benim ki ya 27sinde ya 30unda olucak o yüzden ya 4 gün ya 7 gün var hala sol kasıgımın agrısı devam ediyor gögüslerimde mor yeşil damarlar var sürekli su içiyorum ama sürekli agzım kuruyor tam umutlandım bu sefer var galiba diye ama bugün gögüslerim agrımaya başladı adet olucagım zaman agrır genelde :sinifsinif:
kızlarrrrrrrrr bana acil namazlık örnekleri lazım çok bunaldımmmm elimde örnek yok yarın gidip ip alıcam hadi gönderin nolur
canimm ben verirdimm bende cin ignesi, ojor,boyama hepsinden birer takim vardi ama hepsi turkiyede buraya getirmedimm guzelimm yoksa yollarim sana ogrenegini kusura bakmaaa canimmmkızlarrrrrrrrr bana acil namazlık örnekleri lazım çok bunaldımmmm elimde örnek yok yarın gidip ip alıcam hadi gönderin nolur
Benim 9-10 gun var, bende de 2 gundur cok siddetli olmasa da surekli bir karın ve bel agrısı var. Kendimi cok kaptırmayayım diyorum, ben de kendimi cok dinlemeye basladım..
canım var mı belirti filan.bende bişey yok daha karın ağrısı dışında.kendimi dinler hale geldim valla[/QUOTE
heray dınledıgım ıcın bısey zannedıyordum husran oldu bu ay akıntı ve bıtmeyen agrıdısında bısey yok:a015:
Insallah tutar hepimizin
kızlar benim kasığımın sağ tarafında adım attıkça batan bi ağrı başladım adetime çok var üşüttümmü acaba
kaç gun var:uhm:
selam kızlar geçmişi okudum geldim kocacım yaprak dökümünü izletmiyo maç izliyo nettende izlenmiyo çok takılıyo napalım bugünde izlemeyizz siz ne yaptınız bide ben yumurtluyom galiba akıntı başladı
slm kızlar
11 gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?