Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı şimdi en zor bekleme dönemindeyim inşallah hayırlıysa olur

arkadaşlar dün aşılamam yapıldı şimdi en zor bekleme dönemindeyim inşallah hayırlıysa olur

canım işallah hamileyim diye müjde verirsin:CüvCüv::CüvCüv:...dualarımız seninle..allah gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz muradımıza ereriz hayırlısıyla . doktor bana hiçbir tavsiyede bulunmadı normal hayatıma devam etmemi söyledi ama ben yinede 10 gün rapor aldım dinlenmek için sizlere farklı tavsiyelerde bulunan oldumu yapmamız gereken bişey var mı?

inşallah hayırlısıyla müjdeli haberini alırsın. ben bugün öğrendim sonucumu negatif tekrar başlıyacağız 2.aşılma için bakalım hayırlısı olsun.

ben henüz aşılama yaptırmadım ama duyduklarım söyle, fazla hareket etmemen ve kendini sıcak tutman yönünde. stres kesinlikle olmasın. birde her doktor söylemiyor galiba ama aşılama günü haricinde ilişki olmasını söylüyorlarmış. tabi sen yinede doktoruna sor. birde folik asit iç hiçbir zararı yok zaten. ben içmeye başladım.kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim inşallah herkesin beklentileri umduğu gibi olur . az kaldı arkadaşlar inşallah bizde o duyguyu yaşıycaz.

teşekkür ederim inşallah herkesin beklentileri umduğu gibi olur . az kaldı arkadaşlar inşallah bizde o duyguyu yaşıycaz.

arkadaşım hayırlı olsun hakkında bende pzt yaptırdı 2 aşılama bakalım tutarsa inşallah çorumdamı oturuyon benim ailamde çorumda sevindim

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni aşılama yaptırdım 10 oldu bekliyorum hayırlı sonuçları...yanlız baya bir kasık ağrılarım var aynı adet sancısı gibi inş sonu hayır olur

Arkadaşlar, testime daha 2 gün vardı. Ama bu sabah adet oldum. Ve test yaptırdım. Sonuç negatif. senağlama ilk aşılamamdı. Öyle üzgünümki... ağlamaktan harap oldum. Artık direk tüp bebeğe geçicez. 1 ay dinlenmeye çalışıcam. Tekrar enerjimi topmamam lazım. Bu yoğun depresyondan çıkmam lazım. Artık hiç olumlu düşünemiyorum.
Allah'tan kocam, görümcem, kayınvalidem çok destek oldular. Ama ben kendimi teselli edemiyorum. Yaralarımı sarmaya çalışıcam. :çok üzgünüm:En kötüsü hayalkırıklığı... Hiç birinizin yaşamamasını dilerim.

gecmiş olsun canım bu kadar kendını harap etme biz senle aynı gun yaptırmıstık yanılmıyosam. benimde 2 günüm kaldı adet olmama,adet olmama diyorum cunki tutmadığına eminim,ama guclu olmaya ve ayakta kalmaya calısıyorum.daha onumuzde birsuru sey var yapılacak diye dusunuyorum.allahım insallah bizede tattırıcak annelik duygusunu.zamanı var heralde biraz,bunları yazıyorum ama kesin bende ağlarım yarınnn.hepimiz icin hayırlısı olsun sonuna kadar yapılması gereken herseyi yapıcaz napalım buda bizim kaderimiz allah herseyin hayırlısını versin.

canım benim inan ki senin kadar üzüldüm,ama ilk denemede başarısızlık olabiliyormuş.benim aşılamam cuma günü,ben kendimi fazla kaptırmıyorum ki tutmazsa fazla hayal kırıklığı olmasın.tabiki üzülürsün ama bugünlerde geçer,bak tüp bebek daha etkili yöntem,inşaallah o zaman başarılı olucaksın.bende olmazsa direk tüp bebek yaptırıcam.Yüce Rabbim inşaallah hepimize anneliği nasip edicek:Saruboceq:,üzülme sabırlı ol,sadece inan-iste ve bekle:lepi:

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. benimde aşılamam cuma günü yapılacak. bugün belli oldu. sana üzülme diyemiyorum çünkü bunu engellemek imkansız ama şunu söyleyebilirim umudunu kaybetme. inan bana hayat sürprizlerle dolu. allah çok büyük bakarsın tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalırsın. yeterki moralini yüksek tut. aynı şeyleri hepimiz yaşayacağımız için seni anlayabiliyoruz. :teselli:

canım inan çok üzüldüm.bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam ama tutmazsa bende böyle çok üzülücem biliyorum.ama sen sıkma canını ilk aşılamadan sonra hamile kalan çok merak etme bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz inş.sorununuz neydi canım...

Bircan, larra, simge, delimavi hepinize destek ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
İnanın destekleriniz beni çok mutlu etti. İyiki varsınız. Hepimiz için dua edicem.:Saruboceq:

simgecim hadi işallah hayırlı olur aşılaman tam 12 den vurursun.:Saruboceq:iğneyle kaç yumurtan oldu?

simgecim hadi işallah hayırlı olur aşılaman tam 12 den vurursun.:Saruboceq:iğneyle kaç yumurtan oldu?

teşekkürler canım inşallah hayırlısı olur. iğneyle kaç yumurtam oldu bilmiyorum sadece doktor sağda 18 mm. yumurta olduğunu söyledi. kaç tane olması gerekiyor? öyle birşey söylemedi bana. bende sormadım:sm_confused:

canım çok yumurta olması şansı artırıyor.mesela ben klomen kullanıyorum 5 aydır günde 4 tane her ay 2 yumurtam oldu.bu ayda üstüne 2 gün menogonla daha kuvvetli bir tedavi olacağını söyledi doktorum.cumaya kontrole gidicem bakalım kaç yumurtamız olacak bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…