- Konu Sahibi Su perisi86
-
merhaba kızlar benide alın listenize ilk aşılamam oldu 7 ocakta bakalım ne olucak 14.gün test vericem.yumurtalıklarım büyümüyordu enim.klomen ve glukofenle büyüttüler 20 mm olmuş. çatlatma iyneside oldum.aşılamayıda yaptılar inş.tutar.allah isteyen herkese versin.dua elim birbirimize kızlar...
bnenımde bugun 2.iğnemi yaptım pazartesı kontrol var.yalnız bu iğneleri saatınde yapmak lazımmıs ya ben ilkini 12:30 olmustum bugunkunu unutmusum13:25 oldun bı sorun olurmu sence
meraba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum.sevinç,korku hepsi bi arada..rabbim emeklerimizi araya salmasın işallah..
merhaba hayırlı olsun inşallah sorun nedir sizde
meraba canım benide eklediğin için teşekür ederim.bende pko var 6 yıllık evliyim bebiş gelmiyor..senağlamasenağlama
rica ederim. aslında pko bendede var ama doktor kilo verince geçeceğini söyledi ve bende verdim o zaman geçti. şu sıralar tekrar kilo aldığım için tekrar oluştu galiba. bu nedenle yumurtalıklarım gelişmiyor. bakalım pazartesi bir daha bakılacak. bende 4 yıllık evliyim. hayırlısı artık...
canım pko geçmiyor malesef.çoğalıyor sadece..bende klomene 1 taneyle başladım 3 kadar hiç sonuç alamdık 24.günde ancak büyüdüler.sonra dörde çıkardık 5 ay kullandım öyle her ay 2 yumurtam oldu ama gebelik olmadı.yine klomene başladım klomen bittikten sonraki 2 gün monogon iğne oluup kontrole gidicem ona göre aşılama yapılacak..iğnelerden korkuyorum çünkü pkolularda iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarılıyormuş buda işe yaramıyormuş..doktorum söylemişti ama monogon iğne 2 gün vurunacam ya sorun olmaz sanırım.hayırlsı artık.
benim tahlillerimde falan herşey gayet normal çıktı o yüzden doktor bana klomn vermedi. daha sonra eşimin spermlerinin düşük olduğu tespit edilince aşılamaya karar verildi. ben bugün tam 10. iğnemi oldum menegon ama herhangi bir değişiklik yok. doz yükseltildi eğer bu seferde olmazsa pazartesi tekrar yükseltilecek. bazen aniden yükseldiğini söyledi hemşire ama inşallah normal seyrinde olur...
valla benim ilk adet oldum vardı dahada var.kilomda yok 50 sınır..yumurta takibi yaptımı peki?hiç iğne kullandınmı bu zamana kadar?
sadece 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım ve yaklaşık 6 kilo verdim ondan sonraki kontrollerimde, testlerde yumurtlama olduğunu ve herşeyin normal olduğunu söylediler bende anlamadım taki bu zamana kadar
selam asude öyle dakik olarak yapılması gerektiğini zannetmiyorum ama sen yinede fazla uzatma arayı. doktorum bana akşam 6-7 arası yaptırmamı söyledi bende küçük farklarlada olsa bu saatlerin arasında yaptırıyorum. sorun olmaz rahat ol...
Liste hergün artıyor inşallah yakında anne adaylarının listesini de yaparız....
Bu arada aşılama olanların tarihlerinide ekledim. Bu sayede kimlerin sonuç beklediğini anlamış oluruz...
1. biricik mericik.......3aşılama......merional
2. 35sevi35...............2.aşılama
3. eevcimen..............2.aşılama
4.sakaduda.............2.aşılama.......gonal f........5 Ocak
5.maviruya..............2.aşılama.......klomen........7 Ocak
6.serenalar.............2.aşılama......pregon
7. edika.................2.aşılama.......gonal f
8. secemce...........2.aşılama........pregon
9. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
10. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
11. bircan..................1.aşılama
12. RENO................1.aşılama
13. encıla
14. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon
15. DeliMavi............1.aşılama
16. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
17. larra..................1.aşılama........1 Ocak
18. cerensesil..........1.aşılama
19.siber..................1.aşılama........29 Aralık
20. ilkasli.................1.aşılama.......7 ocak
21.yabangülüm.........1.aşılama
kaydirigubbakcemile5
iyiymiş ya seninki, ne diyeyim işallah hepimiz en kısa zamanda sonuç alırız.beklemek çok zor..bide nasipte varsa olur yoksada hiç olmaz zaten..
merabalar simge ya içimi rahatlattın.sizin sorun neydi sen hangi ilacı kullanıyosun
merabalar benide listeye eklermisiniz 1.aşılamam tutmadı.şimdi iğne kullanıyorum 2.aşılamam yakın tarihte
merhaba bizim sorunumuz canım en görünen tarafını eşimin sperm hareketliliği düşük. görünmeyen tarafı ise bende şu anda menegon iğnesi yapılıyor ama henüz bir gelişme yok. bekliyoruz işte sizin sorun ne
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bndede pko var ve iğneyle aşılama yapılacak korkuyorum ya aşırı uyarılırsa diye
benim eşimdede hareketlilik az ama dr ilk aşamada aşilama düşünmüyorum demişti ama puregon ignesi kullandıktan sonra e2 hormonu baktı dusuk cıktı aşılama yapalım dedi ya bende sorun yok dıyodum yumurtada sorun cıkıyo bılmıyorum allah hayırlısını nasib etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?