OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

Dualrimiz seninle canim insallah hersey cok guzel gecer..
Bende bugun gonal f ye basladim nekadar kullancagimi bilmiyorum gunde 112.5 doz yapicam.... asilama nasil bir islem agri sizi korku oluyor mu? Benimde asilama olacak ilk defa insallah tutar..
Bir de bende D Vitamini eksikligi cikti dr buda sebep olur dedi onun icinde ampul kullancam 15 gunde bir

Merhabalar,yarın ilk aşılamam olacak. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah rabbim gönlümüzdekini kucağımıza verir.
Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)

Bende bugun gonal f ye basladim nekadar kullancagimi bilmiyorum gunde 112.5 doz yapicam.... asilama nasil bir islem agri sizi korku oluyor mu? Benimde asilama olacak ilk defa insallah tutar..
Bir de bende D Vitamini eksikligi cikti dr buda sebep olur dedi onun icinde ampul kullancam 15 gunde bir
Bende gonal f kullandım ilk tüpü 0.75 kullandım büyümedi yumurtalarım ikinci tüp 112.5 la 16 mm ulaştı. Dün gece çatlatma iğnem yapıldı yarın bakalım aşılama olacak. Ağrı sızı olmayacak dedi doktorum. Bende ilk kez bu işlemlerden geçtiğim için çok bişey bilmiyorum

Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)
Sanmıyorum giremez eşler. Girmesinlerde :) tabi yarın yazarım ama çok takılma herkes farklı biliyosun. Ağrı sızı olacağını düşünmüyorum.

Canım aşılama dan hiç korkma benim hiç ağrı sızım olmadı hemencecik yapıldı sonrasında 45dk beni yatırdı doktor.işlemden sonra eşimi de yanıma aldılar ama eşimi işlem sırasında almadılar.herşey gönlünce olsun.

Merhabalar,yarın ilk aşılamam olacak. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah rabbim gönlümüzdekini kucağımıza verir.
herşey gönlünce olsun...unutma stressss yok..2-3 de dinlenmeyi unutma...

herşey gönlünce olsun...unutma stressss yok..2-3 de dinlenmeyi unutma...

Stresim yokda bu iğneler biraz asabiyet ve ağlaklık yaptı bende :). Çalışıyorum yarın dinlencem ertesi gün işe gidicem. Oturarak çalışıyorum zaten. Bişey olmaz sanırım. Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah

Canım aşılama dan hiç korkma benim hiç ağrı sızım olmadı hemencecik yapıldı sonrasında 45dk beni yatırdı doktor.işlemden sonra eşimi de yanıma aldılar ama eşimi işlem sırasında almadılar.herşey gönlünce olsun.

Kasmaman gerekiyormus kendini sanirim.. bende cok kasiyorum rahatlatmaya caliscam kendimi...neyle yapiliyor islem cubuk gibi biseyle mi

Sanmıyorum giremez eşler. Girmesinlerde :) tabi yarın yazarım ama çok takılma herkes farklı biliyosun. Ağrı sızı olacağını düşünmüyorum.
Dusundumde katiliyorum sana es konusunda.. :) hayirlisi insallah guzel haberler yazalim insallah

Kasmaya hiç gerek yok zaten.tabii ister istemez azcık stres oluyor ama önce bir rahim ağzına huni gibi bir şey yerleştiriyorlar sonra şırıngayı gördüm ama onun ucunda ince boru gibi bişi vardı sanırım net görmedim.hemen oldu bitti

Kasmaya hiç gerek yok zaten.tabii ister istemez azcık stres oluyor ama önce bir rahim ağzına huni gibi bir şey yerleştiriyorlar sonra şırıngayı gördüm ama onun ucunda ince boru gibi bişi vardı sanırım net görmedim.hemen oldu bitti
Tuttumu aşılaman ?

Hadi insallah bebis belirtileridir bunlar.. jelden bana da yazmis asilamadan sonra kullanicam.. adet gecikmesi yapabiliyormus o jel..birde adete yakin kum gibi seyler geliyormus korkmayin gelirse yazmislar

Kizlarr asilamadan donra hic kasmayin kendiniz kafanizi flan kaldirmaya calismayin gevseyin uyur gibi olunn zaten ayaklari yukari diktiriyolar :D biraz keyif yapinn

Back
X