- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
Kızlar slm benım yumurtam 15mm olmuş cumartesı tekrar gıtcem benım aşılama pazartesı olur buyuk ıhtımalle bol hamişlı geçsın buay topıgımız optum hepınızı
canım çok yumurta olması şansı artırıyor.mesela ben klomen kullanıyorum 5 aydır günde 4 tane her ay 2 yumurtam oldu.bu ayda üstüne 2 gün menogonla daha kuvvetli bir tedavi olacağını söyledi doktorum.cumaya kontrole gidicem bakalım kaç yumurtamız olacak bizimde.
Sımge canım inşşşşşşşş tutar hepımız hamiş oluruz gun sayarız canım aşılamadan sonra yat dınlen kalkma sıcak tut kendını olurmu bıtanem yarın hepımız için dua etcem ıyı bak kendıne
hiç bilmiyorum canım ya. bu konuda bana hiçbirşey söylenmedi ama merak ettim şimdi. neyse yarın gidicem nasıl olsa doktora sorarım. gerçi yarın aşılamada yapılacak stres sardı şimdi beni.
hadi hayırlı olsun canım. benimde yarın yapılacak aşılamam. inşallah hepimizin olur beni şimdiden bir korkumu desem heyecanmı desem birşeyler sardı işte.
Dün aşılamam yapıldı. Bugün de bitti kaldı 13 gün sonuca:) 3. aşılama ve ilk defa 6 yumurtamız vardı ve ilk defa spermler bu kadar yüksekti (maşallah) İnşallah kızlar hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.
sor doktoruna.çatlatma iğnesini ne zaman yaptırdın..işallah aşılaman tutar bebişine kavuşursun..:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşım hayırlısı olsun inşallah yarının tarihini hiç unutmayacağın bir gün olur rahat ol. allah yardımcın olsun inşallah 15 gün sonra olumlu sonucunu okuruz.
hep beraber bekleriz arkadaşım benimde bugün 4 gün oldu aşılama yapılalı günler hiçde kolay geçmiyor ama umutlu olalım ve hayırlısının olcana inanalım
inşallah canım hadi bakalım kaldı 11 gün oda çabucak geçer umarım. sabah işe gidiyorum akşama kadar hep burda birşeyler okuyorum vakit geçirmek için. ben en başından beri zaten hep hayırlısını istedim. bizler tedbirimizi alalımda takdiri allaha bırakalım.
ben 10 gün rapor aldım sana doktorun bişey söyledimi benimki gerek yok dedi ama ben bu arada bide iş stresi çekmek istemedim eğer işin stresliyse bence rapor al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?