- Konu Sahibi Su perisi86
-
aslında bende senin gibi bende sorun yok diyordum ama yumurtalıklarda şu ana kadar bir değişiklik olmayınca korkmaya başladım. yinede belli olmaz inşallah olur
meraba canım benide eklediğin için teşekür ederim.bende pko var 6 yıllık evliyim bebiş gelmiyor..senağlamasenağlama
merhaba sonucun ne zaman belli olucak.inşaallah hamilesindir.
inşaallah canım Allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasib etsin.sende e2 hormonu bakıldımı yumurta catlatmadan once bakılıyo
sonucum 13 ocakta belli olacak ama pek ümitli değilim adet olacakmışım gibi belirtiler var senin ne zaman belli olacak sonucun?ne gibi belirtiler var sende?
ayy simgecim inş. olmaz ya çok korkuyorum ama dr bilir diye düşünüyorum.baştan sorucam zaten.aslında gonophanele oluşuo yumurtam ama dr.şansı yükseltmek için iğne vericem dedi
benim henüz yumurtlama takibim yapılıyor. aşılama günü belli değil.yarın kontrolüm var belki belli olur.
sımge nasılsın canım başka bır başlık daha açmışsın aşılama için ben doktordan yenı geldım yumurtalar buyumemiş 125unıteye çıktı ıgnelerım sen ne yaptın
canım istanbul hospıtala gıdıyorum ikitellının gırışınde canım ulaşır buyur yumurtalarımız sen nerde tedavı goruyorsun
canım evet o gun vuruluyor ertesı gunde ogleden sonra aşılama yapılıyor sen çatlatma ignenıde gıderken yanına al tamammı canım hayırlısı
catlatma ıgnesı dedıgınız sey nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?