- Konu Sahibi Su perisi86
-
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı şimdi en zor bekleme dönemindeyim inşallah hayırlıysa olur
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı şimdi en zor bekleme dönemindeyim inşallah hayırlıysa olur
desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz muradımıza ereriz hayırlısıyla . doktor bana hiçbir tavsiyede bulunmadı normal hayatıma devam etmemi söyledi ama ben yinede 10 gün rapor aldım dinlenmek için sizlere farklı tavsiyelerde bulunan oldumu yapmamız gereken bişey var mı?
teşekkür ederim inşallah herkesin beklentileri umduğu gibi olur . az kaldı arkadaşlar inşallah bizde o duyguyu yaşıycaz.
gecmiş olsun canım bu kadar kendını harap etme biz senle aynı gun yaptırmıstık yanılmıyosam. benimde 2 günüm kaldı adet olmama,adet olmama diyorum cunki tutmadığına eminim,ama guclu olmaya ve ayakta kalmaya calısıyorum.daha onumuzde birsuru sey var yapılacak diye dusunuyorum.allahım insallah bizede tattırıcak annelik duygusunu.zamanı var heralde biraz,bunları yazıyorum ama kesin bende ağlarım yarınnn.hepimiz icin hayırlısı olsun sonuna kadar yapılması gereken herseyi yapıcaz napalım buda bizim kaderimiz allah herseyin hayırlısını versin.Arkadaşlar, testime daha 2 gün vardı. Ama bu sabah adet oldum. Ve test yaptırdım. Sonuç negatif. senağlama ilk aşılamamdı. Öyle üzgünümki... ağlamaktan harap oldum. Artık direk tüp bebeğe geçicez. 1 ay dinlenmeye çalışıcam. Tekrar enerjimi topmamam lazım. Bu yoğun depresyondan çıkmam lazım. Artık hiç olumlu düşünemiyorum.
Allah'tan kocam, görümcem, kayınvalidem çok destek oldular. Ama ben kendimi teselli edemiyorum. Yaralarımı sarmaya çalışıcam. :çok üzgünüm:En kötüsü hayalkırıklığı... Hiç birinizin yaşamamasını dilerim.
Arkadaşlar, testime daha 2 gün vardı. Ama bu sabah adet oldum. Ve test yaptırdım. Sonuç negatif. senağlama ilk aşılamamdı. Öyle üzgünümki... ağlamaktan harap oldum. Artık direk tüp bebeğe geçicez. 1 ay dinlenmeye çalışıcam. Tekrar enerjimi topmamam lazım. Bu yoğun depresyondan çıkmam lazım. Artık hiç olumlu düşünemiyorum.
Allah'tan kocam, görümcem, kayınvalidem çok destek oldular. Ama ben kendimi teselli edemiyorum. Yaralarımı sarmaya çalışıcam. :çok üzgünüm:En kötüsü hayalkırıklığı... Hiç birinizin yaşamamasını dilerim.
Arkadaşlar, testime daha 2 gün vardı. Ama bu sabah adet oldum. Ve test yaptırdım. Sonuç negatif. senağlama ilk aşılamamdı. Öyle üzgünümki... ağlamaktan harap oldum. Artık direk tüp bebeğe geçicez. 1 ay dinlenmeye çalışıcam. Tekrar enerjimi topmamam lazım. Bu yoğun depresyondan çıkmam lazım. Artık hiç olumlu düşünemiyorum.
canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. benimde aşılamam cuma günü yapılacak. bugün belli oldu. sana üzülme diyemiyorum çünkü bunu engellemek imkansız ama şunu söyleyebilirim umudunu kaybetme. inan bana hayat sürprizlerle dolu. allah çok büyük bakarsın tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalırsın. yeterki moralini yüksek tut. aynı şeyleri hepimiz yaşayacağımız için seni anlayabiliyoruz. :teselli:
simgecim hadi işallah hayırlı olur aşılaman tam 12 den vurursun.:Saruboceq:iğneyle kaç yumurtan oldu?
teşekkürler canım inşallah hayırlısı olur. iğneyle kaç yumurtam oldu bilmiyorum sadece doktor sağda 18 mm. yumurta olduğunu söyledi. kaç tane olması gerekiyor? öyle birşey söylemedi bana. bende sormadım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?