- 24 Aralık 2014
- 642
- 1.741
- 313
- 42
Günaydın canim aşılaman hayırlı olsun bol bol dinlen inşallah döllemen sağlıklı bir şekilde gerçekleşir
Canım selam.bugün hayırlı haberlerini bekliyorum..birbirimize umut olalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim aşılaman hayırlı olsun bol bol dinlen inşallah döllemen sağlıklı bir şekilde gerçekleşir
Kac dakika yatmistin sen.. sonrasinda rapor falan veriyor mu dr. Ben memurum acikcasi dikkat etmek istiyorum bir kac gun verir mi acaba bunun icin istesem raporKizlarr asilamadan donra hic kasmayin kendiniz kafanizi flan kaldirmaya calismayin gevseyin uyur gibi olunn zaten ayaklari yukari diktiriyolarbiraz keyif yapinn
Valla canim rapor isini bilmiyorum hic dr 15 dk yat dedi ebe garanti olsun diye yarimsaatten fazla yatirdi. Ama bence rapor alsan iyi olur uc gun ayaklarini havaya dikip yat bence ben arabayla eve gelirken bile yattim sallaniyo flan yaKac dakika yatmistin sen.. sonrasinda rapor falan veriyor mu dr. Ben memurum acikcasi dikkat etmek istiyorum bir kac gun verir mi acaba bunun icin istesem rapor
Asilama icin dr bana %40 dedi cnm tup bebegi bilmiyorumMerhaba,
Bende Kasım ve Aralık ayında Puregon iğne kullandım, gebelik olmadı sonra çok kist oldu diye dr ara verelim tedaviye dedi. 1 ay daha iğne tedavisi uygulayıp sonrasında aşılama ve tüp bebek demişti. Bu akşam tedavi nasıl olacak diye onu konuşmaya gidicez. Aşılamada gebelik şansı nasıl? Aşılama yerine direk tüp bebek mi yapsak bilemedim? 4 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı yoruluyor insan bu olumsuz süreçte.
Cannnnnn nasılsın ? Büyük gün yarın ama korkuyorum yapmak istemiyorum aslında negatif görmemek için hayırlısı artık adet sancilarim başladı Haber veririm canım sonucumu alır almaz:)Canım selam.bugün hayırlı haberlerini bekliyorum..birbirimize umut olalım.
Kızlar aşılamadan sonra karın şişliği ve ağrı cektinizmi bugün 6günüm karnım aşılamadan beri şiş ve bugün ağrılarım cok arttı gerçi doktor karnında cok su olmuş ve hafif karaciğerin su tutmaya başlamış dedi![]()
Ben adet olana kadar agri ve karin sisligi yasadim ustune goguste hassasiyet olabiliyor asilamada umarim hamilelik hamilelik belirtileridirKızlar aşılamadan sonra karın şişliği ve ağrı cektinizmi bugün 6günüm karnım aşılamadan beri şiş ve bugün ağrılarım cok arttı gerçi doktor karnında cok su olmuş ve hafif karaciğerin su tutmaya başlamış dedi![]()
Cok uzuldum umarim rabbim asilama ve tup bebege gerek kalmadan verir insKızlar benim aşılamam tutmadı sonuç negatif inşallah Sizinkiler tutar umut olursunuz
Kızlar benim aşılamam tutmadı sonuç negatif inşallah Sizinkiler tutar umut olursunuz
Sağol canım inşallah bir kaç ay düşünmüyorum canım 2.asilamayi inşallah kendiliginden olur incir kürü ne başlayacam bu ay çok ıyı geldiğini söylüyorlarC
Cok uzuldum umarim rabbim asilama ve tup bebege gerek kalmadan verir ins
Öyle tabi hersey allahtan canım. .. inşallah senin güzel haberlerini aliriz:):) aynen bu sefer incir kürü ne başlayacam keciboynuzu pekmezine başladık eşimle birazda bole çalışalım dedik hayırlısı hersey allahtan doktorum adet olunca tekrar gel dedi bakalım ne olmuşCanım hayırlısı olsun.sakun uzulme.uzulme diyorum ama zor olduğunu biliyorum.ama en önemli şeymoral. durmak yok yola devam benim de adet gibi ağrılarım başladı.bakalım benim nasıl sonuçlanacak.hepimizin için hayırlısı.
Canım inşallah aşılaman tutar hamis olursun:):) ben bugun öğrendim tutmadigini ilk tiSlm kizlar bende igneye yeni basladim.bugün 3. Gunum pazartesi cagirdi tekrar kontrol icin bakalim buyumuslermi.
Bu arada 34 yaşındayım 6 yillik evliyim bu 2. Aşılamam bakalim hayirlisi
Sağol canım inşallah bir kaç ay düşünmüyorum canım 2.asilamayi inşallah kendiliginden olur incir kürü ne başlayacam bu ay çok ıyı geldiğini söylüyorlar
Aynen canım ilaclardan sistim zaten başladık pekmeze bende içiyorum tadıda çok güzel canımİnşallah canım.ben de duydum incir kürünü ayrıca eşine de keçi boynuzu pekmezi içir.zaten yeterince ilaç var vücudumuzda bence faydası olur..
siz acaba iğne mi kullandınız hapmıAynen canım ilaclardan sistim zaten başladık pekmeze bende içiyorum tadıda çok güzel canım