OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
198
arkadaslar bu ay asilama yaptiracagim benim gibi deneyecekler yada deneyimli olanlar paylasim ve desteginizi esirgemeyin

canım dün gebelik takvimi gördüm sende. Bayağı sevinmiştim. Aşılama tutar. İnşallah canım allah gönlüne göre. Versin

canım dün gebelik takvimi gördüm sende. Bayağı sevinmiştim. Aşılama tutar. İnşallah canım allah gönlüne göre. Versin
Onu totem olsun diye koymustum cnm hevesten yani adet olmayi bekliyorumm

Merhaba kızlar 2.aşılamamın 9. Günündeyim.ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşamıştım.9 ocak test günüm heycanla bekliyorum

Merhaba kızlar 2.aşılamamın 9. Günündeyim.ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşamıştım.9 ocak test günüm heycanla bekliyorum
İnsallah guzel sonuc alirsin canim ben de 10 ocaki bekliyorum adet olayim baslasin tedavimm

Merhabalar, ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. Evreleri nasıl oluyomuş bilgisi olanınız var mı arkadaşlar. Endişeleniyorum. pko hastasıyım yumurtalarımın gelişimi biraz sıkıntılı ve çok hafif rahim eğriliğim var doktor aşılamayı tavsiye ediyorum dedi. adetimin ikinci günü yarın kontrole gidicem. karar veremiyorum bi türlü :KK12:

Canım adetinin 2 veya 3.günü yumurtaları büyütmek için hergün vurulacağın iğne veriyo.yumoşlar büyüyünce çatlatma iğnesi yapıyo.36 saat sonra eşinin sperm değerleri normal çıkarsa aşılama yapıyo.10-15 dklık acısız bir işlem.sonrasında 1 saat kadar yatıyosun ve evine gidiyosun 12-15 gün sonra hcg testi yapılıyo.

Ben daha önce klomen kullandım ama rahim filminden sonraki ay klomene yanıt vermedi yumurtalarım. doktor iğne ile büyütelim ister normal denersin ister aşılama ile tamamlarız dedi. ben özel hastaneye gidiyorum 5 ay içinde 4000 bini buldu masraflarım ve mahçup hissediyorum eşime karşı kendimi. eşimin daha önce sperm testi yapıldı çok iyi çıktı sonuçları. bu iğneler için fiyat olarak yüksek duydum bilginiz var mı acaba.

Benim kullandığım iğnelerin fiyatı 230 civarıdı adını unuttum iğne ilaçlar özel hastene masrafları... toplamda 1500 ü geçmedi diyebilirim

çok sağol canım rahim filmi doktorumun tavsiye ettiği ilaçlar yüksek fiyatlı sanırım oyüzden böyle oldu. hayırlısı artık yarın bende konuşup öğrenicem bakalım.

Aşılama yaptirali 2 gün oldu. Çipli yöntemle yapıldı, eşimin hareketlilik sayısı dusuk pek umudum yok :( hayırlısı artık...

çipli yöntemi hiç duymamıştım.hayırlısı olsun arkadaşım.Allah gönlüne göre verir inş.umudunu yitirme.

Aşılama yaptirali 2 gün oldu. Çipli yöntemle yapıldı, eşimin hareketlilik sayısı dusuk pek umudum yok :KK43: hayırlısı artık...
Çipli yöntem nasıl oluyo canım, bende gittim bugün femara verdi iğne yerine tedavi sonrasında yumurtan kaliteli olursa aşılamada olur dedi bu nasıl bir yöntem. Hayırlısını iste ve dua et rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah canım

Hareketli ve iyi olan spermleri seciyorlar, normal asilamadan biraz daha şansi varmış. Ama olacagi varsa oluyor zaten çip mip bahane. Dr ilk normal yapalım dedi, niyeyse buna kosullandim ben. Rabbim hepimizi hayırlı evlat sahibi etsin inşallah... Eşimin 50 milyon spermi vardı bu işlemden sonra 8 milyon kaldı ve % 75 hareketli... Rabbim emeklerimizin boşa çıkarmasını maddi ve manevi olarak çok yoruluyor insan...

Bana da doktorum bugün femara diye bi ilaç verdi ister aşılama ile tamamlarız tedaviyi dedi. İster çatlatma iğnesi ile normal yolla denersiniz dedi. Aynen psikolojikmen çok etkileniyorum ister istemez. Eşim maddiyat konusunda birşey demiyor her konuda destekçim sağolsun ama insan kendini kötü hissediyor yinede .hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa aşılama yaptiracagim salı günü kontrolüm vardı doktor 3 yumurtan büyümeye devam ediyor 3 olursa yapmam dedi çoğul gebelik olmasın diye aklım karıştı iğne veriyor yumurtalar büyüsün diye şimdi böyle cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne dicek olursa pazartesi günü aşılama

Merhaba kızlar, ben de şuan aşılama tedavisi görüyorum ve gonal f iğnesi yapıyorum her akşam.dün dr da kontrolüm vardı iyi dedi yumurtalar gelişiyormuş.çarşamba günü yine gidicem muhtemelen çatlatma iğnesi için gün belirleyecek ve ondan sonrası da aşılama ve en sonunda da inşallah mutlu sonla biter..Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Merhaba kızlar, ben de şuan aşılama tedavisi görüyorum ve gonal f iğnesi yapıyorum her akşam.dün dr da kontrolüm vardı iyi dedi yumurtalar gelişiyormuş.çarşamba günü yine gidicem muhtemelen çatlatma iğnesi için gün belirleyecek ve ondan sonrası da aşılama ve en sonunda da inşallah mutlu sonla biter..Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Inşallah canım tedavin olumlu sonuç verir ve ilk aşılaman da hamile kalırsın:) benimde dün yapıldı aşılamam bende iğne vuruldu mm bir tane yumurtam oluşmuş tu doktor olumlu konuştu 30 ocakta test yap dedi inşallah hamile kalmisimdir bende:):)

Inşallah canım tedavin olumlu sonuç verir ve ilk aşılaman da hamile kalırsın:) benimde dün yapıldı aşılamam bende iğne vuruldu mm bir tane yumurtam oluşmuş tu doktor olumlu konuştu 30 ocakta test yap dedi inşallah hamile kalmisimdir bende:):)

Selam,ben de şimdi dr dan geldim.yumurtalar büyümüş yarın çatlatma iğnesi olucam Cuma da hayırlısıyla aşılamam yapılacak.benim de büyük gün 8-9 Şubat.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah....hayırlı haberleri bekliyorum...

Back
X