OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

Arkadaslar asilamadan sonra nelere dikkat ettiniz ? Ben cok dus almamaya calisiyorum bol su icmeye calisiyorum.. doktor folik asit vs hicbir ilac vermedi sadece jel verdi onu kullaniyorum sizler neler yapiyosunuz?

Sonuç alan var mı aranız da ? Benim test günüme 6 gün kaldı ama regl ağrılarım başladı :( sanırım tutmadı..

arkadaşlar hayırlı haber alan hiç mi yok aranızda??? yazında moral olsun dünya güzelleri:) sizleri tanımasamda hepiniz için duacıyım Allah hepimizin muradını tez zamanda, beklediğimiz anda, hayırla versin inşallah... kader arkadaşlarım dualarımz kabul olur inşaallah

Hicbir sebep ilk klomen kullandigimda gebelik olustu ama kimyasaldi dustu ardindan 2 defa daha klomen kullandim tutmadi simdi asilamayi kendim istedim.. esimde de bende de hicbir sorun yok 2 senedir ugrasiyoruz..
Acaba kanda bugun baktirsam ignenin etkisi gecmis midir?

Hicbir sebep ilk klomen kullandigimda gebelik olustu ama kimyasaldi dustu ardindan 2 defa daha klomen kullandim tutmadi simdi asilamayi kendim istedim.. esimde de bende de hicbir sorun yok 2 senedir ugrasiyoruz..
Acaba kanda bugun baktirsam ignenin etkisi gecmis midir?
Canim bende yaptircam bu ay adeti bekliyorum iki gün geçti gelmeyecegi tuttu. Benim esimde Sperm hız dusuklugu var biraz. 10. Gün yaptir anlarda 30-40 arası çıkmış ama dediğin gibi 2 gün sonrada yaptira bilirsin

Arkadaslar bi bakar misiniz
Sabah 7 de yapmistim testi simdi isten gelince tekrar baktim sanki bir cizgi olusmus gibi geldi bana sabah yoktu boyle bisey ??????

Eklentiler

• 20160216_180759.webp
    20160216_180759.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
3 şubat çarşamba ilk aşılamamı yaptırdım 11 şubat perşembe(8 gün sonra) yatmadan önce adet sancısı gibi bi ağrı oldu uyandığımda (12 şubat cuma ) hafif bir ağrı vardı gün içinde geçti ve o güne kadar olan göğüslerimdeki ağrıda geçmişti ki bu kötü haber sonuçta gebe kalmış olsam göğüs ağrısının daha da artması gerekmez miydi??? Ve maalesef korktuğum başıma geldi dün (15 şubat pazartesi) kahve bi leke geldi kullandığım crinone jeli ile karışık bir halde, bugünde (16 şubat salı) adetim başladı. Ancak benim kafamı kurcalayan şey ben çarşamba aşılama olduysam 2 hafta geçtikten sonraki çarşamba(17 şubat) yani yarın adet olmam gerekmez miydi? Zaten doktor aşılamadan önce ultrasonla bakmamıştı belkide yumurtalar aşılamadan 1 gün önce( salı günü )çatladı, adet olduğum tarihe bakınca(ki o gün bugün )çatlama aşılamadan bir gün önce oluyor. Bu işte bi yanlışlık yok mu ? çatlamanın zamanı önemli değil mi, çatlamanın olduğu gün aşılama olması gerekmez mi? Kafamda deli sorular... Eee doktor bey yandın sen. Maddi yönü geçtim zatende manevi olarak bu çöküntünün hesabını nasıl verecen, hakkım haram, zehir zıkkım olsun.... içimden daha çok küfür beddua ediyorumda buraya yazmayayım neyse... Sizlerin ki olur inşallah durmak yok yola devam en kısa zamanda 2. ye başlayacam...

3 şubat çarşamba ilk aşılamamı yaptırdım 11 şubat perşembe(8 gün sonra) yatmadan önce adet sancısı gibi bi ağrı oldu uyandığımda (12 şubat cuma ) hafif bir ağrı vardı gün içinde geçti ve o güne kadar olan göğüslerimdeki ağrıda geçmişti ki bu kötü haber sonuçta gebe kalmış olsam göğüs ağrısının daha da artması gerekmez miydi??? Ve maalesef korktuğum başıma geldi dün (15 şubat pazartesi) kahve bi leke geldi kullandığım crinone jeli ile karışık bir halde, bugünde (16 şubat salı) adetim başladı. Ancak benim kafamı kurcalayan şey ben çarşamba aşılama olduysam 2 hafta geçtikten sonraki çarşamba(17 şubat) yani yarın adet olmam gerekmez miydi? Zaten doktor aşılamadan önce ultrasonla bakmamıştı belkide yumurtalar aşılamadan 1 gün önce( salı günü )çatladı, adet olduğum tarihe bakınca(ki o gün bugün )çatlama aşılamadan bir gün önce oluyor. Bu işte bi yanlışlık yok mu ? çatlamanın zamanı önemli değil mi, çatlamanın olduğu gün aşılama olması gerekmez mi? Kafamda deli sorular... Eee doktor bey yandın sen. Maddi yönü geçtim zatende manevi olarak bu çöküntünün hesabını nasıl verecen, hakkım haram, zehir zıkkım olsun.... içimden daha çok küfür beddua ediyorumda buraya yazmayayım neyse... Sizlerin ki olur inşallah durmak yok yola devam en kısa zamanda 2. ye başlayacam...

Canim sıkma canini ben bildigim kadariyla yumurta catladiktan 12 ila 14. Gunlerde adet olunur.. yine de doktorunla bu konuyu konusmalisin gercekten surec yipratici bir de isin icinde ihmal olursa cok fena bir durum

Canim sıkma canini ben bildigim kadariyla yumurta catladiktan 12 ila 14. Gunlerde adet olunur.. yine de doktorunla bu konuyu konusmalisin gercekten surec yipratici bir de isin icinde ihmal olursa cok fena bir durum

teşekkürler... umarım en az acıyla atlatırız, inşallah sizlerden hayırlı haberler gelir...

Cnm sanırım asilaman tutmuş hayırlı uğurlu olsun İstanbul da mısın nereye yaptırdın aşılamayı ?

6 ocakta asilama yaptirmistim simdi kan sonucum cikti 1.20 :KK43: olumsuz degil mi

şimdiye kadar hiç kan testi yaptırmadım test sonucunda yazması gerekmez mi negatif ya da pozitif diye... benim testim göğüs ağrılarım, adetimden 10 gün önce başlar adetten 2 gün önce kesilir ve sonra şıp diye adet olurum inanıyorum ki ne zaman bu ağrılar kesilmeyecek ve giderek artacak işte o ay hamile kalmış olacağım ama bu ne zaman olacak :(

Back
X