Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

SıTAREEEEEEEEEEE ne zaman idrar testi yaptın adet tarihinden kaçgün önce

Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm

yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bızım kendı dÜkkanımız var beraber ÇalıŞıyoruz o ıŞten gelınce ben alıŞverıŞ yapayım dedım test yaptırmak ıÇın gıttım hastanenın yanındakı dÜkkan dan oyuncak kanguru aldım kesesının ıÇıne ıdrar testını koydum eve gıttıĞımızde tel aÇtım sonuÇ ıÇın hamıle olduĞumu ÖĞrenınce hedıyesını verdım verırkende yenı yıl hedıyenı Önceden vermek ıstedım ÇÜnkÜ sabırsızlanıyorum bekleyemıcem dedım verdım Şımdı akŞamdan berı benı kangurumu oldun sen dıye sevıyor Çok mutluyum dÜn bana gÖsterdıĞınız ılgı ıÇınde ayrıca tŞkler.
Bu arada hedıyedende yırttım

kızlar ya bişi sorcam formla ilgili ben çoklu alıntı yapamıyorum. o yüzden de her seferinde tek kişiye cevap verip konunun ucunu kaçırıyorum. nasıl yapılıyo bi anlatır mısınız

Canım normalde Alıntı yap diyip cevap yazıyoruz ya onun yanındaki NQ yazanı seçeceksin... kime cevap yazacaksan NQ ya bas en son sol altta (sayfanın sonunda) Cevap yaz seçeneği var ona bas... tüm yazılar gelir hepsinin altına cevabını yaz yolla

sitareeeeeeeeeee ne zaman idrar testi yaptın adet tarihinden kaçgün önce

tatlım 19 eylül+20 ekim+23kasım regl günlerim bunları yazınca beklenen adet tarihi 25 aralık oluyor ama ben 9 aralıkta yımırtladım 10unda çatlasa bugün günüm ama ben 2 gün önceden idrar testinde silik pembe çizgiyi gördüm 3 gün önce yoktu ama :d

alkisalkisalkis
alkisalkisalkishihoyyytdelikafadulden:CüvCüv:

belirtilerin vamıydı canım..detaylı anlatırmısın..benim günüm 26 aralık tek çzigi çıktı testte.ama daha 2günüm var.biraz daha umudum var yani

Halsız gıbıyım ama belırtımıdır ÇalıŞtıĞım ıÇın anlayamıyorum normaldede yoĞun olduĞumuz ıÇın halsız oluyorum zaten onu anlamadım mıde bulantım yok zaten dr.um 6 haftadan sonra baŞlar dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…