hiç belirtim Yok bilmiyorum ya ofaysefeytum
Valla beklemek çok zor bazen umutlanıyorum bazende hiç olmuyor umudum 14.gün çıkar evet Canım.İkimizinde vardır inşallah Hayırlısıyla birbirimize güzel haberler veririz.Hayırlısı canım hiç belli olmaz bakarsın olur.ben o testlere pek itibar etmiyorum artık. Hafta sonuna denk gelmeseydi kan verirdim 12.gün felan ama mecbur pazartesi yi bekliceZ. Tam 14 gün oluyor.varsa vardır artık..heyecandan olcez:))
İnşallah canim benim inşallahValla beklemek çok zor bazen umutlanıyorum bazende hiç olmuyor umudum 14.gün çıkar evet Canım.İkimizinde vardır inşallah Hayırlısıyla birbirimize güzel haberler veririz.aysefeytum
İyi diyelim iyi olsun canım. Dün akşam gene lekelenmem oldu adet sancisi da başlamıştı. Dedim kesin oluyorum.moralimde bozuldu tabi.sonra gelmedi bişey sabah ta gelmedi.ağrım falan da yok.ne düşüncemi şaşırdım. Pazartesi yi dört gözle bekliyoruz tabi gelmesse ozamana...sende durum nasıl?bence idrar testi için erken canım. Çıkmaz daha.üzülme boşuna.Bekleyiş nasıl gidiyor kızlar dün test yaptım negatif11.gündü 2 gün sonra regl zamanı zaten hiç göğüslerim şişmedi kendimi hamile hissetmiyorum sizin nasıl gidiyor.
Merhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptıranlar neler yaşıyorsunuz bekleyiş nasıl gidiyor birlikte bekleyelim.Ben 23 Ocakta yaptırdım'eşimde yada bende bi sorun yok şükür ama yaşım 31 olduğu için acele ediyoruz.9 ay önce bi düşük yaşadım'beklemek çok zor Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Yerleşme kanaması mı acaba Canım bekle bakalım o kadar bekledik .Valla benim pek umudum yok lekelenmem yok hiç akıntı devam ediyor 3 gündür gece uyanıp lavaboya gidiyorum çok sıkışmış oluyorum alakası var mı bilmiyorum.Bende gideceğim Pazartesi hem ilacım bitiyor hem regl günüm geliyor.Gerçi olsamda olmasamda giderim tutmadıysa rahim filmi ister muhtemelen bakalım Canım Allahım Hayırlısını versin Pazartesi haberleşelim inşallahİyi diyelim iyi olsun canım. Dün akşam gene lekelenmem oldu adet sancisi da başlamıştı. Dedim kesin oluyorum.moralimde bozuldu tabi.sonra gelmedi bişey sabah ta gelmedi.ağrım falan da yok.ne düşüncemi şaşırdım. Pazartesi yi dört gözle bekliyoruz tabi gelmesse ozamana...sende durum nasıl?bence idrar testi için erken canım. Çıkmaz daha.üzülme boşuna.
Haberleselim canim.bu sayfada gördüm sık idrara çıkmak ta gebelik belirtisi inşallah vardır ikimizde de..Yerleşme kanaması mı acaba Canım bekle bakalım o kadar bekledik .Valla benim pek umudum yok lekelenmem yok hiç akıntı devam ediyor 3 gündür gece uyanıp lavaboya gidiyorum çok sıkışmış oluyorum alakası var mı bilmiyorum.Bende gideceğim Pazartesi hem ilacım bitiyor hem regl günüm geliyor.Gerçi olsamda olmasamda giderim tutmadıysa rahim filmi ister muhtemelen bakalım Canım Allahım Hayırlısını versin Pazartesi haberleşelim inşallahaysefeytum
Rahim filmini neden asilamadan önce istemedi doktoru n canım. ?benim bildiğim ondan önce aşılama yapmiyorlarYerleşme kanaması mı acaba Canım bekle bakalım o kadar bekledik .Valla benim pek umudum yok lekelenmem yok hiç akıntı devam ediyor 3 gündür gece uyanıp lavaboya gidiyorum çok sıkışmış oluyorum alakası var mı bilmiyorum.Bende gideceğim Pazartesi hem ilacım bitiyor hem regl günüm geliyor.Gerçi olsamda olmasamda giderim tutmadıysa rahim filmi ister muhtemelen bakalım Canım Allahım Hayırlısını versin Pazartesi haberleşelim inşallahaysefeytum
1 sene önce düşük yaptım Canım bende sordumda yakın zamanda hamile kalmışsın şuan gerek Yok ona sonra bakarız dedi,normal yoldan kalabilirsin diyor ama ben acele ediyorum yaş oldu 31Rahim filmini neden asilamadan önce istemedi doktoru n canım. ?benim bildiğim ondan önce aşılama yapmiyorlar
Canim sen agrida mi yaşıyorsun?1 sene önce düşük yaptım Canım bende sordumda yakın zamanda hamile kalmışsın şuan gerek Yok ona sonra bakarız dedi,normal yoldan kalabilirsin diyor ama ben acele ediyorum yaş oldu 31senin kaç Canım aysefeytum
Evet Canım Ağrıdayız Eşim memur tayin nedeniyle geldik Aslen Ankaralıyız.Sen nerdesin.Burda iyi bi doktor bulmak zor fazla seçeneğin olmuyor.Seninde yaş gelmiş Canım bende takıyorum valla yaş ilerledikçe gebelikte sorunlu geçiyormuş Allah korusun.İnşallah Rabbim nasip eder ikimizede'sizde sorun mu var Canım epey olmuş Olur üzülmeCanim sen agrida mi yaşıyorsun?
Tesadüf e bak canım bende agridayim.esim polis burda oyuzden:)) doktorun kim canım keşke baştan konusaymisizEvet Canım Ağrıdayız Eşim memur tayin nedeniyle geldik Aslen Ankaralıyız.Sen nerdesin.Burda iyi bi doktor bulmak zor fazla seçeneğin olmuyor.Seninde yaş gelmiş Canım bende takıyorum valla yaş ilerledikçe gebelikte sorunlu geçiyormuş Allah korusun.İnşallah Rabbim nasip eder ikimizede'sizde sorun mu var Canım epey olmuş Olur üzülmeaysefeytum
Tesadüf e bak canım bende agridayim.esim polis burda oyuzden:)) doktorun kim canım keşke baştan konusaymisizbi sorun yok canim bende yumurta tembelliği olduğunu söylediler sadece
Eşinde sorum yoksa olur Canım merak etme Allah'ın izniyle.Erkekte problem olması çok daha zor'Tesadüf e bak canım bende agridayim.esim polis burda oyuzden:)) doktorun kim canım keşke baştan konusaymisizbi sorun yok canim bende yumurta tembelliği olduğunu söylediler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?