tabikide hamile kalabilirsemmmmmmmmmmmmmmm...................... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm
ne çok temmuz gelini varmış ne güzel..:))inş aynı ayda hamile kalırız bebeklerimizin doğum tarihleride yakın olur
kızlar ya bişi sorcam formla ilgili ben çoklu alıntı yapamıyorum. o yüzden de her seferinde tek kişiye cevap verip konunun ucunu kaçırıyorum. nasıl yapılıyo bi anlatır mısınız
ne çok temmuz gelini varmış ne güzel..:))inş aynı ayda hamile kalırız bebeklerimizin doğum tarihleride yakın olur
sitareeeeeeeeeee ne zaman idrar testi yaptın adet tarihinden kaçgün önce
tatlım 19 eylül+20 ekim+23kasım regl günlerim bunları yazınca beklenen adet tarihi 25 aralık oluyor ama ben 9 aralıkta yımırtladım 10unda çatlasa bugün günüm ama ben 2 gün önceden idrar testinde silik pembe çizgiyi gördüm 3 gün önce yoktu ama :d
belirtilerin vamıydı canım..detaylı anlatırmısın..benim günüm 26 aralık tek çzigi çıktı testte.ama daha 2günüm var.biraz daha umudum var yanitatlım 19 eylül+20 ekim+23kasım regl günlerim bunları yazınca beklenen adet tarihi 25 aralık oluyor ama ben 9 aralıkta yımırtladım 10unda çatlasa bugün günüm ama ben 2 gün önceden idrar testinde silik pembe çizgiyi gördüm 3 gün önce yoktu ama :d
ah bide ben bilsem dogum ne zaman kaydirigubbakcemile3 daha hamiş diilim ki ben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?