Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş öyledir canım ya.herkes gibi biran önce olsun istiyorum.birde ben 28 yaşındayım bir ay sonra 29 olucam.yaşlada alakası varmı acaba ?

cnm kırmızılar gelmedıkce umıt var belkı gec dollenme olmuştur oyuzden cıkmamıştır bekleyelım bıras daha bakalım
döllenme olduğunu anlayabiliyomusunuz bi değişiklik oluyomu vücudunuzda.bu ay bizim ilk denememizdi o yüzden pek bi bilgim yok sizlerin sayesinde öğreniyorum arkadaşlar

inş öyledir canım ya.herkes gibi biran önce olsun istiyorum.birde ben 28 yaşındayım bir ay sonra 29 olucam.yaşlada alakası varmı acaba ?

üzülmek yok canım bu ay olmazsa dieğr ay hem yaşında ne varmış millet kaç yaşında doğuruyo gelecek bebişlerimiz az kaldı benim içime öyle doğuyor

daha ilk denemenmiş hemide hele öyle ilk seferinde üzülmek hiç yok o en çok filmlerde oluyor gerçek hayatta nadiren oluyo anca yaprak dökümünün leylası polatın karısı ebru kalır tek seferde

TOMTOMM; canım tek çizgi çıktı diye üzülme erken yaptın canım normalde adet gecikmesi sonrası yapılması gerekiyor canım o yüzden sakın moral bozma canım.
Yaşla ilgiside yok şekerim sakıntı takıntı yapma tatlımm:)

kızlar kahvaltıya indim ama yazılanları okudum tomtomcum senin yaşında daha evlenmemiş bayanlar var en azından 1-0 öndesin. ve güzel şeyler düşün inşaallah bebğin gelir sana

günaydın,
müjde vermek isterdim ama ne yazık ki test alamadım

işler çok hemen işe dönemem lazım erkek çıkarsam alıcam akşam yaıcam artık kızar çok öpyorum umarım bol müjdeler gelir

günaydın,
müjde vermek isterdim ama ne yazık ki test alamadım

işler çok hemen işe dönemem lazım erkek çıkarsam alıcam akşam yaıcam artık kızar çok öpyorum umarım bol müjdeler gelir

aaa tüh yaaa... neyse sende inşallah akşam sevindirirsin bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…