ya bana dıyorlar bazıları amann ne bebegı 5 ay ıcınde dıye/erken degılmı gezın tozun falan fılan
mutlu oldum benım gıbı arkıdıslerım oldugu ıcın
ERKEN DEGIL YAW BEN DOGURUCAM dıye bagırasım var
DÜn ÇıĞlık atabİlİrsİn dİyordunuz ya akŞamdan berİ atıyorum arkadaŞlar
bu arada Çok sİlİk 2,Çİzgİm vardı ertesİ gÜnÜ bİraz daha belİrdİ.bu sabah pempe pembeydİ ama ben akŞam 21:30 da kan testİ sonucumdan ÖĞrendİm resmİ atabİlİrsem pc ye kanda deĞerİm 42,2 İkenkİ İdrar testİ belkİ yardımcı olur sİzlere
canım çok sevindim aranıza katıldığıma valla haklısınnn başından ayrılamıyorummm Ankaradan olduğuna da çok sevindim ne biliyim daha yakın gibi geliyooo tabiki hepinizin doğumunda gelirim yeterkii hamişş olalımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
boşver sen milletin dediğine aldırma banada öyle dediler ve ben 5 yıllık evliyim ve 9 ay önce bebek istemeye başladımm şimdide olmuyooo off offff:Saruboceq:
Evet canım 2. ayımda bana da aynıları olmuştu... durduk yerde başım dönüyordu sabah mide bulantısıyla uyanıyordum ama tek çizgiyi gördüm maalesef..mugmug inşallah canım ya. ha bide dün gece baş dönmesinden uyuyamadım. sürekli mide bulantısı yaşayan bi insanım ama bugün bulantımda feci bi artış var bakalım hayırlısı. eğer hamile değilsem en azından size örnek olur bu belirtilere rağmen hamiş olmayabilirsiniz fazla umutlanmayın diye bi hatırlatma olur..
etimesgut canım sen
eveeettt hatta alışverişe çıkıcaz kocaman göbüşlerimizle. sen ankaranın neresindesin canım?canım çok sevindim aranıza katıldığıma valla haklısınnn başından ayrılamıyorummm Ankaradan olduğuna da çok sevindim ne biliyim daha yakın gibi geliyooo tabiki hepinizin doğumunda gelirim yeterkii hamişş olalımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm
Ammmmmmİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaŞlar İnanın alıŞtıra alıŞtıra sÖyleyecek durumda deĞİlİm acayİp heyecanlıyım meleĞİm İÇİmde annesİne tutunmuŞ harİka bİ duygu allahım herkese yaŞatsın
ya ben buralara geldim ama bende ankaralıyım inşallah dogumuda ankarada yapıcam benide ziyarete gelceksiniz ona göre :umursamaz:
ya ben buralara geldim ama bende ankaralıyım inşallah dogumuda ankarada yapıcam benide ziyarete gelceksiniz ona göre :umursamaz:
bizde 24 temmuzda:)
DÜn ÇıĞlık atabİlİrsİn dİyordunuz ya akŞamdan berİ atıyorum arkadaŞlar
bu arada Çok sİlİk 2,Çİzgİm vardı ertesİ gÜnÜ bİraz daha belİrdİ.bu sabah pempe pembeydİ ama ben akŞam 21:30 da kan testİ sonucumdan ÖĞrendİm resmİ atabİlİrsem pc ye kanda deĞerİm 42,2 İkenkİ İdrar testİ belkİ yardımcı olur sİzlere
valla benimde eşim ankaralı eğer doğumuma gelicekseniz bende k.validemde doğum yaparım özendirdiniz benide .......
ne zaman canım doğum valla gelirim benn zaten bebişleri çok seviyorummm:lepi:
ne çok temmuz gelini varmış ne güzel..:))inş aynı ayda hamile kalırız bebeklerimizin doğum tarihleride yakın olurbizde 19 temmuzda evlendık sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?