Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

boşver sen milletin dediğine aldırma banada öyle dediler ve ben 5 yıllık evliyim ve 9 ay önce bebek istemeye başladımm şimdide olmuyooo off offff:Saruboceq:

aaaa ben demıstım cıglıgı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
at canım benımmmmmmmmmmmm

Ammmmmmııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaŞlar ınanın alıŞtıra alıŞtıra sÖyleyecek durumda deĞılım acayıp heyecanlıyım meleĞım ıÇımde annesıne tutunmuŞ harıka bı duygu allahım herkese yaŞatsın

ya ben buralara geldim ama bende ankaralıyım inşallah dogumuda ankarada yapıcam benide ziyarete gelceksiniz ona göre :umursamaz:

boşver sen milletin dediğine aldırma banada öyle dediler ve ben 5 yıllık evliyim ve 9 ay önce bebek istemeye başladımm şimdide olmuyooo off offff:Saruboceq:

olur canım ya
stres yapma
dagıt kafanı bıraz
cok etkılı oluyormus
ben bu ay takmıyorum
anımın keyfını cıkarıcam bu ay
bu donemde gelmıcek sonucta
degılmı?
ben de esımı oyle ıkna ettım
daha erken dedı
bende hemen olmuyorr dedım baslattım calısmalara

Evet canım 2. ayımda bana da aynıları olmuştu... durduk yerde başım dönüyordu sabah mide bulantısıyla uyanıyordum ama tek çizgiyi gördüm maalesef..

etimesgut canım sen

çankaya kavaklıdere

eveeettt hatta alışverişe çıkıcaz kocaman göbüşlerimizle. sen ankaranın neresindesin canım?

Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm

Süper haberrr.... Gözünaydın canım... Allah tamamına erdirsin... Sağlıklı bir hamilelik dilerim. Halayımız senin içiiiinn :teytey::teytey::teytey:

babaya nasıl haber verdın?
yoksa test sonucunda yanındamıydı?

kızlar ya bişi sorcam formla ilgili ben çoklu alıntı yapamıyorum. o yüzden de her seferinde tek kişiye cevap verip konunun ucunu kaçırıyorum. nasıl yapılıyo bi anlatır mısınız

valla benimde eşim ankaralı eğer doğumuma gelicekseniz bende k.validemde doğum yaparım özendirdiniz benide .......

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eveeettt hatta alışverişe çıkıcaz kocaman göbüşlerimizle. sen ankaranın neresindesin canım?

ayyy ne güzelll olurrr ben keçiörende oturuyorumm , gelirimm tatlımm bebişşş bebişşşş delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…