Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar slm benım yumurtam 15mm olmuş cumartesı tekrar gıtcem benım aşılama pazartesı olur buyuk ıhtımalle bol hamişlı geçsın buay topıgımız optum hepınızı

Kızlar benımde ilk aşılamam tutmamıştı ama tutanda oluyor moreller yuksek olsun hadı bakalım

Kızlar slm benım yumurtam 15mm olmuş cumartesı tekrar gıtcem benım aşılama pazartesı olur buyuk ıhtımalle bol hamişlı geçsın buay topıgımız optum hepınızı

hadi hayırlı olsun canım. benimde yarın yapılacak aşılamam. inşallah hepimizin olur beni şimdiden bir korkumu desem heyecanmı desem birşeyler sardı işte.

hiç bilmiyorum canım ya. bu konuda bana hiçbirşey söylenmedi ama merak ettim şimdi. neyse yarın gidicem nasıl olsa doktora sorarım. gerçi yarın aşılamada yapılacak stres sardı şimdi beni.

Sımge canım inşşşşşşşş tutar hepımız hamiş oluruz gun sayarız canım aşılamadan sonra yat dınlen kalkma sıcak tut kendını olurmu bıtanem yarın hepımız için dua etcem ıyı bak kendıne

tamam canım çok saol. eşim zaten birşey yaptırmaz bana. inşallah dualarımız kabul olur.

hiç bilmiyorum canım ya. bu konuda bana hiçbirşey söylenmedi ama merak ettim şimdi. neyse yarın gidicem nasıl olsa doktora sorarım. gerçi yarın aşılamada yapılacak stres sardı şimdi beni.

sor doktoruna.çatlatma iğnesini ne zaman yaptırdın..işallah aşılaman tutar bebişine kavuşursun..:Saruboceq::Saruboceq:

Dün aşılamam yapıldı. Bugün de bitti kaldı 13 gün sonuca:) 3. aşılama ve ilk defa 6 yumurtamız vardı ve ilk defa spermler bu kadar yüksekti (maşallah) İnşallah kızlar hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.

hadi hayırlı olsun canım. benimde yarın yapılacak aşılamam. inşallah hepimizin olur beni şimdiden bir korkumu desem heyecanmı desem birşeyler sardı işte.

arkadaşım hayırlısı olsun inşallah yarının tarihini hiç unutmayacağın bir gün olur rahat ol. allah yardımcın olsun inşallah 15 gün sonra olumlu sonucunu okuruz.

yumurta sayın çok ii bu sayıyla inşallah tutar hatta belkide ikiz olur .daha önceki aşılamalarındada bu kadar yumurta oluyomuydu ve hangi ilacı kullandın.bende pazartesi 2. aşılamamı yaptırdım hakkımızda hayırlısı olsun

sor doktoruna.çatlatma iğnesini ne zaman yaptırdın..işallah aşılaman tutar bebişine kavuşursun..:Saruboceq::Saruboceq:

canım çatlatma iğnesi dün gece yapıldı. yarın sabahta aşılama yapılacak işte. sorucam evet bakalım ne diyecek. inşallah hepimizin olur ve burdan birbirimize güzel haberler veririz.:teselli:

arkadaşım hayırlısı olsun inşallah yarının tarihini hiç unutmayacağın bir gün olur rahat ol. allah yardımcın olsun inşallah 15 gün sonra olumlu sonucunu okuruz.

teşekkür ederim inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. yarınan sonra 15 gün benim için nasıl geçer işte onu bilemiyorum. allah sabır verir inşallah

İlk aşılamada 4, ikincide 2 yumurtam vardı. Daha öncekilerde 75 ünite puregon kullandım. Bu aşılamada doktor farklıydı ve klomenle başladık 3. gün. 5. gün de merional diye bir iğneye ve antibiyotiğe başladık. 12. gün aşılamamız yapıldı.
Ama bir terslik var yani kafama takılan bişey... Aşılama sırasında dr bana meniyi içine çek dedi. Ne demekse artık. Sonra da dışarı gidiyo içine çek dedi. işlem bittikten sonra tebrik ederim çok güsel oldu dedi. Walla kafam karıştı çok. Öle acayip bi durum söz konusu.

hep beraber bekleriz arkadaşım benimde bugün 4 gün oldu aşılama yapılalı günler hiçde kolay geçmiyor ama umutlu olalım ve hayırlısının olcana inanalım

hep beraber bekleriz arkadaşım benimde bugün 4 gün oldu aşılama yapılalı günler hiçde kolay geçmiyor ama umutlu olalım ve hayırlısının olcana inanalım

inşallah canım hadi bakalım kaldı 11 gün oda çabucak geçer umarım. sabah işe gidiyorum akşama kadar hep burda birşeyler okuyorum vakit geçirmek için. ben en başından beri zaten hep hayırlısını istedim. bizler tedbirimizi alalımda takdiri allaha bırakalım.

işlem sırasında kendini çok kasarsan meni geri dışarı çıkarmış aslında doktorun sana rahat ol kendini sıkma demek istemiştir tabi bu ne kadar mümkünse çünkü bendede doktorum kendimi çok kastımı böyle olursa işlemi yapamıyacanı söyleyip biraz benim rahatlamamı bekledi

ben 10 gün rapor aldım sana doktorun bişey söyledimi benimki gerek yok dedi ama ben bu arada bide iş stresi çekmek istemedim eğer işin stresliyse bence rapor al

ben 10 gün rapor aldım sana doktorun bişey söyledimi benimki gerek yok dedi ama ben bu arada bide iş stresi çekmek istemedim eğer işin stresliyse bence rapor al

bende öyle düşünüyorum ama hemde ne stres. akşama kadar kafa şişirmek başka birşey yok. çünkü moral çok önemliymiş. birde folik asit içiyormusun? içmiyorsan mutlaka iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…