Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kvrck kotu dusunme bakalım hamılelıgın en belırgın belırttılerınden bırı de gogus sancısı yanı bellı olmaz opuyorumnanaktan ınsallah adet degıl hamılelık agrısıdır ...

kızlarrrrrrrrr bana acil namazlık örnekleri lazım çok bunaldımmmm elimde örnek yok yarın gidip ip alıcam hadi gönderin nolur

kızlarrrrrrrrr bana acil namazlık örnekleri lazım çok bunaldımmmm elimde örnek yok yarın gidip ip alıcam hadi gönderin nolur

kız bende hazır halde var ama nasıl gonderılır kı
fotoda anlamazsın karelı kagıda cızılmıs olsa neyse de..
bıraz ayrıntılı cıceklı bır model var en guzelı o

canimm ben verirdimm bende cin ignesi, ojor,boyama hepsinden birer takim vardi ama hepsi turkiyede buraya getirmedimm guzelimm yoksa yollarim sana ogrenegini kusura bakmaaa canimmm

yaaaaaaaaaa ama kızlar insan yanında bulundurur dimi ama belki lazım olur diye lmaz:

Benim 9-10 gun var, bende de 2 gundur cok siddetli olmasa da surekli bir karın ve bel agrısı var. Kendimi cok kaptırmayayım diyorum, ben de kendimi cok dinlemeye basladım..

canım benim hep belirti oluyordu ama hepsi regl ile sonuclandı bu ayın modelı de 2 haftadır regl olucakmısım gıbı gecmeyen agr.sankı sol alt tarafta bısey varda hıssedıyormusum gıbı..kasık batması onun dısında bısey yık bıde bayadır bıtmeyen akıntı o kadar:hulya:

kızlar benim kasığımın sağ tarafında adım attıkça batan bi ağrı başladım adetime çok var üşüttümmü acaba

selam kızlar geçmişi okudum geldim kocacım yaprak dökümünü izletmiyo maç izliyo nettende izlenmiyo çok takılıyo napalım bugünde izlemeyizz siz ne yaptınız bide ben yumurtluyom galiba akıntı başladı

bizdede maç günü. ben severim ama burayı maça tercih ettim .... :CüvCüv:

selam kizlar 18 aralikta yumurtlama zamanimda ama gec yumurtlamada oluyormus...adetime 9 gun kaldi sizce bir kac gun daha calisma yapsammi esimle ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…